Home » , , » «Πρωταγωνιστές» το ΜEGA-λείο σου...

«Πρωταγωνιστές» το ΜEGA-λείο σου...

Από giorgis , Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 | 3:52 μ.μ.

Του Νίκου Μπογιόπουλου - "Ριζοσπάστης"

Θαυμάσια η προχτεσινή εκπομπή του κ. Σταύρου Θεοδωράκη στο MEGA.

Καλύτερη τηλεοπτική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον «εξαγνισμό» των ακροδεξιών του ΛΑ.Ο.Σ. (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα») που συνθέτουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, δε θα μπορούσε να υπάρξει.

Εξαιρετική, δε, από τους συντελεστές της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», ήταν η επιλογή του κ. Ψαριανού, του βουλευτή του κόμματος του κ. Κουβέλη, να είναι εκείνος που θα βάλει τη δική του «αριστερή» πινελιά στην αγιογράφηση των ακροδεξιών, οι οποίοι - όπως είπε - δεν είναι πια και τόσο ακροδεξιοί (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα»)...

Οσο για το «κλάμα» του κ. Ψαριανού, που εξέφρασε τη λύπη του διότι το κόμμα του δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στην ίδια κυβέρνηση με τους ακροδεξιούς (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα»), ίσως πιάσει τόπο στο μέλλον.

Μπορεί, πιθανώς, σε αυτή την «αριστερή» προσπάθεια για τη σύμπραξη των «αριστερών», όπως ο κ. Ψαριανός, και των ακροδεξιών του ΛΑ.Ο.Σ. (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα»)
να συμβάλει περαιτέρω ο κ. Θεοδωράκης. Οπως, ας πούμε, είχε συμβάλει το 1999, όταν
- ως πρόταση... «αριστερής» ενατένισης του ΝΑΤΟ -
κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας, εξέδωσε το περιοδικό που διεύθυνε τότε, με εξώφυλλο την αμερικανική σημαία.

 Μαύρη μαυρίλα!

 «Εν πάση περιπτώσει, ήρθαν οι συνταγματάρχες, περάσαμε μια επταετία με πολλά πλην, δημοκρατίας, ελευθερίας - αυτά ήταν τα πλην - και συν ότι είχε βάλει καθένας το κεφάλι κάτω, μια και δεν μπορούσε να συνδικαλίζεται, δεν μπορούσε να κάνει απεργίες, πήγαν τα πράγματα καλά. Τα σωστά σωστά. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη»!
(Γεώργιος Καρατζαφέρης, «Τηλεάστυ», 21 Απρίλη 2008)
*
Αυτά δήλωνε ανήμερα της 21ης Απρίλη του 2008 ο Καρατζαφέρης.
Αυτή ήταν η από μέρους του αποτίμηση της χούντας:
Ναι μεν η δικτατορία είχε τα «πλην» της, αλλά - όπως έλεγε - αν τα «πλην» τα συγκρίνει κανείς με τα «συν» της χούντας
(σ.σ.: δηλαδή ότι με τη χούντα «είχε βάλει καθένας το κεφάλι κάτω», ότι ο κόσμος «δεν μπορούσε να συνδικαλίζεται», ότι ο εργαζόμενος «δεν μπορούσε να κάνει απεργίες»),
τότε το συμπέρασμα - κατά τον Καρατζαφέρη - είναι ότι με τη χούντα
«πήγαν τα πράγματα καλά»!
*
Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης.
Που ως γνωστόν, ανήκει στους «σωτήρες» αυτού του τόπου, και που μαζί με τους άλλους δύο, τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, συγκρότησαν την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» του Παπαδήμου...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2011 στις 5:34 μ.μ.

Σε όλη την ιστορική διαδρομή της η σοσιαλδημοκρατία, από τη Β΄Διεθνή και την άνοδο του Χίτλερ έως και το σημερινό πτώμα-απομεινάρι των Νταλέμα, Ζοσπέν, Σρέντερ, Πρόντι, Μπλερ, Σόκρατες κλπ και πιο πριν Ανδρέα Παπανδρέου, Μιτεράν, Φελίππε Γκονζάλες κλπ πάντα τον ίδιο βρώμικο ρόλο έπαιζαν και πάντοτε σε υπόγεια συνεννόηση με την ακροδεξιά. Πάντοτε τα ρεμάλια!!!

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2011 στις 11:13 μ.μ.

Η Ρόζα Λούξεμουργκ έλεγε στην εποχή της ότι η σοσιαλδημοκρατία είναι πτώμα που βρωμάει. Αυτό αποδειχτηκε από την ιστορία ενός αιώνα από τότε. Ο τωρινός ηγέτης της Σοσιαλιστική Διεθνούς φρόντισε να κάνει αυτή τη διαπίστωση της Ρόζας εξαιρετικά επίκαιρη...

23 Νοεμβρίου 2011 στις 5:45 μ.μ.

Η εκπομπή που είχαν την ατυχία να δώ ηταν η πιο εμετική στην Σύγχρονη τηλεόραση
Κάτω το κράτος των Σοσιαλοφασιστών...
ΥΓ
Ο ΓΑΠ μήπως τελικά θέλει να δημιουργήσει μπάχαλο στην Χώρα με την σύμπραξη με το λάος για να την χρεωκοπήσει και να αποποιηθεί τις ευθύνες του;
Για σκεφτείτε μήπως το έκανε επίτηδες...

Ανώνυμος
24 Νοεμβρίου 2011 στις 11:35 π.μ.

Τον κ.Θεοδωράκη δεν τον γνώριζα πριν το 1999.Μετά τις παρεμβάσεις του όμως στην διάρκεια των βομβαρδισμών, έπεφτα συχνά πάνω στην (δίωρη αν θυμάμαι καλά), καθημερινή εκπομπή του στην ΝΕΤ.Από τότε προσέφερε πολλά:Αγιογραφίες του Σημίτη, προσεκτικές παρεμβάσεις για ζητήματα "διαφθοράς", μέχρι την κορυφαία εκπομπή της απενοχοποίησης του φασιστικού εσμού, που συμμετέχει στην κυβέρνηση των καθωσπρέπει "σωτήρων". Ο Ψαριανός όμως είπε το καλύτερο για τον Βορίδη."Είναι ένας πρώην φασίστας"!Περιμένω και συνέντευξη με Αλβανούς "άρχοντες" του Κοσόβου, για τους οποίους όλο και κάποιος θα δηλώσει:" Είναι πρώην λαθρέμποροι ναρκωτικών ,και ανθρωπίνων οργάνων"!

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2011 στις 9:34 μ.μ.

Δεν είναι μόνον ο Θεοδωράκης, που για να 'πιάσει' πόστο στην τηλε-ζήτηση και να χρησιμοποιηθεί στις αναλύσεις του πολιτικού σκηνικού, επέλεξε να ασχοληθεί με κοινωνικά ζητήματα αρχικά. Είναι και άλλοι της "έγκυρης" δημοσιογραφίας, όπως ο Π. Παναγιώτου. Προχθές στη ΝΕΤ μίλησε για το ΛΑ.ΟΣ λες και διαβάζουν το ίδιο σκονάκι με τον Θεοδωράκη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger