Home » » «Υπάρχουν πολλά παραγωγικά χρόνια και μετά τα 70»!!!!..

«Υπάρχουν πολλά παραγωγικά χρόνια και μετά τα 70»!!!!..

Από giorgis , Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 | 9:13 μ.μ.

Το ότι είναι πια ουσιαστικά διακοσμητικός ο ρόλος του «ναού της δημοκρατίας» τους, το αναφέρουν και οι αστικές φυλάδες. Έγραφε πχ. χτες η «Απογευματινή»: «Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τη διάταξη η οποία επιτρέπει στον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει συμφωνίες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης χωρίς την έγκρισή τους από τη Βουλή (...) Είναι απορίας άξιον πώς λαλίστατοι πολιτικοί και τηλεοπτικοί αστέρες δεν έδωσαν στο γεγονός τη σημασία που έχει».

Για το ίδιο θέμα επισημαίνει το σημερινό «Ποντίκι» (φώτο) «Όλα αυτά, τη στιγμή που πληθαίνουν οι φήμες ότι το πλήρες μνημόνιο ξεπερνά τις 1.000 σελίδες, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν μόλις … 145»!!!!

Δηλαδή ουσιαστικά οι πάντες έχουν άγνοια τι ακριβώς έχει συμφωνήσει ο Γιωργάκης Τσολάκογλου και η κλίκα του, με τους ξένους πλουτοκράτες συνεταίρους τους. Πιθανόν να υλοποιεί την εκτίμησή του που είχε εκφράσει από το 2004 –σε ομιλία του στα Γιάννενα, όπως μας ενημερώνει η ίδια εφημερίδα- ότι «Υπάρχουν πολλά παραγωγικά χρόνια και μετά τα 70»!!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger