Home » » Ας τους χαλάσουμε τα σχέδια

Ας τους χαλάσουμε τα σχέδια

Από giorgis , Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 | 7:19 μ.μ.

Αν και το μαύρο μέτωπο Κυβέρνησης, Ε.Ε., Ν.Δ., ΛΑΟΣ. ΜΜΕ και ντόπιων πλουτοκρατών θεωρούν εξασφαλισμένη την συναίνεση των ξεπουλημένων εργατοπατέων ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ στο πόλεμο που έχει εξαπολύσει για να επιστρέψουμε σε ένα κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα εν τούτοις εξακολουθούν να τρέμουν το ενδεχόμενο μιας κοινωνικής εξέγερσης.

Τον φόβο τους αυτό τον εκδηλώνουν όχι μόνο το πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών αλλά και οι ίδιοι οι πλουτοκράτες.
Τον διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δασκαλόπουλος και τον ακολουθάει τώρα ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γ. Γραμματίδη.

Εκμεταλλευόμενος κι αυτός μια εικονική πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει τα ΜΜΕ σπεύδει να εκφράσει την εκτίμησή του ότι στον καταιγισμό των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης υπάρχει «δεδηλωμένη ιστορική συναίνεση της μεγάλης πλειοψηφίας του πολιτικού κόσμου για μια γενική μεταρρυθμιστική επανάσταση» -ανακάλυψε κι αυτός την «συναίνεση» όπως και οι γκαλοπατζήδες. Και συμπληρώνει στην δήλωση του ο καπιταλιστής: «Το κλίμα αυτής της συναίνεσης θα πρέπει να διατηρηθεί με κάθε θυσία, γιατί χωρίς αυτήν θα υποστούμε επιπρόσθετα εκρηκτικές κοινωνικές αναταράξεις που θα εμποδίσουν την μεταρρυθμιστική προσπάθεια».

Το ξεχαρβάλωμα κάθε ίχνους κοινωνικού κράτους που απέμεινε το θεωρεί «μεταρρυθμιστική επανάσταση» ο πλουτοκράτης!.

Την λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης που οδηγεί στην εξαθλίωση τεράστιες μάζες του ελληνικού λαού την χαρακτηρίζει «μεταρρυθμιστικές προσπάθειες»!

Στο χέρι μας, λοιπόν είναι να υπάρξουν «εκρηκτικές κοινωνικές αναταράξεις» για να κάνουμε εφιάλτες τα όνειρα του καπιταλιστή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger