Home » , » Απάντηση στα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια του Mega από τον πρόεδρος της "Στέφεσον"

Απάντηση στα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια του Mega από τον πρόεδρος της "Στέφεσον"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 | 10:18 μ.μ.

Κι ενώ σε λίγες ώρες ξεκινάει η 24ωρη απεργία των λιμενεργατών το Megaλο προπαγανδιαστικο κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι επιδόθηκε σε ένα μπαράζ λάσπης και προβοκάτσιας εναντίων των απεργών.

Ξεκίνησε με μια ρεπόρτερ, -Κωνσταντίνα Καζαντζή ονομάζεται- που ανακάλυψε « ιδιωτικές συνομιλίες» που υποτίθεται έκανε με «επικεφαλής ναυτεργατικών σωματείων» και εκεί διαπίστωσε ότι οι απόψεις τους, που όμως δεν εκφράζουν δημόσια είναι «να ανασταλεί η απεργία και να μετατεθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα.

 Ακολούθησε ο χαβάς που έψαλαν Καψής- Πρετεντέρης με μαέστρο την Ολγα Τρέμη. Ο πρώτος ανακάλυψε «πολιτικές σκοπιμότητες πίσω απ’ την απεργία, τις οποίες ανέλαβε να συγκεκριμενοποιήσει ο Πρετεντέρης ο οποίος, επικαλούμενος δηλώσεις τις Διαμαντοπούλου έκανε λόγω ότι «tο ΚΚΕ υποδαυλίζει αν δεν υποκινεί την απεργία για τους δικούς του πολιτικούς λόγους», μίλησε για «αδιάλλακτους συνδικαλιστές» οι οποίοι επιβάλλονται στους υπόλοιπους και «αν πουν το αντίθετο πλακώνει το ΠΑΜΕ, τους δέρνει και δεν τους αφήνει να συνεδριάσουν». Στους ίδιους συνδικαλιστές, ο Πρετεντέρης απέδωσε «έλλειψη στοιχειώδεις πατριωτικού φρονήματος και κοινωνικής συνείδησης», γιατί σε «μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα» επιλέγουν να απεργήσουν.

 Θα μπορούσαμε πολλά να σχολιάσουμε για τα καθεστωτικά δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια. Καλύτερα όμως θα τα πει ο Θωμάς Παππάς, πρόεδρος της «Στέφενσον» τον οποίο ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2012 στις 10:38 μ.μ.

Να προσθέσω ότι πολλοί γιατροί σε πολλούς νομούς προσανατολίζονται να διακόψουν την συνεργασία τους με τον ΕΟΠΥΥ γιατί είναι απλήρωτοι.mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger