Home » , , » Χατζάρας: Το νέο απόκτημα του Καρατζαφέρη

Χατζάρας: Το νέο απόκτημα του Καρατζαφέρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 | 3:12 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίον ορισμένοι μπορούν να γλύφουν σήμερα εκεί όπου έφτυναν χτες. Ειδικά αυτή η «ιδιότητα» ευδοκιμεί στους «εθνικόφρονες», αλλά όχι μόνο.
Ο λόγος  αυτή την φορά για τον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιοκάφρο Σπύρο Χατζάρα, το νέο απόκτημα του ΛΑΟΣ για τον οποίο μάλιστα ο Καρατζαφύρερ έκανε ενθουσιώδεις δηλώσεις. (Τις αναπαράγουν και κάποια «αντικειμενικά» ιστολόγια).



Δεν θα χαραμίσουμε χρόνο για να σχολιάσουμε ότι οι μέχρι χτες αντίπαλοι σήμερα ανταλλάσουν κολακευτικά σχόλια.  (Αν το αντέχεται ρίξτε μια ματιά στο μπλοκ του Χατζάρα που μέχρι χτες χαρακτήριζε τον Καρατζαφέρη «πολιτικάντη» που διέπραξε «εθνικό έγκλημα με τις ανάλογες ιστορικές επιπτώσεις και τις επιβαλλόμενες τιμωρίες », λούζοντας με ένα σωρό άλλα "κοσμητικά" επίθετα).

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο μπλοκ μας και βλέπετε τι εστί Χατζάρας.  Αλλά αρκεί και μόνο αυτή την περασμένη ανάρτησή μας να διαβάσετε και καταλήγετε για το ποιόν του δημοσιογράφου «με ψυχή, καρδιά και μεγάλη παρουσία» όπως αποκάλεσε ο Καρατζαφέρης, το νέο "αστέρι" του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger