Home » , » Ξευτίλα Χατζηνικολάου. Εμπορεύεται την ανθρώπινη δυστυχία

Ξευτίλα Χατζηνικολάου. Εμπορεύεται την ανθρώπινη δυστυχία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 1:21 μ.μ.

Δεν έχει τέλος η ξευτίλα των εκδοτών για να προσελκύσουν πελάτες. Στην προκειμένη όμως περίπτωση που θα αναφερθούμε, του εκδότη-δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, που εμπορεύεται την ανθρώπινη δυστυχία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Προκειμένου να αποκτήσουν αναγνώστες, οι εκδότες συνήθως μαζί με τις φυλλάδες μοιράζουν κάποιες κινηματογραφικές ταινίες –αμφιβόλου ποιότητας- και μουσικά CD. Κάποιες μάλιστα φυλλάδες στο παρελθόν είχαν και πιο εξτρίμ «προσφορές». Όπως η φυλλάδα "Χρυσή Ευκαιρία" που πρόσφερε στους αναγνώστες της "τρία (3) λεπτά ερωτικής συνομιλίας δια τηλεφώνου".
Δοκιμασμένη συνταγή. Η σεξουαλική στέρηση -συνέπεια της κοινωνικής απομόνωσης, της εσωστρέφειας, και του ατομικισμού που επιβάλλει στην προσωπική ζωή αρκετών ατόμων ο καπιταλισμός-  έγινε εργαλείο στα χέρια αδίστακτων εμπόρων για να πλουτίσουν.
Στην ίδια κατεύθυνση ένα περιθωριακό περιοδικό –«FREE» λεγόταν-  υποσχόταν σε «ένα τυχερό αναγνώστη του» κάθε μήνα, ένα σεξουαλικό ξελαμπικάρισμα «με την συντάκτρια Eleni XXX σε μια αμαρτωλή βραδιά», όπως έγραφε χαρακτηριστικά.

Ηταν διαφορετικές οι συνθήκες τότε και είχαν έδαφος οι «σεξουαλικές προσφορές». Σήμερα που η οικονομική καπιταλιστική κρίση έχει ισοπεδώσει όλη την κοινωνία ο Ν. Χατζηνικολάου τζογάρει με την φυλλάδα του «6 επιταγές των 5.000 ευρώ κάθε Κυριακή» όπως διαφημίζει από τον ρ/σ του. Και αυτό θα το συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα όπως λέει, αφού είδε την κυκλοφορία του εντύπου του χτες να εκτοξεύεται κυκλοφοριακά στα ύψη. Δεν μένει όμως μόνο εκεί. Οι «τυχεροί αναγνώστες» κάτω απ’ τις πιεστικές ερωτήσεις δημοσιοκάφρου αναγκάζονται να βγαίνουν στο ραδιόφωνο του και να ξεδιπλώνουν δημόσια την δυστυχία τους, για να διαφημιστεί η πραμάτεια του Χατζηνικολάου.
Ακούσαμε, λοιπόν σήμερα -στο ρ/σ του Χατζηνικολάου- την κ. Ευαγγελίτσα από την Ηγουμενίτσα να μας λέει πόσο χρειαζόταν αυτά τα λεφτά αφού ο σύζυγος της έκανε εγχείρηση μπάι μπας και δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακα, μια άλλη κυρία να παρουσιάζει τον Χατζηνικολάου σαν σωτήρα της αφού με τα λεφτά που κέρδισε «θα έχει να βάλει πετρέλαιο σπίτι της», ενώ μια άλλη απελπισμένη κυρία –σημειωτέον όλες ανέφεραν τα ονοματεπώνυμα και την περιοχή που μένουν- να μας λέει  πόσο ικανοποιημένη είναι με την προσφορά του Χατζηνικολάου που κέρδισε αφού δεν έχει να πληρώσει να πληρώσει τα χαράτσια της ΔΕΗ, την εφορία … 

Μπορεί οι εκδότες για χρόνια να είναι στο νταβατζηλίκι της λεγόμενης «κοινής γνώμης», αλλά να φτάσουν και σ' αυτό το σημείο ...
 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger