Home » , » Εχει ξεσαλώσει η δολοφονική συμμορία της Χ.Α (7 Βίντεο)

Εχει ξεσαλώσει η δολοφονική συμμορία της Χ.Α (7 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 | 9:06 μ.μ.

Και ενώ η συμπεριφορά του νεοναζί Κασιδιάρη είναι κύριο θέμα σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, η συμμορία της Χ.Α προχώρησε σε μια άλλη τραμπούκικη επίθεση. Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε ενώ στο Πάντειο υπήρχε μια εκδήλωση με ομιλητές τον Χρήστο Τσιγαρίδα, τον Νίκο Μαζιώτη και την Πόλα Ρούπα σχετικά με το ένοπλο αντάρτικο στην Ευρώπη έγινε μια οργανωμένη εισβολή χρυσαυγιτών που έφεραν κράνη και ρόπαλα με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκτεταμένες συμπλοκές μεταξύ φοιτητών και φασιστών.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Αντένα οι χρυσαυγίτες τραυμάτησαν 3 μικροπολητές.


Τα όσα συνέβησαν το πρωί κάνουν τον γύρω του κόσμου
Ακούμε τον παρουσιαστή του Αντένα Γ. Παπαδάκης να μας τα διηγείται
Η σχετική τοποθέτηση του στελέχους του ΚΚΕ Π. Μενδρέκα
Και μια δήλωση της Λιάνας Κανέλλη
Τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα για την Χ.Α
Ο Μιχαλολιάκος υμνεί την χούντα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 12:48 μ.μ.

Χωρίς να θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά, μήπως τώρα το ΚΚΕ θα πρέπει να ξανασκεφτεί λίγο και να αναθεωρήσει;

Η κα Παπαρήγα πριν τις εκλογές είπε περίπου χαριτολογώντας: "ότι δεν είναι κίνδυνος οι χρυσαυγίτες γιατί όταν μπουν στη βουλή θα φορέσουν κι αυτοί τις γραβάτες και θα αναγκαστούν να αμβλύνουν τις θέσεις τους".

Επίσης μία ακριβώς μέρα πριν το σκηνικό στον αντ1 κατά την ομιλία της Α.Παπαρήγα μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Σμύρνης απωθήθηκαν με σπρωξίδια και φωνές κατά τη διάρκεια μοιράσματος κειμένου εναντίον του φασισμού, ρατσισμού και της Χρυσής Αυγής.

Όλοι κάνουμε λάθη, δεν είναι κακό ούτε ντροπή να το παραδεχώμαστε !

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 4:25 μ.μ.

@8 Ιουνίου 2012 12:48 μ.μ.

Διάβασε προσεκτικά τις χθεσινές ανακοινώσεις τόσο μελών όσο και του ίδιου του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 6:12 μ.μ.

Συγγνώμη σύντροφοι του "βαθύ", αλλά παίσατε σε βαθύ πληροφοριακό ατόπημα.
Η πραγματικότητα για τον τραυματισμό των μικροπωλητών από χρυσαυγίτες, δεν είναι παρά τραυματισμός μερικών καθαρμάτων που πήγαν να συνδράμουν ένα μπούγιο με νεολαίους ναζί, που είχαν δεχθεί επίθεση από συντρόφισσες και συντρόφους, στην ανισόπεδη της Αχιλλέως, συζητώντας προφανώς πως θα την πέσουν σε κόσμο στην εκδήλωση.
Μέσα στα θολά νερά του λούμπεν προλεταριάτου ψαρεύουν οι υπάνθρωποι του λαϊκού συνδέσμου, και αυτό δεν έχει να κάνει με καθαρό ελληνικό αίμα. Και οι ρωσωπόντιοι καλοί είναι για να επανδρώσουν τα τάγματα εφόδου.

Δύο σύντροφοι χτυπήθηκαν κατά την προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το αίθριο "Σάκης Καράγιωργας", όπου κόσμος περίμενε να αρχίσει η εκδήλωση.
Στο ισόγειο επικράτησε αλαλούμ, στην αρχή με τα καλόπαιδα τους ρωσοπόντιους να κρατάνε στειλιάρια και να έχουν πάρει τον μεγαλύτερο χώρο, χτυπώντας όποιον τους πλησίαζε.
Με γενικευμένη προσπάθεια από εκατοντάδες συντρόφισσες και συντρόφους, απωθήθηκαν έξω από το αίθριο, όπου και χτυπήθηκαν ομολογουμένως άσχημα.
Τα εν λόγο αποβράσματα προσπάθησαν να προστατέψουν τα τσικό τους, και πήραν αυτό που τους άξιζε.

Ας μην αναπαράγουμε πληροφορίες που μας πασάρει αμάσητες ο αστικός τύπους, ο οποίος λόγο της ημέρας (βλέπε Κασιδιάρης), βρήκε παπά και είπε να θάψει πέντε έξι.
Ούτε μετανάστες μικροπωλητές χτυπημένοι από φασίστες, ούτε συμπλοκές μεταξύ φοιτητών. Ο αντιεξουσιαστικός αναρχικός χώρος είχε εκδήλωση με ομιλητές από το δυτικοευρωπαικό αντάρτικο, και το ντόπιο ελληνικό. Και τα φασιστάκια μαζί με τους νταβάδες τους ...μικροπωλητές (sic!), έφαγαν το ματσούκι που τους έπρεπε.
Για την ιστορία και την αλήθεια.

Ένας Αυτόπτης Χθες.

8 Ιουνίου 2012 στις 7:29 μ.μ.

Καλά κάνεις 6.12 και παρεμβαίνεις. Δεν είχαμε άμεση ενημέρωση για το γεγονός γ' αυτό γράφουμε όπως "ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε". Αλλωστε είναι αυτονόητο ότι δεν υιοθετούμε όσα ακούγονται στα βίντεο που αναρτούμε από τα αστικά ΜΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger