Home » , » Μας ταιριάζει το «σφάξε με αγάμ ν’ αγιάσω»;

Μας ταιριάζει το «σφάξε με αγάμ ν’ αγιάσω»;

Από giorgis , Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 | 4:31 μ.μ.

"Πληθαίνουν και οι πληροφορίες ότι η αντιπροσωπεία –σ.σ Ε.Ε-ΔΝΤ- θα έρθει «εφοδιασμένη» με πακέτο σκληρών μέτρων, τα οποία θα ζητήσει να επιβληθούν προτού προχωρήσει σε ενεργοποίηση του μηχανισμού. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται νέες μειώσεις μισθών και προσωπικού στο Δημόσιο τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά και μειώσεις αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα και επίσπευση των επώδυνων αλλαγών στο Ασφαλιστικό, καθώς και αλλαγές στην αγορά εργασίας με κατεύθυνση την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας".

ΝΕΑ

Η ντόπια αστική τάξη με μαριονέτα το πολιτικό της προσωπικό και σε αγαστή συνεργασία με τους ξένους κηδεμόνες μας θέλουν τα οδηγήσουν τα λαϊκά στρώματα σε δραματική επιδείνωση της ζωής τους, για να μπορούν να εξασφαλίζουν απρόσκοπτα την μεγάλη κερδοφορία τους οι πλουτοκράτες. Το ομολογούν και τα ίδια τα στοιχεία τους.
Το 2009, χρονιά κρίσης υποτίθεται τα λειτουργικά κέρδη για τις 210 κερδοφόρες επιχειρήσεις έφτασαν στα 14,3 δισ. ευρώ. Μόνο για την τελευταία 5ετία, και μόνο οι εισηγμένες στο χρηματιστήριο επιχειρήσεις, απέσπασαν κέρδη πάνω από 55 δισ. ευρώ.

Και η βάρβαρη αντεργατική – αντιλαϊκή επίθεση έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις. Όπως έγραψε και το ημιεπίσημο δημοσιογραφικό όργανο των ντόπιων κεφαλαιοκρατών η «Καθημερινή», «η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μέτρα και τομές που σήμερα μοιάζουν προϊόντα επιστημονικής φαντασίας στον πολιτικό κόσμο».

Μας ταιριάζει το «σφάξε με αγάμ ν’ αγιάσω»;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger