Home » , » Θα κάνουν γαργάρα με ταβανόπροκες οι Πασόκοι;

Θα κάνουν γαργάρα με ταβανόπροκες οι Πασόκοι;

Από giorgis , Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 | 8:26 π.μ.


Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου αναπαράγαγε και σχολίασε εχτές ο Λάκης Λαζόπουλος.
Αρχικά να αναφέρουμε ότι το άθλιο υποκείμενο Μαυρίκης πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους παρακρατικούς μηχανισμούς του Γρυλάκη με την πολιτική κάλυψη και καθοδήγηση Μητσοτάκη.

Γνωστή σε γενικές γραμμές και αυτή η πλευρά του «εφιάλτη της Δημοκρατίας» και «αρχιερέα της διαπλοκής» Μητσοτάκη.
Από κει και πέρα όμως ο Μαυρίκης ασέλγησε βάναυσα στην μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και απάντηση δεν πήρε.

Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι εξωφρενικό να ακούς έναν κακοποιό του κοινού ποινικού δικαίου, ένα άτομο που θήτευσε σε παρακρατικούς μηχανισμούς να λέει ότι πρέπει να του χρωστάει χάρη ένας πρώην πρωθυπουργός που τον «προστάτευσε» για να μην βρεθεί στην φυλακή!!!!!

Οσοι από μας έχουμε χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι ξέρουμε, ή μάλλον μπορεί να υποθέσουμε βάσιμα, τι κρατάει στα χέρια του ο Μαυρίκης και μπορεί τόσο προκλητικά να απευθύνετε στην γυναίκα του Ανδρέα Παπανδρέου ξέροντας ότι θα τουμπεκιαστεί και θα αφήσει την μπόχα του Μαυρίκη να πλανάτε χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Αλλά ας αφήσουμε την Μιμή. Κανένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απ’ αυτά που απέκτησαν πολιτική παρουσία –και περιουσία- χάρη στον Ανδρέα Παπανδρέου δεν αγανάκτησε να ζητήσει εξηγήσεις;

Ή μήπως όλοι γνωρίζουν ότι ο Μαυρίκης κρατάει «χαρτιά και ντοκουμέντα» και μπορεί να εκβιάζει όποιον θέλει ανενόχλητος;

Και στην προκειμένη περίπτωση όποιος ανατρέξει σε δημοσιεύματα της δεκαετίας του ’80 θα συναντήσει πολλά υπονοούμενα για τον «κολλητό» του Ανδρέα Παπανδρέου έμπορο όπλων και όχι μόνο Τζορτζ Χάλακ.
Εκτός των άλλων θα βρει μπηχτές που παρουσιάζουν τον Χάλακ να έχει δώσει δεκάδες «μαύρα» εκατομμύρια στον Ανδρέα για την ανέγερση της πρωθυπουργικής βίλας στην Εκάλη.
Πιθανόν αυτό να μπορούσε να το αποδείξει με στοιχεία ο Μαυρίκης γι’ αυτό ενώ έφτυσε κατάμουτρα τον ιστορικό ηγέτη που ΠΑΣΟΚ τα στελέχη του κυβερνητικού μηχανισμού κάνουν ότι ψιχαλίζει.

Οσο για τον πρωθυπουργό που όταν μάθει αυτό το «λούσιμο» που έφαγε ο μακαρίτης πατέρας του μην περιμένετε να αντιδράσει!!! Και είμαστε βέβαιοι σ’ αυτή την εκτίμηση μας.

Είναι σίγουρό ότι ο Γ. Παπανδρέου θα πληροφορηθεί –μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα- ότι ο μακαρίτης Ανδρέας γλύτωσε την φυλακή, όπως ισχυρίζεται ο Μαυρίκης, χάρη στην «μεγαλοψυχία» του παρακρατικού τύπου.
Το αυτονόητο δεν θα ήταν να αντιδράσει γιατί θίγετε τόσο βάναυσα η μνήμη του πατέρα του;

Θα κάνει όμως μόκο. Θέλετε και μια επιφανειακή εξήγηση. Σας την δίνουμε από ένα σχολιάκι που έγραψε το «Εθνος» πριν μερικούς μήνες (21/12/2009):
«Τον θυμάστε τον... Τζορτζ Χάλαγκ; «Κολλητός» του Α. Παπανδρέου από τη δεκαετία του '80, παρέμεινε πάντοτε κοντά στην οικογένεια Παπανδρέου, μέχρι σήμερα. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι στις «μπίζνες» του πολυσχιδούς επιχειρηματία εντάσσονται τελευταία και τα... τηλεοπτικά. Στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Αν, υποθετικά μιλάμε πάντα, ο «πολυσχιδείς» επιχειρηματίας Χάλακ έκανε μπίζνες με τον μακαρίτη Ανδρέα αφού και σήμερα βρίσκετε «κοντά στην οικογένεια Παπανδρέου» ποιος μας λέει ότι δεν συνεχίζει τις ίδιες δραστηριότητες τους;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger