Home » , » Κυβέρνηση κλεφτών, ψευτών, απατεώνων (Βίντεο)

Κυβέρνηση κλεφτών, ψευτών, απατεώνων (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 | 2:33 μ.μ.

Τόσους χαρακτηρισμούς που ταιριάζουν «γάντι» για την μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ δεν έχουμε ξανασυναντήσει συγκεντρωμένους όσους ακούσαμε σήμερα απ’ την ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια».

Με την ευκαιρία όμως της περασμένης ανάρτησης μας που ακούσαμε τον Λ. Βατικιώτη να μας λέει τι σημαίνει για τον ελληνικό λαό το «κούρεμα» να θυμίσουμε τι έλεγαν για το ίδιο θέμα οι πολιτικοί απατεώνες που στελεχώνουν τον κυβερνητικό θίασο του ΠΑΣΟΚ. Ο Παπανδρέου δεν ήταν αυτός που είχε χαρακτηρίσει ότι οποιαδήποτε αναδιάρθρωση χρέους με κούρεμα ισοδυναμεί με καταστροφή της χώρας και του ελληνικού λαού;

Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο τύποις πρωθυπουργός ΓΑΠ-Τσολάκογλου στην Γαλλική εφημερίδα Le Figaro στις 15 Νοέμβρη 2010: «Το σενάριο για αναδιάρθρωση χρέους δεν συζητείτε καν. Θα είναι καταστροφή για τους Έλληνες πολίτες δεδομένο των θυσιών τις οποίες συναίνεσαν. Θα είναι καταστροφή και για την εμπιστοσύνη για την Ευρώπη και για το ευρώ… συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση. Διαψεύσαμε ήδη όσους υποστήριζαν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς της . Συνεχίζεται η προσπάθεια μας».

Τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο πρώην υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου στις 16 Σεπτέμβρη 2010: «Είναι εντελώς εκτός συζήτησης η αναδιάρθρωση. Θα είναι καταστροφική. Θα είχε επιπτώσεις και στην ευρωζώνη».

Και τι έκαναν αυτοί οι ψεύτες; Ακριβώς αυτό που χαρακτήριζαν καταστροφή για την χώρα και τον ελληνικό λαό. Στις 21 Ιούλη προχώρησαν σε αναδιάρθρωση χρέους με κούρεμα 21% και τώρα μιλάνε για ακόμα ένα κούρεμα της τάξης του 50% κάτι που θα σημάνει 60% κάτω του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων όπως διαβάσαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας.

Αλήθεια ποιούς άλλους χαρακτηρισμούς μπορεί να προσθέσουμε που θα ταιριάζουν γάντι στα κοινοβουλευτικά καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ εκτός απ’ αυτούς που ακούγονται στο βίντεο;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 1:24 π.μ.

http://youtu.be/aMheCpZiMoA

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger