Home » » Ανούσιες διαπιστώσεις

Ανούσιες διαπιστώσεις

Από giorgis , Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 | 5:50 μ.μ.

Για την απάτη της «πανδημίας της γρίπης των χοίρων» έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην ενότητα του μπλογκ μας «Υγεία».
Στο ίδιο θέμα επανέρχεται σήμερα ο Δ. Ρίζος στην φυλλάδα του και κάνει τις συνηθισμένες ανούσιες διαπιστώσεις του: «Στις αποθήκες σαπίζουν εκατομμύρια άχρηστα πια εμβόλια, τα οποία χρυσοπλήρωσε το Ελληνικό Δημόσιο! Και η όλη υπόθεση δεν μπορεί να μην έχει σχέση και με τα ανάλογα «λαδώματα» και με μίζες. Ποιος θα πληρώσει τα τεράστια ποσά; Μα ο… υπερήφανος λαός, βεβαίως, βεβαίως!», γράφει.
Πολύ σωστά όλα αυτά αλλά γιατί δεν γίνετε μια δημοσιογραφική έρευνα από κάποιο καλαμαρά να εντοπίσει και να κατονομάσει τους μιζαδόρους, που σίγουρα είναι και πολιτικοί.
Ακρα του τάφου σιωπή απ’ όλους τους δημοσιοκάφρους εκτός μια χοντρή μπηχτή που έριξε ο Κανελλάκης.

Για θυμηθείτε και κάτι άλλο πρόσφατο για να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη σε ποιο πολιτικό σύστημα ζούμε: Ο Ρόμπερτ Τζον Ντούγκαλ, εκπρόσωπος της εταιρείας DPI, θυγατρικής της πολυεθνικής Johnson & Johnson στην Ελλάδα, δωροδόκησε, μέσω μεσαζόντων, με πέντε εκατομμύρια ευρώ Ελληνες χειρουργούς για να «προτιμούν» ορθοπεδικά προϊόντα της εταιρείας του. «Εάν δεν δωροδοκούσαμε», φέρεται ότι κατέθεσε στη βρετανικές αρχές ο κ. Ντούγκαλ, «θα χάναμε το 95% της αγοράς!». Αυτός παρ’ όλο ότι συνεργάστηκε με τις αρχές της χώρας του καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση χωρίς αναστολή. Κανένας όμως Ελληνας γιατρός δεν αντιμετωπίζει κατηγορία δωροληψίας, παράβασης καθήκοντος κ.λ.π. παρά το ότι στα συρτάρια τού εδώ αντιπροσώπου της πολυεθνικής βρέθηκε λίστα με 33 ονόματα.

Ο λόγος ευνόητος. Οι λαδιάρηδες γιατροί με τόσες τεράστιες μίζες που έπαιρναν θα είχαν κάνει και τα «κονέ» τους με πολιτικάντηδες για να ξελασπώσουν αν τους τύχαινε, όπως και έγινε, καμιά στραβή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger