Home » , » Πάμε σε κυβέρνηση διορισμένων τεχνοκρατών;

Πάμε σε κυβέρνηση διορισμένων τεχνοκρατών;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 | 7:10 μ.μ.

Ολες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται τις τελευτές ώρες στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ συγκλίνουν ότι έχει μπει στα σκαριά η δημιουργία μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών με την στήριξη ή ανοχή των κοινοβουλευτικών ομάδων της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. (Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν και το κόμμα του Π. Καμένου)

Αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για μια καθαρά πραξικοπηματική απόφαση του ντόπιου αστικού κατεστημένου που θα εφαρμόσει το πολιτικό της προσωπικό. Θα είναι μια κυβέρνηση που θα στερείται κάθε λαϊκής νομιμοποίησης και τον «κυρίαρχο λαό» όπως συνηθίζουν οι αστοί δημοσιολόγοι να αποκαλούν το εκλογικό σώμα θα το έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές και θα επανέλθουμε να σχολιάσουμε τις εξελίξεις που θα προκύψουν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 7:45 μ.μ.

Γιατί,σου κάνει εντύπωση,αυτό δεν έγινε και στην Ιταλία?


Με την εξόφληση του ομόλογου που σκάει αυτές τις μέρες,και που το hedge fund που το κατέχει ζητάει να πληρωθεί στο 100% τι νομίζεις ότι θα γίνει? Ξέρεις πόσα άλλα,με αγγλικό δίκαιο ακολουθούν και περιμένουν να πληρωθούν στο 100% ?

Η μπάνκα στον αέρα μεγάλε


Το ανέκδοτο με το ΚΚΕ και το σοσιαλισμό να το πω ή θα με κόψεις ως συνήθως?

Αηδιασμένος
14 Μαΐου 2012 στις 8:28 μ.μ.

Προς ανώνυμο 7:45

Και τι θα γίνει ρε "μεγάλε" αν 'σκάσει' το ομόλογο; Θα έρθει ο άγγλος κλητήρας να πάρει καμιά παραλία; Πάτε καλά ρε; Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε; Τον παππού στα Γκραβασαρά; Φάτε τώρα μια από τα ίδια, άντε το πολύ πολύ ψηφίστε καμιά Χ.Α. για να ξελαμπικάρετε και να δω τι θα λέτε στα παιδιά σας μετά που θα καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια...

Αϊ στα κομμάτια πια... ραγιάδες

"Ο ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ"
15 Μαΐου 2012 στις 12:38 π.μ.

Μια ακόμα κυβέρνηση τεχνοκρατών - αχυρανθρώπων του κεφαλαίου και της διεθνούς τοκογλυφίας βρίσκεται στα σκαριά. Ένα ακόμα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στήνεται με την υψηλή εποπτεία του Προέδρου της ελληνικής μνημονιακής "δημοκρατίας". Η κυβέρνηση αυτή έχει σκοπό να συνεχίσει το έγκλημα του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης σε βάρος του ελληνικού λαού, ακολουθώντας τις εντολές των δανειστών και του Ευρωπαϊκού Διευθυντηρίου. Ο Κουβέλης και η ΔΗΜ.ΑΡ θα είναι ο νέος Καρατζαφέρης , ο κουμπάρος του νέου μνημονικού γάμου. Μόνο που ο γάμος αυτός δεν πρόκειται να έχει πολύ μέλλον. Όχι μόνο δεν έχει την ελάχιστη συναίνεση υπέρ του , αλλά στηρίζεται σ' ένα πολιτικό σύστημα που έχει ήδη καταρρεύσει. Έχει καταρρεύσει θεαματικά και δεν μπορούν να βγουν απ' αυτό λύσεις. Τα ποδάρια του νέου μνημονιακού εκτρώματος θα είναι κοντά , πολύ κοντά. Η κυβέρνηση αυτή είναι ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού και έχει ως ειδικό σκοπό να αποτελειώσει τα δικαιώματά του και την επιβίωσή του. Θα πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ως ο εχθρός που δίνει την ύστατη μάχη εναντίον μας και να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μ' αυτήν. Μπορούμε και πρέπει.

« Ο ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ»

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2012 στις 9:41 π.μ.

Αηδιασμένε

Φοβάσαι όταν ακούς περί μπάνκας στον αέρα?
Μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Κάποια εκατομμύρια ελλήνων δε φοβούνται ΠΛΕΟΝ όταν το ακούν.Ξέρεις γιατί?


Γιατί έχουν ήδη χρεοκοπήσει


Ενας από αυτούς είμαι και εγώ μεγάλε,γιαυτό και ζαμάν φου.

Και αν δεν καταλαβαίνεις εσύ ή όποιος άλλος ότι πολλές φορές οι λέξεις επιδέχονται πολλές ερμηνείες τι να σου πω?


Οσο για σας Β.Κ. δε με λογοκρίνατε σαυτό το ποστ αλλά το κάνατε παραδίπλα, στο άλλο ποστ Τριγμοί στο ΚΚΕ.Στα υπόψη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger