Εντελώς αχάριστο αυτό το ΠΑΣΟΚ. Τόση στήριξη του δίνει το ακροδεξιό πολιτικό μόρφωμα του Καρατζαφύρερ και αυτό δεν καλεί το ΛΑΟΣ να συγκυβερνήσουν επίσημα. Να κάτσουν και σε υπουργικές καρέκλες 5-6 βουλευτές του ΛΑΟΣ, για να αισθανθούν απόλυτα την γλύκα της εξουσίας. Τόση προσπάθεια κάνουν οι άνθρωποι να στηρίξουν τις επιλογές τρόϊκας-κυβέρνησης!
Μετά την χθεσινή φάση που ο Μπουμπούκος έκανε την «αγιογραφία» του Παπουτσή και του ΠΑΣΟΚ, σήμερα είχαμε τον πρώην αρχικυπατζή και νυν βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κοραντή, (Δείτε το βίντεο) να δίνει τα εύσημα του στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον υπουργό Μπάτσων και Καταστολής Παπουτσή.
Τώρα θα πείτε, ότι το κόμμα του Καρατζαφύρερ κάνει και σκληρή αντιπολίτευση κάποιες φορές, χρεώνοντας στο ΠΑΣΟΚ ότι άργησε να προχωρήσει στην πολιτική που εδώ και χρόνια υποστηρίζει το ΛΑΟΣ. Και αυτό να είναι ισχυρός ανασταλτικό παράγοντας για να γίνει επίσημα η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
Σωστό κι αυτό.
ΙΡΑΝ: Από τη Συνταγματική Επανάσταση του 1906 στο Θεοκρατικό Καθεστώς, τις
Λαϊκές Εξεγέρσεις και τη Γεωπολιτική Σύγκρουση – Μέρος 2ο
-
Η προοπτική του κοινωνικού μετασχηματισμού στο Ιράν περνά μέσα από τη διπλή
απόρριψη: από τη μία πλευρά, του ντόπιου αυταρχικού καθεστώτος και της
εκμετά...
Πριν από 7 ώρες

Δημοσίευση σχολίου