Home » , , » Να ετοιμάζουν το ... ελικόπτερο

Να ετοιμάζουν το ... ελικόπτερο

Από giorgis , Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 | 1:40 μ.μ.

Και σ’ αυτή την σημαδιακή μέρα, το σίριαλ της τρομοϋστερίας συνεχίζεται αδιάκοπα απ’ όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. Φυσικά δεν πείθουν κανέναν ότι οι ασφαλίτες με τα όσα διαδίδουν μέσα από τα δημοσιοκαφρικά τους φερέφωνα.
Και μόνο στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που «χάρισαν» στον δικηγόρο Κ. Παπαδάκη (δέστε το βίντεο) κάνουν καθαρό ότι γρήγορα θα σκάσει και αυτή η επικοινωνιακή φούσκα της κυβέρνησης.

Η νεολαία, ο εργαζόμενος κόσμος, σήμερα είναι στους δρόμους τιμώντας την επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου από τους μπάτσους, Και το επόμενο αυτές οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν, θα γίνουν πιο δυναμικές και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα χαρακτηριστικά που θα πάρουν. Το σύστημα τρέμει στην κυριολεξία βλέποντας ότι η καπιταλιστική επέλαση που σαρώνει τα πάντα είναι ζήτημα χρόνου να πάρει την απάντηση που απαιτείται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα απ’ τα πιο πιστά μαντρόσκυλα του συστήματος ο Γ. Πρετεντέρης μέσα σε ελάχιστες λέξεις εχτές, στο «Βήμα» το ομολόγησε: «Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν η ελληνική κοινωνία θα μπορέσει να αντέξει αυτήν την παρέμβαση. Και αν το πολιτικό σύστημα θα αποδειχθεί ικανό να την απορροφήσει. Ειλικρινά, δεν μου αρέσουν οι προβλέψεις. Αλλά, καλού- κακού, ας έχουμε έτοιμο κανένα ελικόπτερο... ».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger