Home » , » Τα λούκια του Α. Σαμαρά

Τα λούκια του Α. Σαμαρά

Από giorgis , Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 | 6:50 μ.μ.

Πρόσωπο των ημερών έχει γίνει ο πρόεδρος της Ν.Δ μετά την κωλοτούμπα του.

Μέσα στην καλή χαρά ο Α. Πορτοσάλτε από το τηλεοπτικό  κανάλι του Αλαφούζου που η Ν.Δ και ο Σαμαράς εγκατέλειψε την αντιμνημονιακή πολιτική του, έκανε «άλμα», «έδειξε υπευθυνότητα» και «έκανε άνοιγμα στην κοινωνία».

Και ενώ ο Σαμαρά μπορεί να παίρνει τα εύσημα από δημοσιολόγο που μέχρι χτες, μαζί με τους ομόσταυλους του στο κανάλι του Φαλήρου, του έσερναν τα εξ αμάξης για την πολιτική που ακολουθούσε, δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση από άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Χτες ήταν απολαυστικός ο Γ. Τράγκας που τον στόλισε με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα, ενώ σήμερα ο βουλευτής-τηλέμπορας του ΛΑΟΣ, Α. Γεωργιάδης, βρήκε χρόνο και εκεί που διαλαλούσε την πραμάτεια του, από το κανάλι του Καρατζαφύρερ, τον «περιποιήθηκε» καλά που άργησε να προσεγγίσει τις θέσεις του κόμματος του και «εξευτελίστηκε» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Περνάει τα λούκια του το αστικό πολιτικό σκηνικό και αν και έχουν πέσει οι μάσκες εργάζεται εντατικά για την δημιουργία μιας κυβέρνησης που θα σφαγιάσει όποιες εργατικές κατακτήσεις υπάρχουν ακόμα και θα οδηγήσει σε εξαθλίωση τα λαϊκά στρώματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger