Home » , , , » «Εκσυγχρονίζεται» ο αντικομουνιστικός λόγος του Καρατζαφύρερ

«Εκσυγχρονίζεται» ο αντικομουνιστικός λόγος του Καρατζαφύρερ

Από giorgis , Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 | 4:38 π.μ.

Μια πρώτη εκτίμηση για την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών είχαμε κάνει στο μπλογκ μας.
Κι ενώ γνωρίζουμε ότι δεν έχει καμιά ουσιαστική βαρύτητα στα πολιτικά δρώμενα της χώρας όποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και να προκύψει από τις εκλογές δεν μπορεί παρά να διασκεδάσουμε από τις υστερικές αντιδράσεις που προκάλεσε σε κάποιους το ποσοστό που έλαβαν οι συνδυασμοί που υποστήριξε το κόμμα του Περισσού.

Ο απόλυτος αριθμός ψήφων που συγκέντρωσε το ΚΚΕ την περασμένη Κυριακή είναι πάνω από 589.000 ψήφους και πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια μετά την διάσπαση του ενιαίου ΣΥΝ το 1991.
Τώρα αν η ηγεσία του ΚΚΕ θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένη που σε τέτοιες συνθήκες καπιταλιστικές επέλασης, το κυβερνητικό κόμμα χάνει περίπου 1.100.000 ψηφοφόρους, και αυτό καρπώνεται κάποιες δεκάδες χιλιάδες είναι μια άλλη συζήτηση και δεν μας αφορά επί της ουσίας. Σίγουρα υπήρξε η σκληρή κυβερνητική προπαγάνδα και οι προβοκατόρικες επιθέσεις εναντίον του ΚΚΕ από όλους τους αστικούς μηχανισμούς κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει κανείς να το παραγνωρίσει. Δεν μπορεί φυσικά να μιλάμε ότι υπήρξε μαζική ροή του εκλογικού σώματος προς το ΚΚΕ, αλλά οι επιτελείς του Περισσού έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Αυτό που μας έδωσε όμως το έναυσμα να κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι ο παραληρηματικός λόγος του Καρατζαφύρερ. Για ακούστε στο βίντεο πώς «εκσυγχρονίζεται» ο αντικομουνιστικός λόγος. (Το ότι απέδωσε την άνοδο του ΚΚΕ στην πολιτική που ακολουθεί ο Α. Σαμαράς είναι ανάξιο σχολιασμού).


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Κωνσταντίνος Κ.
12 Νοεμβρίου 2010 στις 11:03 π.μ.

Καλέ αυτοί οι κομμουνισταί θα μας πάρουν τα σπίτια! Τρέξτε να σωθείτε! Ή αλλιώς, ο θρίαμβος του μικροαυτισμού (sic).

12 Νοεμβρίου 2010 στις 4:03 μ.μ.

μικρός θεούλης!

Πάμε πάρτι δυστυχίας;

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2010 στις 4:11 μ.μ.

Παλιά έλεγαν ότι οι κομμουνιστές "θα σας πάρουν τα σπίτια και τα χωραφια".
Tώρα τα παίρνουν οι τράπεζες

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:38 π.μ.

ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΗ ΧΙΤΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger