Home » , » Tα καλά «κονέ» ήταν και είναι το πιο καλό προσόν

Tα καλά «κονέ» ήταν και είναι το πιο καλό προσόν

Από giorgis , Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 | 12:17 π.μ.

 Τελικά τα καλά «κονέ» ήταν και είναι το πιο καλό προσόν που μπορεί να διαθέτει κάποιος την σήμερον ημέραν.  Η Κυριακάτικη φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» παρουσιάζει φωτογραφία της συμβούλου του πρωθυπουργού και συντονίστρια σε θέματα προτεραιότητας των υπουργείων Βαγγελιώ Σχοιναράκη μέσα στα χαμόγελα μαζί με τον επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλο.

Και αν ήταν απλώς η φωτογραφία θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για κοινωνικές σχέσης που δεν πρέπει να ενδιαφέρουν κανέναν. Αλλά όμως που στο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι «παρά την οικονομική κρίση, η επιχείρηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα, αφού βρίσκεται υπό την προστασία τουλάχιστον τεσσάρων κρατικών φορέων»!!

Και πώς να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα «Περίπου 1,4 εκατομμύρια ευρώ έδωσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια το υπό κρατικό έλεγχο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο νυχτερινό κέντρο "Thalassa" στο Ηράκλειο Κρήτης του κ. Βίκτωρα Μητρόπουλου, που κατηγορείται σήμερα ως ιδιοκτήτης παράνομης λέσχης τζόγου. Η χορηγία είχε ξεκινήσει από το Τ.Τ επί κυβερνήσεως Ν.Δ και συνεχίζεται μέχρι σήμερα επί ΠΑΣΟΚ».

Τώρα αν αρχίζουμε να γράφουμε για τα σχολεία των κουφών παιδιών που έκλεισε η κυβέρνηση, για τις μονάδες απεξάρτησης που τις οδηγεί σε λουκέτο επικαλούμενη «περιστολή των κρατικών δαπανών» και τόσες σχετικές περιπτώσεις ενώ σκορπάει εκατομμύρια σε «ημέτερους» θα θεωρηθεί ότι λαϊκίζουμε; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2011 στις 1:42 π.μ.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=395393&cid=4 Η απάντηση του Β. Μητρόπουλου...

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:28 μ.μ.

Λίγα τα λόγια σας για το Βίκτωρα!!!!!!!!

Μάκης "Che" Ψωμιάδης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger