Home » , » Οι παραισθήσεις του Παπουτσή

Οι παραισθήσεις του Παπουτσή

Από giorgis , Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 | 7:41 μ.μ.

Αναγνώστης του μπλογκ μας, μας στέλνει μαιηλ  στο οποίο απαιτεί την παραίτηση του Παπουτσή.
«Στοιχειώδης σεβασμός ως προς την ιστορία του» μας γράφει «μετά όσα έγιναν σήμερα από τους άντρες των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα εκτός απ’ τους τραυματίες διαδηλωτές, ένας νέος άντρας να χαροπαλεύει, έχει υποχρέωση να παραιτηθεί».

Μάλλον ο αναγνώστης μας δεν κατάλαβε αυτό που έχει εντοπίσει ακόμα και ο βουλευτής του Καρατζαφέρη, Αδωνης Γεωργιάδης και δηλώνει την ικανοποίησή του για την «ιδεολογική μεταστροφή» που έχει υποστεί ο Παπουτσής και το ΠΑΣΟΚ (Δείτε το βίντεο).

Από κει και πέρα ας ξαναθυμίσουμε τι γράφαμε στο μπλογκ μας στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Ο Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ».

Ο Παπουτσής έχει ΣΑΦΗ ΓΝΩΣΗ και απόλυτη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της πολιτικής που υπαγορεύει τη βάρβαρη κι άνευ ορίων ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ εκ μέρους των υφισταμένων του.
Ο Παπουτσής δεν είναι Μαρκογιαννάκης. Δεν είναι δηλαδή ΄ένας αστοιχείωτος επαρχιώτης φασίστας με μηδαμινή πολιτική συγκρότηση κι ελλιπέστατη γνώση της πολιτικής ιστορίας.
Ο Παπουτσής ήταν γραμματέας της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ, ξέρει από πολιτική και σίγουρα κατέχει τις στοιχειώδεις μαρξιστικές αρχές, άρα έχει ΣΑΦΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ του ρόλου του, ως υπουργού της Αστυνομίας μιας -κατ' ουσίαν- ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


Όπως λοιπόν το 1943 επιλέχθηκε από τους κατακτητές κάποιος Ι. Ράλλης με τη λογική ότι για τη θέση του πρωθυπουργού έπρεπε να επιλεγεί κάποιος προερχόμενος από τον αστικό-κοινοβουλευτικό πολιτικό κόσμο, έτσι και το 2010 επιλέχθηκε ως υπουργός των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣΑΣ, ένας ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΦΕΕ! Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι η διεύρυνση των συμμαχιών και της κοινωνικής βάσης των κυβερνήσεων!


Κι αυτά ο Παπουτσής τα γνωρίζει! Απλά είναι φανερό, ότι ο υπουργός Προ Πο (όπως κι οι υπόλοιποι δωσίλογοι υπουργοί της κυβέρνησης) έχει "μεθύσει" απ' το "κρασί" που κερνάει ο εκάστοτε κατακτητής τους- όπου γης- τοποτηρητές του κι ως εκ τούτου ξεφτιλίζεται χωρίς καν να λαμβάνει ούτε τα στοιχειώδη μέτρα για την πολιτική του αυτοπροστασία.

Είναι προφανές ότι έχει παραισθήσεις και ζει ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ...ΤΑΓΜΑΤΩΝ!





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2011 στις 8:43 μ.μ.

http://edo-provokatoras.blogspot.com/2011/05/video-foto.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger