Home » , » Κινητοποίηση σε εργολάβο της ΔΕΗ στην Ανθούσα

Κινητοποίηση σε εργολάβο της ΔΕΗ στην Ανθούσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 | 4:18 μ.μ.

Γράφει ο Kokkiniotis 

Εληξε πριν λίγο με επιτυχία η κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρίας του εργολάβου Γαντζούλα στην Ανθούσα.

Την κινητοποίηση διοργάνωσε η Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Αγίου Δημητρίου και συμμετείχαν  αγωνιστές και από άλλες λαϊκές συνελεύσεις γειτονικών περιοχών (Δάφνης – Υμηττού, Νέας Σμύρνης, Ηλιούπολης)

Έγινε αρκετή φασαρία, έπεσε και λίγο ξύλο, ήρθε αστυνομία κλπ. Ο Γαντζούλας έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν κάνει αποκοπές ρεύματος, έκανε μέχρι 31/12 λέει αλλά τώρα δεν κάνει πλέον.  Έδωσε το όνομα άλλου εργολάβου, η εταιρία του οποίου έχει πάρει τώρα το ‘έργο’ από στύλους Ολυμπίου Διός μέχρι Βάρκιζα.
Υπέγραψε μάλιστα και μία ‘δήλωση’ προς τους πολίτες του Αγ. Δημητρίου ότι δεν κάνει η εταιρία του τις αποκοπές.

Άλλα στελέχη της εταιρίας έλεγαν στους κατοίκους ότι η εταιρία, έχει αναλάβει τα δίκτυα, έχει δώσει εγγυητικές επιστολές κλπ κλπ τα οποία καταπίπτουν αν δεν υλοποιήσει τις εντολές διακοπών αλλά οι κάτοικοι αδιαφορούν για όλη αυτή την ‘τραγωδία’ και κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Σε ορισμένες στιγμές υπήρξαν τραμπουκισμοί από θερμόαιμους νεότερους εργαζόμενους της εταιρίας, όταν ήρθε όμως η αστυνομία ο Γαντζούλας είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα εντάξει κλπ. Στο τέλος το κλίμα αποκαταστάθηκε και δηλώθηκε από όλες τις πλευρές ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν.

Η κινητοποίηση ήταν πετυχημένη: δόθηκε το ‘μήνυμα’ και στον Γαντζούλα και στους άλλους εργολάβους που ασφαλώς θα το μάθουν ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και δε θα επιτρέψει να κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι.
Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: από ό, τι είπαν εργαζόμενοι, ήταν η τέταρτη (!) φορά που κάτοικοι ‘επισκέπτονται’ το χώρο, έχουν πάει και άλλοι και μάλιστα και με πούλμαν!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger