Home » , » Ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες

Ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες

Από giorgis , Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010 | 1:00 μ.μ.

«Η πρόταση που ακούσαμε, πριν μια βδομάδα, ήταν και θα είναι καταστροφική για τη χώρα. Αν, σήμερα, παγώσουμε τους μισθούς, θα παγώσουμε την αγορά».

Γ. Παπανδρέου - 12/9/2009 (Ομιλία στη ΔΕΘ)

«Επειδή έχω ρωτήσει πολλές φορές ειδικούς πάνω στο θέμα αυτό - και ειδικούς κυρίως στην Ελλάδα - θεωρείται ότι αυτό δεν είναι το πρόβλημα για την εξυγίανση και βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, γι' αυτό εμείς έχουμε πάρει θέση για τη μη αλλαγή των ορίων ηλικίας».

Γ. Παπανδρέου - 13/9/2009 (Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ)

«Είμαστε συνεπείς στην υπόσχεσή μας ότι δεν θα αιφνιδιάσουμε ούτε τους πολίτες, ούτε τους κοινωνικούς εταίρους, ούτε τα πολιτικά κόμματα. …. Θέτουμε στόχο να αυξηθεί ο μέσος όρος ηλικίας συνταξιοδότησης κατά τουλάχιστον δύο έτη μέχρι το 2015 … ο συγκεκριμένος κοινωνικός διάλογος δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας».

Α. Λοβέρδος 9/2/2010

Υ.Γ Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε ότι μπάτσοι και καραβανάδες μένουν στο «απυρόβλητο».
Θυμηθείτε και την απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου του 2010 σύμφωνα με την οποία:

«Μειώνουμε στον εκτελούμενο προϋπολογισμό όλες τις πιστώσεις των φορέων και ειδικών φορέων του προϋπολογισμού κατά 10%, εκτός των πιστώσεων της βουλής των Ελλήνων, εκτός της Προεδρικής χορηγίας εκτός των βουλευτικών αποζημιώσεων, εκτός των αμοιβών πολιτικών υπαλλήλων».

Οι μηχανισμοί και τα πρόσωπα που υπηρετούν το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα δεν έχουν την διάθεση να χάσουν το παραμικρό από τα «κεκτημένα» τους στο όνομα της «οικονομικής κρίσης».
Αλλωστε αυτή την κρίση πρέπει να την πληρώσουν τα «συνήθη υποζύγια» και όχι φυσικά το πολιτικό προσωπικό και οι μηχανισμοί της δικτατορίας των μονοπωλίων που έχουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger