Home » , , » Ταΐζουν με ληγμένα κρέατα και κοτόπουλα τους φαντάρους στον ΚΕΝ Αυλώνας

Ταΐζουν με ληγμένα κρέατα και κοτόπουλα τους φαντάρους στον ΚΕΝ Αυλώνας

Από giorgis , Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011 | 7:37 μ.μ.

Θα περίμενε κανείς, και ιδιαίτερα όλοι αυτοί που υπηρέτησαν σε ανώμαλες εποχές Δεξιού Παρακράτους και Στρατιωτικής Δικτατορίας, δηλαδή οι σημερινοί παππούδες και μπαμπάδες των νέων συναδέλφων που υπηρετούν σήμερα, ότι ο Γκοτζίλας θα αποτελούσε παρελθόν από τα μαγειρεία των στρατιωτικών μονάδων.

Όμως αποδεικνύεται ότι εν έτη 2011 και Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ο ελληνικός στρατός όχι μόνο σου παίρνει υποχρεωτικά το παιδί για να το ντύσει στα χακί, δούλο στα στρατόπεδα, αλλά το υποχρεώνει να φάει ακατάλληλες και επικίνδυνες τροφές.

Σε νεώτερη ανταπόκριση των φαντάρων που υπηρετούν στην Αυλώνα μας αποκάλυψαν ότι πρόσφατα υποχρεώθηκαν να φάνε κρέατα που είχαν λήξει εδώ και τρείς μέρες!

Μάλιστα, φαντάροι που έκαναν αγγαρεία στα μαγειρεία, και οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία πέταξαν στα σκουπίδια ληγμένα κοτόπουλα και κρέατα, θεωρώντας αυτονόητο ότι έπρεπε να προστατεύσουντην υγεία των συναδέλφων τους, αντιμετώπισαν την οργή των αξιωματικών. Οι τελευταίοι απείλησαν τους φαντάρους με τιμωρία γιατί πέταξαν τα ληγμένα τρόφιμακαι τους διέταξαν τα εξής: «όταν υπάρχουν ακατάλληλα κρέατα και κοτόπουλαθα καθαρίζετε το πιο βρώμικα σημεία και θα μαγειρεύετε κανονικά το υπόλοιπο τμήμα»!  
Βεβαίως, τρομερή εντύπωση και συνάμα, αγανάκτηση προκάλεσαν στην κοινή γνώμη οι αρχικές καταγγελίες των νεοσύλλεκτων συναδέλφων από το ΚΕΝ Αυλώνας σχετικά με τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στα μαγειρεία του Κέντρου Εκπαίδευσης, αφού αποδεικνύεται ότι ο ελληνικός στρατός αδυνατεί να προσφέρει ένα πιάτο φαγητό στους στρατευμένους.

Όμως για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι πρωταρχικό ζήτημα για τους επιτελείς του ΓΕΣ είναι να περισώσουν το γόητρο του Στρατού και όχι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των φαντάρων όπως έχει δεσμευτεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Μπεγλίτης. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αρνήθηκαν ότι συνέβη μαζικότατη καθιστική διαμαρτυρία φαντάρων από δύο Λόχους –του Υγειονομικού και των Διαβιβάσεων – και ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την σίτιση των στρατιωτών.

Αναρωτιόμαστε: τέτοια γεύματα τρώνε οι αξιωματικοί στις Λέσχες Αξιωματικών που χρυσοπληρώνει η κοινωνία;

Εμείς θα κάνουμε την εξής πρόταση στο ΥΕΘΑ και το ΓΕΣ:

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βγούμε και να πούμε ότι κάναμε λάθος και να ζητήσουμε συγγνώμη, αρκεί ο αρχηγός ΓΕΣ να οργανώσει στο ΚΕΝ Αυλώνας επίσημο γεύμα στην κυβέρνηση του αθλητικότατου Γ. Παπανδρέου, των καλοφαγάδων Πάγκαλου και Βενιζέλου, του «ευαίσθητου» Π. Μπεγλίτη και στους επιτελείς των ΓΕΣ-ΓΕΑ-ΓΕΝ, χρησιμοποιώντας τα κρέατα και πουλερικά με τα οποία σιτίζουν τους συναδέλφους μας αυτή την στιγμή.

Ντροπή κύριοι!

Καταλάβετε επιτέλους ότι παίζετεμε την ζωή δεκάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων και σταματήστε να μας αντιμετωπίζετε σαν δούλους.

Αλλά τι λέμε.

Αφού όλη την κοινωνία μετατρέπεται σε δούλους των εργοδοτών, των τοκογλύφων, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437    Diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger