Home » , » Μέδοθοι χούντας

Μέδοθοι χούντας

Από giorgis , Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 | 5:42 μ.μ.

 Ρεπορτάζ για τα όσα έγιναν στην διαδήλωση της 6/12 η επέτειος της κρατικής δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίες που υπήρξε συναντάμε σε αρκετές εφημερίδες. 
Εχτές διαβάσαμε το ρεπορτάζ που είχε ο «Δρόμος της Αριστεράς», όπου εκτός του άλλων στηλιτεύει και τον τρόπο που παρουσίασε ο «Ριζοσπάστης» τα γεγονότα, ενώ σήμερα ανάλογα ρεπορτάζ υπάρχουν στην εφημερίδα «Πριν» και «Ελευθεροτυπία».

Το πρώτο το υπογράφει η Νατάσα Κεφαλληνού και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις «αναίτιες επιθέσεις και συλλήψεις που έκαναν οι μπάτσοι.
Το παραθέτουμε:


Μαζικές συγκεντρώσεις μαθητών και εργαζομένων.
Οργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, με αναίτιες επιθέσεις και συλλήψεις

Δευτέρα 6 Δεκέμβρη 2010. Δυο χρόνια μετά, η νεολαία δεν φαίνεται να έχει δώσει συγχωροχάρτι οτους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Αλεξάνδρου. Δεν έχει ξεχάσει όλους τους λόγους που προκάλεσαν το αυθόρμητο και οργισμένο ξέσπασμα της.

Το πρωί οι σχολικές αίθουσες άδειασαν και οι... ανήσυχοι μαθητές κατέλαβαν τους δρόμους. Πάνω από 4.000 μαθητές, μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς τους συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα. Απέναντι στο ασφυκτικό κλίμα αστυνομοκρατίας που είχε στήσει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αντέτασσαν πως «τα όνειρα τους είναι αλεξίσφαιρα», όπως έγραφε ένα από τα πανό τους.
Ούτε το απόγευμα όμως οι πόλεις έπαψαν να είναι βουερό μελίσσι, αφού σε 52 απ' αυτές πραγματοποιήθηκαν μαζικότατες πορείες, με τη συμμετοχή και εργαζομένων. Κοντά στους 20.000 υπολογίζεται το ποτάμι των διαδηλωτών που πλημμύρισε την Αθήνα, σπάζοντας το φράγμα του φόβου.
«Τότε σκότωσαν ένα 15χρονο μαθητή, σήμερα σκοτώνουν τα δικαιώματα μιας ολόκληρης γενιάς» έγραφε το πανό του ΝΑΡ-νΚΑ, επιμένοντας πως αυτή η γενιά έχει κάθε λόγο να εξεγείρεται ενάντια στη «χούντα» κυβέρνησης και τρόικας.

Αλλά και στο απέναντι στρατόπεδο, οι μνήμες του Δεκέμβρη φαίνεται πως είναι βαθιά χαραγμένες, επιφέροντας ανησυχία στον αστικό συνασπισμό εξουσίας. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το κράτος ζόφου που έστησε προληπτικά η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας απροκάλυπτα να αποτρέψει τον κόσμο να κατέβει στο δρόμο;

Η... βόμβα των τρομο-συλλήψεων, που έσκασε όλως τυχαίως (!) δύο μέρες πριν την 6/12/2010, συνδέοντας ευθεία τα Δεκεμβριανά της νεολαίας με τις οργανώσεις της αδιέξοδης ατομικής βίας - είχε ως στόχο να εγείρει τα συντηρητικά αντανακλαστικά, απονομιμοποιώντας στη συλλογική μνήμη και συνείδηση το δίκιο της εξέγερσης. Η υγειονομική ζώνη, που στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, με απαγόρευση της κυκλοφορίας και απαγόρευση διέλευσης των μέσων μαζικής μεταφοράς, αποσκοπούσε να δυσκολέψει με κάθε τρόπο τη συμμετοχή στην πορεία.

Κι όταν είδαν ότι οι κυματοθραύστες που έστησαν υπερκεράστηκαν, έβαλαν σε εφαρμογή το «σχέδιο Β». Ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας τέθηκε σε κατάσταση πολιορκίας, από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις. ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, Δέλτα και ένα πλήθος αστυνομικών με πολιτικά διατάχθηκαν στους δρόμους. «Χτυπήστε τους απ' την αρχή» ήταν η εντολή του... υπουργού Καταδίωξης του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, κι αυτό έκαναν:

Η συγκέντρωση στα Προπύλαια δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Πριν η ώρα να φτάσει 4 μ.μ., οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτίθονταν οτους συγκεντρωμένους με χημικά, παραβιάζοντας μάλιστα και το πανεπιστημιακό άσυλο των Προπυλαίων. Η πορεία συγκρούστηκε βίαια, προχωρώντας με  βήμα ταχύ υπό την καταδίωξη των ΜΑΤ. Κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής τα ΜΑΤ ακολουθούσαν τα μπλοκ, περικλείοντας τα από δεξιά και αριστερά. Σε κάθε ευκαιρία ψέκαζαν με χημικά, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Η Βουλή έμοιαζε με απόρθητο φρούριο...

Όταν η πορεία έφθασε στην Πανεπιστημίου εξαπολύθηκε αστυνομικό πογκρόμ. Τα φοιτητικά μπλοκ και ιδιαίτερα της Νομικής και της Φιλοσοφικής χτυπήθηκαν βάναυσα, ακόμη και με πυροσβεστήρες. Δεκάδες ήταν οι τραυματίες και οι προσαχθέντες/συλληφθέντες φοιτητές. «Η "ειδική μεταχείριση" που απολαμβάνει το φοιτητικό κίνημα αποτυπώνει το φόβο της κυβέρνησης για τη δυναμική που αυτό έχει αρχίσει να αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα» τονίζει ο Φώτης Θάνος, φοιτητής Πληροφορικής.

Το τσσυνάμι αστυνομικής βίας θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ, υπό την επίβλεψη του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ, σε ένα ομιχλώδες τοπίο από τα χημικά και τις φωτιές. Τα Εξάρχεια έμοιζαν με... πόλη της Βαγδάτης και η αστυνομία δεν θα διστάσει να «πατήσει» ξανά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 15χρονός μαθητής.

Σ' αυτή την πορεία η νεολαία πλήρωσε κυριολεκτικά φόρο αίματος. «Σε 40-50 ανέρχονται οι τραυματιες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία» αναφέρει ο Μάρκος Κλόνιζάκης από την ΟΕΓΝΕ. Σπασμένα κεφάλια, δάχτυλα, πλευρά είναι ο αιμοτηρός απολογισμός. Στους περισσότερους εκ των τραυματιών διαγνάστηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ 30 ακόμη διαδηλωτές περιθάλπονταν με αναπνευστικά προ βλήματα. «Το είδος των τραυμάτων από τα χτυπήματα (αιματώματα στ κεφάλι) αποδεικνύει ότι οι αστυνομικοί άσκησαν σχεδόν θανατηφόρα βία που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και θανάτους διαδηλωτών δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΙΝΑΠ σε συνέντευξη Τύπου.

Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, τα εφημερεύοντα νοσοκομεία είχαν κατακλυστεί από ασφαλίτες, που τρομοκρατούσαν του τραυματίες, θέλοντας να τους μετατρέψουν από θύματα σε θύτες.
Επιπλέον η αστυνομία για άλλη μια φορά εφάρμοσε τη γνωστή τακτική των προληπτικών προσαγωγών και των «συλλήψεων στο σορό», με φόρτωμα ψευδών κατηγοριών.

Ο Δημήτρης Σαραφιανός, δίκηγόρος εκπρόσωπος της Ομάδας Νομικής Βοήθειας έκανε λόγο για «96 προσαγωγές, από τις οποίες 43 μετατράπηκαν σε συλλήψεις με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα (διατάραξη κοινής ειρήνης, οπλοκατοχή καθώς και απόπειρα πρόκληση σωματικής βλάβης)». Οι περισσότεροι από τους προσαχθέντες/συλληφθέντες ήταν μαθητές και φοιτητές, στους οποίους μάλιστα παραβιάστηκαν τα δικαιώματα τους, καθώς «δεν επιτράπηκε να επικοινωνήσουν με τους δικηγόρους τους παρά μόνο όταν είχε συνταχθεί το κατηγορητηριο. Δεν ενημέρωναν τους δικηγορους αν πρόκειται για προσαγωγή ή σύλληψη κ.α».

 ΜΕΘΟΔΟΙ ΧΟΥΝΤΑΣ - ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ασφαλίτες στα νοσοκομεία τρομοκρατούν!

Είναι 25 χρονών, φοιτητής αρχιτεκτονικής  και  ονομάζεται Μιχάλης Βαφειάδης. Είναι ένα από τα θύματα της αστυνομικής βίας στην πορεία της 6/12, που του επέφερε κάταγμα στο κεφάλι, μώλωπες σε όλο το σώμα και επτά ράμματα. Στην πορεία είχε κατεβεί με το «καλά περιφρουρημένο μπλοκ της Νομικής», όπως μας λέει, το οποίο είχε προνομιακή μεταχείριση από τα ΜΑΤ. «Καθ' όλη την πορεία μας ψέκαζαν με χημικά. Στην Πανεπιστημίου, όμως κλιμάκωσαν την επίθεση. Έριξαν μια κρότου λάμψης μέσα στο μπλοκ και οι δύο διμοιρίες εκατέρωθεν άρχισαν να μας συμπιέζουν» περιγράφει.

Περικυκλωμένοι οι φοιτητές έψαχναν να βρουν από που τους έρχονταν οι κλωτσιές και οι γκλοπιές: «Μας είχαν κλείσει σε ένα τρίγωνο και μας χτυπούσαν με λύσσα. Απ' τα χτυπήματα η αδερφή μου έπεσε στο έδαφος και έσκυψα να την προφυλάξω. Τότε ένας ΜΑΤατζής, που με είχε αναλάβει μάλλον προσωπικά, άρχισε να με χτυπά σε όλο το σώμα». Από 'κει και πέρα δεν θυμάται πολλά, αφού το χτύπημα που του κατάφεραν στο κεφάλι είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο Γολγοθάς του Μιχάλη δεν τελείωσε εκεί. Αιμόφυρτος διακομίστηκε στο Λαϊκό, και από εκεί στο ΚΑΤ. Μισή ώρα όμως μετά την άφιξη του στο ΚΑΤ, ήρθαν «επισκέπτες». «Μέσα στο νοσοκομείο με πλησίασε ένα άτομο χωρίς να μου δηλώσει την ιδιότητα του και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις: Ποιος σε χτύπησε; Τον είδες; Σε ποια οδό;».
Όταν αρνήθηκε να πει οτιδήποτε, ο επισκέπτης του δήλωσε πως είναι από την Ασφάλεια, προκαλώντας την οργή του ίδιου και των γονιών του.

Το επεισόδιο έληξε, αλλά οι... οχλήσεις της ασφάλειας συνεχίστηκαν. «Τρεις ασφαλίτες πλησίασαν τους γιατρούς που με περιέθαλπαν και τους τρομοκρατούσαν. Μόνο μετά από έντονη αντίδραση έφυγαν». Όμως το θράσος τους ήταν απύθμενο: Μετά τα μεσάνυχτα επισκέφτηκαν ξανά τον Μιχάλη στο δωμάτιο του, αποκαλώντας τον με το όνομα του, μιλώντας για τυπική διαδικασία. Παρά την «περιπέτεια», σημάδια της οποία φέρει στο σώμα του, δεν φαίνεται να έχει καμφθεί το ηθικό του: «Η τρομοκρατία της κυβέρνησης έχει αντίθετα αποτελέσματα. Οι φοιτητές θα ξανακατέβουν στο δρόμο, οι καταλήψεις ήδη συνεχίζονται». Ενώ μας επισημαίνει ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση για τον αναίτιο ξυλοδαρμό, εναντίον παντός υπευθύνου.

Και ερχόμαστε στο δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας" που υπογράφουν η Νάντια Βασιλειάδου και ο Χρήστος Ζέρβας:




 ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ

Δακρυγόνα και ξύλο εκ προμελέτης
 
 Μεσημέρι Δευτέρας, στο Σύνταγμα. Ο 16χρονος μαθητής, τρομαγμένος από τα χημικά και την επίθεση των αστυνομικών, έτρεχε ψάχνοντας οδό διαφυγής. Ανέβηκε σ' ένα πεζούλι και αισθάνθηκε, για λίγο, ασφαλής. Εκανε όμως λάθος. Μια διμοιρία των ΜΑΤ έτρεξε κατά πάνω του. Οι αστυνομικοί τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα. Ο μικρός μάταια φώναζε πως χρειάζεται ιατρική φροντίδα. Οι διωκτικές αρχές φρόντισαν να του φορτώσουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, λόγω κουκουλονόμου. Το έγκλημά του: φορούσε μαντίλι για να προστατευθεί από τα δακρυγόνα!

Λίγο αργότερα, ο Σάββας, σπουδαστής που συμμετείχε πρώτη φορά σε μεγάλη διαδήλωση, είχε μια δυσάρεστη εμπειρία. Αναγκάστηκε να μετακινείται επί ώρες ανάμεσα σε «Ευαγγελισμό», «Λαϊκό» και ΚΑΤ με ταξί, παρέα με τέσσερις ακόμη διαδηλωτές. Ολοι τους είχαν ανοιγμένα κεφάλια από γκλόμπ αστυνομικών. Οπως είπε, είχε βρεθεί απλώς στο λάθος σημείο, εκεί όπου τα ΜΑΤ περικύκλωσαν και χτυπούσαν αδιακρίτως τη φοιτητική πορεία για να τη διαλύσουν.

Την επόμενη ημέρα, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, οι φοιτητές και νεολαίοι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να συμπαρασταθούν στους 45 συλληφθέντες, δέχθηκαν απρόκλητη, βίαιη επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Η Αγγελική Ερωτοκρίτου, φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν μπροστά όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν, να κλοτσούν και να σπρώχνουν τους συμφοιτητές της, υπό την ανοχή των εισαγγελικών αρχών. Αγριο ξύλο, ακόμη και στον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΝ, δύο ανοιγμένα κεφάλια, ο απολογισμός.

Τα τρία αυτά στιγμιότυπα περιγράφουν με ανάγλυφο τρόπο την αστυνομική αγριότητα, που επανήλθε δριμύτερη, στους δρόμους των πόλεων. Υπολογίζεται ότι περί τα 45 άτομα επισκέφθηκαν διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας το βράδυ της Δευτέρας. Είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι ακόμη και με πυροσβεστήρα! Πολλοί είχαν παρουσιάσει αναπνευστικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά προβλήματα από τους ψεκασμούς. Στην επέτειο του Πολυτεχνείου, οι τραυματίες έφτασαν συνολικά τους 150. Καθένας που συμμετέχει σε διαδηλώσεις απειλείται πλέον σοβαρά με σύλληψη και άγριο ξυλοδαρμό από την αστυνομία!

Για όσους εξακολουθούν να αμφισβητούν τη νέα έκρηξη της αστυνομικής βίας, οι μαρτυρίες των γιατρών είναι καταλυτικές. Μιλούν για χτυπήματα με φονική πρόθεση και επισημαίνουν πως από καθαρή σύμπτωση δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα!

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) αναφέρεται σε περιστατικά με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με δύο άτομα να νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, και καλεί την κυβέρνηση να ερευνήσει τις καταγγελίες. Το ίδιο ζητάει πρώτη φορά με κατηγορηματικό τρόπο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), εκφράζοντας την ανησυχία του για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

«Κάποια στιγμή πρέπει να προστατεύονται όσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους και όχι αυτοί που παρεκτρέπονται», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Ο Αλκης Ψυχογιός, ειδικευόμενος στη νευρολογία, μέλος του δ.σ. της ΕΙΝΑΠ, συμμετείχε στην πορεία και ειδοποιήθηκε για τέσσερις τραυματίες στην πλατεία Κολοκοτρώνη. «Μεταξύ αυτών είδα μια κοπέλα, αιμόφυρτη. Διαπίστωσα ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, που χρειαζόταν τουλάχιστον 10 ράμματα. Η ίδια και ο φίλος της ήταν απολύτως σίγουροι ότι το τραύμα προκλήθηκε από αστυνομικό ο οποίος τη χτύπησε με πυροσβεστήρα. Σίγουρα πάντως δεν ήταν γκλομπ. Οι άλλοι τρεις είχαν μικρότερα τραύματα στο κεφάλι, κατά 99% από ρόπαλα» επισημαίνει.

«Υπάρχει κλιμάκωση της αστυνομικής βίας. Στο στόχαστρο βρίσκεται το δικαίωμα της διαδήλωσης. Οταν κινδυνεύεις να βρεθείς στη ΓΑΔΑ ή στο νοσοκομείο, θα το σκεφτείς πολύ να πας», προσθέτει.

Ο οφθαλμίατρος Χρηστος Πρεκατές συνόδεψε τραυματισμένους διαδηλωτές στο «Λαϊκό» μετά την πορεία. Από εκεί πέρασαν 12 συνολικά άτομα, τέσσερα με τραύματα στο κεφάλι και μία κοπέλα με κάκωση στο αριστερό χέρι από πάτημα αστυνομικού. Οπως έλεγαν, τα ΜΑΤ περικύκλωσαν τα μπλοκ της Νομικής και της Φιλοσοφικής με κίνηση «σάντουιτς» και άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα.

«Στον "Ευαγγελισμό" που πήγα μετά την πορεία, ήρθαν 15-17 χτυπημένοι διαδηλωτές. Είχαν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, κακώσεις και κατάγματα στα άκρα, χτυπήματα στο σώμα. Πολλοί έλεγαν ότι ο αστυνομικοί τους χτυπούσαν κρατώντας τα γκλομπ ανάποδα» λέει η ιατρός-εντατικολόγος Παναγιώτα Βάρτζελη, μέλος του δ.σ. της ΑΔΕΔΥ.

Ο νευροχειρουργός στο Κρατικό Νικαίας Παν. Παπανικολάου, μέλος του δ.σ. της ΕΙΝΑΠ, τονίζει ότι «οι περισσότεροι από τους νεαρούς τραυματίες είχαν δεχθεί χτυπήματα από γκλομπ και πυροσβεστήρες στο κεφάλι, τον θώρακα και την κοιλιά. Στο ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας 25χρονος με κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα. Σύμφωνα με καταγγελίες γιατρών και μελών της οικογένειάς του, άνδρες της ασφάλειας επιχείρησαν να τον ανακρίνουν δύο φορές, μέσα στο νοσοκομείο»!

Ο ίδιος επησημαίνει ότι «τόσο δυνατά χτυπήματα με ρόπαλα κατευθείαν στο κεφάλι, που μπορούν να επιφέρουν αιμάτωμα στον εγκέφαλο, είναι άσκηση εν δυνάμει θανατηφόρας βίας».

«Εάν ένας αστυνομικός χτυπάει τόσο δυνατά, ή είναι ανεκπαίδευτος ή υπάρχει σχέδιο. Να σταματήσουν να χτυπούν τα παιδιά του κόσμου», λέει η γιατρός Ολγα Κοσμοπούλου, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΟΕΝΓΕ.

«Η επίθεση της αστυνομίας κατευθύνθηκε αυτή τη φορά κυρίως στα αδόμητα, ανοργάνωτα κομμάτια της νεολαίας, χωρίς να περιμένει καν έστω και μια προσχηματική πρόκληση για να απαντήσει» αναφέρει η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη. «Αποτελεί μήνυμα ότι πρέπει η όποια κοινωνική αντίδραση να κατασταλεί εν τη γενέσει της. Γι' αυτό η φοιτητική πορεία χτυπήθηκε σχεδόν πριν ξεκινήσει» υπογραμμίζει.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, στην εμπροσθοφυλακή της καταστολής βρίσκονται οι μηχανοκίνητες ομάδες Δέλτα, οι οποίες δρουν ως συμμορίες ανεξέλεγκτων κουκουλοφόρων, τους οποίους οι πολίτες αδυνατούν να αναγνωρίσουν και να καταγγείλουν!

Εκτιμάται ότι τους τελευταίους 16 μήνες, που εφαρμόζεται ο «κουκουλονόμος», εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν παραπεμφθεί σε βαθμό κακουργήματος (για διατάραξη ειρήνης) σε όλη τη χώρα, επειδή σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχαν καλυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Ομως «κουκούλα» θεωρείται ακόμη και το μαντίλι που έχει κάποιος στον λαιμό του για να προστατευθεί από τα χημικά.

Η υπόσχεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του υπουργού Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη, να τον καταργήσει παραμένει ακόμη κενό γράμμα.

Μέσα σ' έναν χρόνο, από το περσινό μνημόσυνο του Αλ. Γρηγορόπουλου, με τις 1.000 προληπτικές, παράνομες προσαγωγές, στον Συνήγορο του Πολίτη έφτασαν καταγγελίες για ξυλοδαρμούς διαδηλωτών, αλόγιστη χρήση χημικών και αναίτιες συλλήψεις. Ολα τα περιστατικά διερευνώνται. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:25 π.μ.

file poli oreo to keimeno s alla prepi na katalabis kapia pragmata!! prin ligo kairo kapia atoma skotosan athoous se ena ktirio trapezas kapoioi alli anegkefali ta teleftea xronia se kathe poreia pigenoun gia na spasoun , na kl4eoun , na leilatisoun magazia aplon athropon pou me kopo ta sintiroun enos aplou aplon merokamatiari!! aftoi ine ta mpaxala i prezakides !! aftoi ine ntropoi tis sosialistikis, aristeras kai tin anarxikis kinisis !!! sigoura den simfono me tin taktiki tou prothipourgou alla an den ixe tpt astinomia kai kapia mpaxala espazan katastimata kai ekanan aples epixeirisis na odigithoun se xrei pou ine axriasta idika afton ton kairo tin epomeni mera oloi tha katigorousate aftoi tin telia ideologia oti ta espase ola !!! KATO I ASTINOMOKRATIA - KATO I XOUNTA TIS SOSIALISTIKIS PLEURAS MIN DISFIMITE TO ONAMA TIS KINISIS!!! NTOPI STA MAD KAI STOU ASFALITES !! O FIOITITIS EXEI DIKEOMA STON ELEUTHERO LOGO!!! TELIKA TI EPREPE NA KANI I KIBERNISI PASOK!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger