Home » , » Σκοταδισμό και μισαλοδοξία προσφέρει στους αναγνώστες του ο "Ελεύθερος Τύπος"

Σκοταδισμό και μισαλοδοξία προσφέρει στους αναγνώστες του ο "Ελεύθερος Τύπος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Μαΐου 2012 | 1:57 μ.μ.

 Καλά, να βλέπαμε ην «Ελεύθερη Ωρα» του Μιχαλόπουλου να προπαγανδίζει μεσαιωνικές δοξασίες, θα το καταλαβαίναμε. Σε ένα τέτοιο θρησκόληπτο κοινό απευθύνεται και στην τελική μια περιθωριακή φυλλάδα είναι και ο ρόλος του εκδότη της είναι γνωστός.
Το να παρακολουθούμε όμως την έντυπη «ναυαρχίδα» της δεξιάς παράταξης τον «Ελεύθερο Τύπο» να προβάλλει πρωτοσέλιδα «Τι προφήτευσε για την Ελλάδα ο γέροντας Παϊσιος» -το cd που χαρίζει στους αναγνώστες του- πραγματικά δεν το περιμέναμε.

Κι αυτό γιατί είναι γνωστές οι φιλοπόλεμες, μιλιταριστικές απόψεις που φέρεται να έχει πει αυτός ο καλόγερος.

Οντως σε εποχές κρίσης οι μεταφυσικές, σκοταδιστικές αντιλήψεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί μια εφημερίδα που θέλει να παρουσιάζεται στοιχειωδώς σοβαρή να ταΐζει τους αναγνώστες της με τέτοιο κουτόχορτο.

 (Αν τυχόν κάποιος/α έχει διάθεση να διαβάσει … «πώς θα πάρουμε την Πόλη», ή πώς θα διαμορφωθεί η … διεθνής κατάσταση -«Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα . Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (σ.σ. εννοεί το ΝΑΤΟ), για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν»-. σύμφωνα με τις προφητείες του Παϊσιου, ας διαβάσει μια ανάρτηση της «Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2012 στις 2:08 μ.μ.

Ο Γερμανός νομπελίστας Γκίντερ Γκράς, επιτίθεται στην Ευρώπη για την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα, Μονάχου !!!!! (Sueddeutsche Zeitung.)

με τίτλο «Η ντροπή της Ευρώπης», που δημοσιεύεται αύριο Σάββατο και στην έντυπη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας, ο Γκρας προειδοποιεί την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Εσύ η Ευρώπη, θα πεθάνεις χωρίς ψυχή, χωρίς τη χώρα που σε δημιούργησε».

«Καρφωμένη γυμνή στον πάσσαλο, γιατί είναι πνιγμένη στα χρέη, μια χώρα υποφέρει», γράφει ο 84χρονος Γερμανός συγγραφέας, στο κείμενο αυτό των δώδεκα στροφών που αποτελούνται από δύο στίχους η κάθε μία.

Απευθυνόμενο άμεσα στην Ευρώπη, το ποίημα αρχίζει έτσι: «Απομακρύνεσαι από τη χώρα, που ήταν το λίκνο σου, και είναι κοντά στο χάος, γιατί δεν συμμορφώθηκε με τις αγορές».

Και αμέσως μετά αναφέρει ότι η χώρα αυτή «καταδικασμένη στη φτώχεια, της οποίας ο πλούτος κοσμεί τα μουσεία» είναι «ακόμα μόλις ανεκτή».
-Mε δόγμα MAD (Αμοιβαία Εξασφαλισμένη Καταστροφή) απειλεί την τρόϊκα ο Α.Τσίπρας !! is OK !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger