Home » , » Νέα εμέσματα Κρανιδιώτη και αποπομπή από Ν.Δ (Βίντεο)

Νέα εμέσματα Κρανιδιώτη και αποπομπή από Ν.Δ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 | 8:51 μ.μ.


 Σήμερα όντως το τερμάτισε το στέλεχος της Ν.Δ, υποψήφιος βουλευτής της συντηρητικής παράταξης και προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης. Μπορούσε η ηγεσία της Ν.Δ να καταπίνει αμάσητα τις δηλώσεις του για «το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο», καθώς και να εκτονώνει τα κτηνώδη συναισθήματα του σε συνομιλητές του στο  twitter, αλλά τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κάνει «νέα αρχή» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μια αναζήτηση στο μπλοκ μας με το όνομα του ακροδεξιού δικηγόρου θα βρείτε πολλές σχετικές αναρτήσεις οπότε θα είναι πλεονασμός να επαναλάβουμε όσα είχαμε γράψει.
Το τελευταίο επεισόδιο που ανάγκασε την Ν.Δ να θέση το στέλεχος της εκτός κόμματος το παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Ο Κρανιδιώτης έγραφε στο  Facebook: «Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε κάνοντας λόγο για δήλωση που προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει σε «φασιστικές απόψεις και πρακτικές», ζητώντας από την Ν.Δ «να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί “εκτέλεσης” του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της».

Περιθώρια δεν είχε να κάνει κάτι διαφορετικό ο Κ. Μητσοτάκης οπότε διαβάζουμε σε ανακοίνωση της Ν.Δ: «Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας». 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger