Home » , » Ομιλία της Α. Παπαρήγα στην Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Ομιλία της Α. Παπαρήγα στην Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 | 11:05 μ.μ.

Σε μια μαζική με παλμό και δυναμισμό συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης μίλησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης ομιλία ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος της εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

 «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δηλώνουν καθαρά και απερίφραστα ότι θα πουλήσουν στα επιχειρηματικά μεγαθήρια τον λιγνίτη και το νερό, τον ήλιο και τον αέρα, φιλέτα γης, λιμάνια και αεροδρόμια, τα πάντα, ενώ τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα έχουν καταπιεί την γλώσσα τους ή ψιθυρίζουν πολύ δειλά για το αντιλαϊκό πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι « ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ, ακριβώς γιατί δεν αμφισβητούν τα βάθρα του συστήματος, έχουν ένα εύκολο ρόλο στην σκληρή προεκλογική μάχη, ρίχνουν τρύπιο σωσίβιο στο λαό».


«Είναι πολύ πιθανό και καθόλου απίθανο μέσα από την επόμενη βουλή να γίνουν νέοι γάμοι και αρραβώνες, σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης, που θα οδηγήσουν σ΄ αυτό που θέλει η άρχουσα τάξη στην Ελλάδα: Να διαμορφωθεί ένα νέο πολιτικό σκηνικό, με νέα κόμματα συντηρητικής στρατηγικής και κοπής ώστε να ξεγελαστεί ο λαός. Ο λαός δεν πρέπει να ξεγελαστεί, δεν χρειάζεται να διαψευσθεί για μια ακόμη φορά. Πρέπει να τους χαλάσει τα σχέδια. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ θα είναι μαχητική, σταθερή, δεν θα προδώσει ούτε θα διαψεύσει τους ψηφοφόρους. Γι αυτό και αρνούμαστε να μπούμε στην στρούγκα», υπογράμμισε στην ομιλία της η γ.γ του ΚΚΕ.

Και η σύγκριση

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2012 στις 12:24 π.μ.

Μόνη σοβαρή λύση , είναι το μέτωπο του Δημήτρου του Καζάκη , το ΚΚΕ είναι δυστυχώς μέρος του συστήματος εδώ και χρόνια .
Η φίμωση του Καζάκη από τα ΜΜΕ είναι παράσημο για το ΕΠ.Α.Μ μια πολιτική δύναμη νέου τύπου που συσπειρώνει κάθε πολιτικό φορέα

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2012 στις 9:34 π.μ.

@Ανώνυμο 12:24
Φιλαράκο αν δεν έχεις καταλάβει, αυτό το Bloq το διαβάζουν αριστεροί που δεν ενδιαφέρονται για πολιτικές δυνάμεις νέου τύπου και ούτε για κάθε πολιτικό φορέα, αλλά ενδιαφέρονται και παλεύουν για την οριστική νίκη του λαού σε βάρος της αστικής τάξης. Για αυτό τους απασχολεί η ενότητα και η δυνάμωση οργανωμένου λαΙκού κινήματος.
Το αντιμνημονιακό προφίλ δεν είναι αρκετό για αυτό και πολύ περισσότερο όταν έχουν δοθεί δείγματα γραφής (Παπαθεμελής, αντικομμουνιστικό μένος καζάκη). Άντε καλύτερα να διαβάσεις κανένα άλλο μπλόγκ.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2012 στις 9:41 π.μ.

Το μεγάλο λάθος του Καζάκη ήταν ότι καταφέρθηκε εναντίον όλων.Το να κάνεις κρητική είναι διαφορετικό απο το να σχολιάζεις ειρωνικά και σε προσωπικό επίπεδο τα κόματα της αριστεράς.Ειδικά για το ΚΚΕ στάζει χολή.Αν και ο ίιδιος προέρχεται απο το ΚΚΕ.Και εντάξει το ΚΚΕ αρνήθηκε τη συνεργασία μαζί του. Τα άλλα κόματα της αριστεράς γιατί αρνήθηκαν; Και κατέληξε σε συνεργασία με τον Παπαθεμελή. Αυτό τώρα τι ήταν;
Δυστυχώς ακόμη ένα πρώην στέλεχος του ΚΚΕ διάλεξε τον κατα τη γνώμη του σωστό δρόμο.
Προσωπικά πιστεύω ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΑΖΑΚΗΣ έπρεπε να ήταν μαζί. Το σίγουρο είναι ότι οι πρώην σύντροφοι θα ξανασυναντηθούν στους αγώνες που έρχονται.Αυτή η ρημάδα η ζωή ξέρει τι θα κάνει.
Επαναστατικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συντρόφους.
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2012 στις 11:09 π.μ.

Ωραια τα λεει η κ.Παπαρηγα αλλα απο τη στιγμη που δεν ειναι διατεθειμενη να συμπραξει με αλλα αριστερα η και αλλα κομματα για να βγει αυτη η ερμη χωρα απο την κατασταση που τη φερανε,ολα οσα λεει τα ακουμε βερεσε.Ας κανει αυτο το απενεννοημενο για το ΚΚΕ διαβημα μια φορα,να δουμε τι μπορει να κανει εκ των εσω,να εχει την ευκαιρια να σταματησει οτι εχουν κατα νου και οτι φοβουνται οι Ευρωπαιοι και οι δοσιλογοι.Αλλα οχι μονο μεγαλες συγκεντρωσεις θελει να πετυχαινει το ΚΚΕ και θεωρει οτι κανει το καθηκον του.Αφηστε τα συντροφοι. Αυτη τη φορα ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα κανουμε καποιοι που μια ζωη τους ψηφιζαμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger