Home » , » Αλήθεια πόσο ηλίθια εκτός από αχάριστη, και υποκρίτρια είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασιλική Φλέσσα;

Αλήθεια πόσο ηλίθια εκτός από αχάριστη, και υποκρίτρια είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασιλική Φλέσσα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 | 11:09 μ.μ.

Πιθανόν κάποια στιγμή να έχετε συναντήσει στις τηλεοπτικές οθόνες σας την αποτυχημένη υποψήφια ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Βίκυ Φλέσσα, να παρουσιάζει την εκπομπή της «Στα Άκρα».  

Σήμερα η συγκεκριμένη δημοσιογράφος υποτίθεται ότι με καλεσμένους δυο πανεπιστημιακούς δασκάλους θα μας ανέλυε το θέμα "γύρω από τη βία και την ανομία που παρατηρείται στους χώρους των Πανεπιστημίων".

Πραγματικά μ' αυτή την εκπομπή της η "επιφανής" νεοδημοκράτισα έφτασε "στα άκρα". Ανάμεσα στις άλλες ανοησίες που εκστόμισε ήταν ότι οι φοιτητικές καταλήψεις "ωφελούν την πλουτοκρατία και όχι τους φτωχούς φοιτητές"!

Νομίζαμε η κ. Φλέσσα, είχε τερματίσει το ηλιθιόμετρο όταν στα πλαίσια του προεκλογικού της αγώνα δήλωνε: «Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την ΕΡΤ τηλεοπτική "Πράβντα" του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι να συναντώ τηλεθεατές και να μου λένε "δεν βλέπω πια ΕΡΤ, δεν αντέχω!". Αυτοί που λυμαίνονται τώρα τη δημόσια τηλεόραση σύντομα θα φύγουν και θα αναπνεύσουν οι δημιουργικές δυνάμεις της ΕΡΤ, οι άξιοι άνθρωποί της, υπομονή...». 
Ε, με τις σημερινές τοποθετήσεις της παραδεχόμαστε το λάθος μας. Είχε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα το ηλιθιόμετρο της. 

Για την "κυρία" αυτή είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Θα προσθέσουμε και κάτι άλλο.

 Η κ. Βίκυ Φλέσσα. βρίσκεται στην ΕΡΤ, από το 2002 και καθ' όλη την διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή, λοιπόν, η "αξιοπρεπής" δημοσιογράφος δεν είχε κανένα πρόβλημα να πληρώνεται από την ... «Πράβντα» του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μετά την αποτυχία της να μπει στην Ευρωβουλή, επέστρεψε στην σιγουριά που τις προσφέρουν τα παλιά της εργασιακά λημέρια. 

Αλήθεια πόσο αχάριστη, υποκρίτρια, εκτός από ηλίθια είναι η κ. Βασιλική Φλέσσα;  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2020 στις 9:31 π.μ.

Κάποτε μπορεί να έπιανε η κατασυκοφάντηση εναντίον της σοβιετικής εφημερίδας ...ΠΡΑΒΝΤΑ από το σκουπιδαριό της παγκόσμιας και της εγχώριας δεξιάς. Τώρα όμως που όλοι ξέρουν τι σημαίνει εξαγορασμένη και ξεπουλημένη δημοσιοκαφρίλα στις προσταγές της δεξιάς, όσο και να γαβγίει η Φλέσσα και κάθε παρόμοιο υποκείμενο, όλος ο κόσμος στη χώρα μας καταλαβαίνει την αλήθεια. Η δεξιά αποτελεί γενικότερα ένα ζέχνοντα ξεσκέπαστο σκουπιδοτενεκέ ψευτιάς, διαστρέβλωσης και φασισμού. Η ΕΡΤ έπρεπε να έχει ξεκαθαριστεί ήδη από αυτό το αίσχος της αλά Φλέσσα δημοσιοκαφρίλας, ήδη από το 2015, αλλά ο Τσίπρας πρόδωσε και στο σημείο αυτό τη λαϊκή εντολή. Άλλες εντολές και από αλλού προερχόμενες εκτελούσε ο ΣΥΡΙΖΑς. Όταν ο λαός μας καταφέρει κάποτε με τους δικούς του σκληρότατους ταξικούς- επαναστατικούς αγώνες να σαρώσει την εξουσία της κεφαλαιοκρατίας, επιβάλλεται να ξεκαθαριστεί μια για πάντα η ραδιοτηλεόραση από την κόπρο του Αυγείου. Και να παρθούν πίσω μέχρι φράγκο όλα τα αργύρια της εξαγοράς των αστικών ψευτοφυλλάδων, ιστοσελίδων και βρωμοκάναλων. Με κατάσχεση εννοείται όλων των περιουσιακών στοιχείων των ελληνόφωνων Γκέμπελς, όχι μόνο για τα "πέτσινα" αργύρια του 2020, αλλά για όσα αμέτρητα εκατομμύρια χρωστάνε οι άθλιοι ιδιοχτήτες του αστικού τύπου στο κράτος. Και να πέσει ο πέλεκυς βαρύς και παραδειγματικός, σε όλο αυτό το σκυλολόι. Είναι μια ελάχιστη προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος της κοινωνικής αλλαγής. αρκετά πια με όλο αυτό το βόθρο που δυσφημίζει κάθε έννοια αντικειμενικής αλήθειας και πραγματικής ελευθερίας στον Τύπο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger