Home » , » "Δουλειές" και ψιλοπεριπέτειες του Ακη

"Δουλειές" και ψιλοπεριπέτειες του Ακη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Μαΐου 2012 | 4:13 μ.μ.

 Δεν είμαστε τόσο αισιόδοξοι ότι θα προκύψουν τέτοια στοιχεία από το ημερολόγιο του Ακη Τσοχατζόπουλου που βρέθηκε στη μυστική «γιάφκα» που είχε ο πρώην υπουργός στην οδό Κομνά Τράκα ώστε θα προκαλέσουν «πολιτικό και δικαστικό σεισμό», όπως γράφει στο «Βήμα» η Γιάννα Παπαδάκου. Οσο και να έχει σαπίσει το αστικό σύστημα εξακολουθεί να έχει τα στεγανά του.

Εδώ ο ίδιος ο Τσουκάτος έχει παραδεχτεί ότι πήρε για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ ένα εκατομμύριο μάρκα απ΄την Ζήμενς και δεν ίδρωσε κανενός τα’ αυτί.

 Όπως και να έχει, όμως, ποιο κοντά στην πραγματικότητα είναι το σχετικό δημοσίευμα που έχει η εφημερίδα «Το Παρόν» που πέρα απ’ τους κραυγαλέους πρωτοσέλιδους τίτλου στις εσωτερικές σελίδες .. προσγειώνει τον αναγνώστη: «Σύμφωνα με πληροφορίες από το ημερολόγιο που κρατούσε ο Ακης προκύπτει ότι εμπλέκονται αρκετοί υπουργοί, που όμως δεν θα έχουν δικαστικές περιπέτειες γιατί το αδίκημα της απιστίας που φαίνεται ότι στοιχειοθετείται από τη δικαστική έρευνα έχει παραγραφεί. Απομένει όμως να ξεκαθαριστεί αν προκύπτει ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ή δωροδοκία».

Εκτίμησή μας είναι –και μακάρι να διαψευστούμε- ότι ουσιαστικά πάλι δεν θα βγει τίποτα. Αν ο Ακης κρατάει στα χέρια του «χαρτιά και ντοκουμέντα» για χρήματα που κατέληγαν στα κομματικά ταμεία ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ από τις εξοπλιστικές μίζες και σε θησαυροφυλάκια πρωτοκλασάτων στελεχών αυτών των κομμάτων και αυτή την ιστορία θα την φάει το σκοτάδι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger