Home » , » Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο Σημειώσατε 2.

Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο Σημειώσατε 2.

Από mitsos175 , Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 | 12:53 μ.μ.


Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ετοιμάζονται για αγώνα. Το πήραν πολύ βαριά, που ο κόσμος γράψαμε στα παλιά μας τα παπούτσια την προπαγάνδα τους και θέλουν τη ρεβάνς. Αρχίζουν λοιπόν τις προφητείες: «Θα μας πάρει ο Αλέξης τα λεφτά!». Ποια λεφτά ρε;  Αφού δεν μας άφησε ευρώ το ΠΑΣΟΚ και η ΠΟΛΑ. «Θα καταστραφούμε!» Γιατί τώρα είμαστε εντάξει; Δεν γίνεται, φερέφωνά μου, να τον πιούμε περισσότερο. Είναι σαν να λες σ αυτόν που έπεσε στη θάλασσα, «πάρε ομπρέλα, θα βρέξει».

Ετοιμάζουν και δημοσκοπήσεις. Μαϊμού φυσικά σαν της προηγούμενες. Θα βγάλουν τάχα ντέρμπυ μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αφήστε τα παπαγάλοι. Αν δεν κάνει καμιά νοθεία η διαιτησία, μονότερμα θα σας παίζει η Αριστερά. Θα φάτε γκολ με το τσουβάλι. Εμ, αφού έχετε το Σαμαρά τερματοφύλακα. Δεξί κουβά έπρεπε να τον έχετε στα αποδυτήρια, να καθαρίζει τις τουαλέτες.

Θα κάνουν και μεταγραφές στη δεξιά, για να τα πάνε καλύτερα. Με τα «παλτά» που θα πάρετε, τον Καρατζαφέρνη και την Ντόρα, καήκατε. Αυτοί ρε δεν αλλάζουν μπάλα μεταξύ τους. Άσε που θα ταράξουν τον Αντώνη στα αυτογκόλ.

 Βλέπω την ομάδα του μνημονίου την επόμενη σεζόν, να καταβαίνει κατηγορία. Χάλια παίξιμο. Αφού δεν κάνει μια πάσα στο κέντρο. Κάνουν κατεβασιές μόνο από τα δεξιά. Έχουν και το Μάνο, να σκοντάφτει συνέχεια, τη έχασαν τη μπάλα.

Και δεν θα χάσουν μόνο τη μπάλα. Τα ξένα αφεντικά, οι πρόεδροι των ομάδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κοντεύουν να πάθουν έμφραγμα από τη στενοχώρια τους. Τόσα λεφτά στοιχημάτισαν στο Σαμαρά. Να πάνε στον κουβά;

Οι προπονητές φταίνε. Οι αγύρτες των καναλιών. Δεν τους προπόνησαν καλά λένε. Ψιτ, μνημιονιακοί. Θα σας πω τι φταίει. Παίζετε εκτός έδρας. Θα σας το κάνω λιανά. Τόσο καιρό παίζατε μπάλα στην αλάνα της βουλής και στο κλειστό γήπεδο των καναλιών. Οι οπαδοί σας δεν πατάνε στο γήπεδο. Ακρίβυνε και το εισιτήριο, άστα.

Βγήκατε τώρα έξω και ψάχνετε φιλάθλους. Αλλά ο κόσμος τόσες φορές ήρθε να σας δει. Βάλατε τους μπάτσους, να του κλείσουν την πόρτα. Ε, πήγε με τον Αλέξη. Σου λέει, νέος είναι, μπορεί να ρίξει και κάνα καλό σουτ. Και να στείλει μερικούς στο πάγκο των δικαστηρίων.

Μη νομίζετε ότι δεν πλησίασαν τον Αλέξη να του κάνουν μεταγραφή. Του έταξαν να τον κάνουν αρχηγό στην ομάδα του μνημονίου, εξτρά πριμ, καλλίγραμμες υπουργικές καρέκλες, δωρεάν διαφήμιση  σε κανάλια και άλλα πολλά. Του είπαν ότι θα τον βγάζουν καταλληλότερο παίχτη στα γκάλοπ και ότι θα στείλουν το Σαμαρά για βρούβες. Αλλά δεν ήταν χαζός. Αν πήγαινε μαζί τους, θα έχανε τον κόσμο.

Αφού δεν έπιασε το γλείψιμο, άρχισαν οι τρικλοποδιές. Αφήστε τα φάουλ και παίξτε καθαρά. Θα χάσετε που θα χάσετε, κάντε το με αξιοπρέπεια, όση σας απόμεινε. Και μην κάνετε τα συνήθη αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, γιατί θα μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Βουλής και τότε… θα αφήσετε την πολιτική και θα αρχίσετε το τρέξιμο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Μαΐου 2012 στις 2:18 μ.μ.

Ο καλύτερος τρόπος για να πιάσει πάτο ο Συριζα είναι να συνεργαστεί με το σταλινικό ΚΚΕ και τους αριστεριστές της δικτατορίας του ανύπαρκτου προλεταριάτου
Ο Τσίπρας χάνει το παιχνίδι συγκροτώντας "αριστερό μέτωπο"
Μόνο με ευρύ δημοκρατικό μέτωπο αλλά με ριζοσπαστικό σαφέστατο πλαίσιο θα κερδίσει τις εκλογές.
Πρώτον τιμωρία των ενόχων για την οικονομική και κοινωνική καταστροφή της χώρας με αναδρομική άρση -Συντακτική πράξη-του άρθρου 86 του Συντάγματος και του εφαρμοστικού του νόμου και όλοι οι φάκελοι στον Εισαγγελέα
Δεύτερο τα πορίσματα της Siemens στην Europol με μηνυτήρια αναφορά του Σύριζα
Τρίτο καταγγελία των κομμάτων της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ως εγκληματικές συμμορίες καθότι βραχίονες της Siemens (2%)
Τέταρτο εξώδικο στον Βενιζέλο εντός 10 ημερών να επιστρέψει το 1 εκ. στο δημόσιο ταμείο καθότι εκ του 2%
Πέμπτο δημοψήφισμα για το νέο σύμφωνο σταθερότητας και ανάπτυξης, του οποίου η δανειακή δύμβαση είναι ένα μικρό τμήμα.
Εθνικός επανακαθορισμός της οικονομικής σταθερότητας και της αναπτυξιακής μας πορείας όχι από τα πολιτικά διευθυντήρια των πολυεθνικών
Έκτο Σύνταγμα από τον λαό και Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Αφήστε τον Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό και την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής να περιμένει στο βάθος του ορίζοντα..
Πρώτα αποκατάσταση της δημοκρατίας
Πρώτα το Πολιτειακό
Πρώτα διεύρυνση της δημοκρατίας

Αλλιώς ..ΝΔ ξανά και ήττα του λαού

18 Μαΐου 2012 στις 2:20 μ.μ.

Ελπίζω να μην κένετε λογοκρισία σε χρώμα βαθύ κόκκινο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger