Home » » Διεθνές Κάμπινγκ Νεολαίας 2010 στην Τουρκία

Διεθνές Κάμπινγκ Νεολαίας 2010 στην Τουρκία

Από giorgis , Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010 | 6:04 π.μ.



(Το βίντεο είναι από το συγκρότημα Laterna που αποτελείται από νεολαίους, Ελληνες και Τούρκους που γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Bogazici. Παρουσιάζουν είδη παραδοσιακής μουσικής των δυο χωρών και θα έχουν ενεργό παρουσία στο φεστιβάλ νεολαίας).

Χιλιάδες νέοι θα βρεθούν φέτος στη Σμύρνη, στο διεθνές φεστιβάλ νεολαίας 2010.

Στην πανέμορφη περιοχή Σελτσούκ, θα γλεντήσουν μαζί, θα γνωριστούν, θα συζητήσουν τα προβλήματά τους και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Καθημερινά θα υπάρχουν συναυλίες από συγκροτήματα διαφόρων χωρών αλλά και γνωστά συγκροτήματα απ’ την Τουρκία. Οι διοργανωτές έχουν οργανώσει βόλτες στις γύρω περιοχές της Σμύρνης, όπως το παραδοσιακό ελληνικό χωριό Σιριντζέ, το μουσείο Σελτσούκ, Εφεσος κ.λπ.

Ηδη εκατοντάδες συνδικαλιστές, διανοούμενοι, συγγραφείς, καλλιτέχνες και πολλοί μαζικοί φορείς έχουν δηλώσει την ενεργή συμπαράστασή τους στην κατασκήνωση. Πολλοί απ’ αυτούς θα μιλήσουν με τους νέους για τα προβλήματα της νεολαίας. Οι χώρες που θα συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι Γερμανία, Αλβανία, Αυστραλία, Αμερική, Αζερμπαϊτζάν, Βραζιλία, Βουλγαρία, Δανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Εκουαδόρ, Αρμενία, Παλαιστίνη, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Αγγλία, Ισπανία, Ελβετία, Ιταλία, Καναδάς, Καζακστάν, Κύπρος, Κολομβία, Λίβανος, Νορβηγία, Πακιστάν, Συρία, Τυνησία, Βενεζουέλα και Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες από κάθε χώρα θα έχουν διάφορες δραστηριότητες. Όμως θα υπάρξει μία μέρα ειδικά αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής απ’ την Ελλάδα αρκετοί νέοι έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους. Η σκέψη είναι όλοι οι συμμετέχοντες να αναχωρήσουν μαζί. Ο καλύτερος οικονομικότερος τρόπος είναι από Χίο-Τσεσμέ. Απ’ το Τσεσμέ θα τους παραλάβουν για να τους οδηγήσουν στον τόπο της κατασκήνωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλ: 6996808090 στο σύντροφο Σεϊτ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger