Home » , » Στου κασιδιάρη το κεφάλι.

Στου κασιδιάρη το κεφάλι.

Από mitsos175 , Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 | 9:31 μ.μ.


Και τώρα λίγη γραμματική. Σήμερα θα κλίνουμε το ουσιαστικό «ο Χρυσαυγήτης», το οποίο παρουσιάζεται ως Υποκείμενο, Αντικείμενο ή Κατηγορούμενο.
Ενικός Αριθμός
Ονομαστική :Ο τραμπούκος
Γενική: του Αδόλφου
Αιτιατική: Το Ναζί,
Κλητική: (Ωχ) Κασιδιάρη
Πληθυντικός Αριθμός
Ονομαστική : Οι φασίστες
Γενική: Των αυγών,
Αιτιατική: Τους  αλήτες,
Κλητική:  (Α ρε) Κτήνη

Πριν πω οτιδήποτε άλλο, να ζητήσω γονατιστός συγνώμη από τους μπαμπουίνους. Κάποτε είπα, ότι οι χρυσαλήτες είναι μπαμπουίνοι και τα συμπαθή ζώα διαμαρτυρήθηκαν. «Τι σχέση έχουμε εμείς με τα κλούβια χρυσά αυγά; Εμείς είμαστε στην εξοχή, δεν δώσαμε συνέντευξη σε κανένα κανάλι». – Πίθηκοι μου, ανακαλώ. Οι χρυσαλήτες δεν είναι μπαμπουίνοι. Ούτε σκουλήκια, ούτε φίδια. Προϊόντα διάρροιας είναι.   

Θα μου πεις, μιλάνε οι μπαμπουίνοι; Εδώ μιλάνε οι χρυσαυγίτες. Κι όχι μόνο μιλάνε, πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό! Μπράβο μας. Τα λεφτά μας πιάνουν τόπο. Γι αυτό είμαστε ταπί. Γιατί ταΐζαμε διαφόρων ειδών αποτελέσματα πέψης.

Τα συγκεκριμένα απορρίμματα είναι και τοξικά. Δεν φτάνει που ζέχνουν από χιλιόμετρα ρατσισμό, χτυπάνε κιόλας. Και φυσικά χτυπάνε γυναίκες. Ε βέβαια. Είναι τόσο δειλοί, όσο και βλάκες. Άμα δουν κανένα φουκαρά, που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του από την πείνα, καμιά γυναίκα, κάνα παιδί, του ρίχνουν ξύλο.

Άμα δουν όμως κάποιο νέο και δυνατό, παίρνουν ένα μεγαλοπρεπή πούλο. Για πότε  κάνουν ένα θαυμάσιο ελιγμό οπισθοχώρησης, εφαρμόζοντας την παροιμία «Τρεχάτε ποδαράκια μου, μη σας χ***ι ο Μιχαλολιάκος μου».

Όπως ο Κασιδιάρης. Άντε τώρα να πλύνουν τα χρυσά αποβράσματα, τα φερέφωνα. Τι να πλύνετε εκεί στο ΑΝΤ1 που είναι σκατά πατημένα; Ρε σεις στα κανάλια, αυτοί δεν είναι σαν τους άλλους βρώμικοι. Αυτοί είναι η μπόχα και η δυσωδία η ίδια αυτοπροσώπως. Το φασίστα και αν το πλένεις, το κανάλι σου χαλάς.

Ως και ο καημένος ο Παπαδάκης είπε ότι δεν αντέχει τη βρώμα τους. Καλύτερα πρόστιμο, παρά εκπομπή μ αυτά. Παπαδάκη, δύσκολη δουλειά το να μιλάς σε ναζί. Σα να μιλάς στη λεκάνη της τουαλέτας. Δεν είναι για αυτή τη δουλειά.

Τι έκανε ο υποψήφιος; Αυτό που ξέρει. Άκουσε συζήτηση, σου λέει έτσι συζητάνε στη χρυσή αυγή. Μα καλά γιατί βάζουν καθάρματα ως υποψηφίους; Έχουν κι άλλους; Ποιος είναι ο υποψήφιος; Υπόδικος για ληστεία, οπλοκατοχή κλπ. Ε, δεν είχε και πολλά κατορθώματα για να βάλει υποψηφιότητα και είπε να προστεθεί η εξύβριση, η βίαιη επίθεση κλπ. Το πρόγραμμα του ανέλυε. Άλλωστε για να μπει πρώτος στη λίστα, θα πρέπει να είναι από φονιάς κι απάνω.

Τον Παυλόπουλο ούτε που τον ακούμπησε. Έδειρε όλους τους άλλους εκτός από τον Πάκη. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Όταν λέμε, ότι είναι μπράβοι της ΝΔ κι ότι όχι μόνο δε θα χτυπήσουν το Μνημόνιο, αλλά θα το υπερασπιστούν, κάποια γίδια βόσκουν κουτόχορτο.   

Ερώτηση κρίσεως: Γιατί τι γλύτωσε ο Πάκης; Ήταν αόρατος; Μπήκε κάτω από το τραπέζι; Η μήπως αύριο ο λεγάμενος θα είναι στην ίδια γαλάζια συμμορία; Ξυπνάτε γίδια.

Και πόσο έξαλλος έγινε ο ναζί; Τι είπε η Δούρου; Ότι θα γυρίσουν 500 χρόνια πίσω. Εσύ θα θύμωνες τόσο; Εδώ μιλάνε για Αρχαία Ελλάδα, που είναι 2.500 - 3.000 χρόνια πριν. Μήπως απλά έψαχνε αφορμή; Ήθελε αγάπη μου να δείρει. Γι αυτό ακριβώς πήγε. Και αυτά να μη του έλεγαν θα χτύπαγε. Αφού προκαλούσε συνέχεια, για να του  δώσουν αφορμή. Και καφέ να τον κέρναγε ο Παπαδάκης, θα του τον έφερνε στο κεφάλι. Νοσηρή διαφήμιση ήταν στα τομάρια που τον ψηφίζουν. Ξυπνάτεεεε!... φασίστες  μπήκαν στη Βουλή.  

Κυρία Δούρου μου, Λιάνα μου, πήγατε και σεις και καθίσατε στο ίδιο δωμάτιο με αυτό; Πώς αντέξατε τη μυρωδιά; Αυτή που αναδύει ο βόθρος που έχουνε στη θέση του μυαλού. Μα πάτε να συζητήσετε με ποιους;

Καταρχήν κορίτσια, εσείς είστε έξυπνες, έχετε πολιτικές θέσεις, επιχειρήματα, κάνετε αγώνες υπέρ του λαού και κυρίως σκέπτεστε. Αυτό που λείπει από αυτούς. Μη σας ξεγελά το κοστούμι.

Την επόμενη φορά να ζητήσετε εγγυήσεις. Τι εγγυήσεις; Ότι έχουν κάνει αντιλυσσικό, ότι είναι δεμένα, κλπ. Τι έτσι; Πιο πολλά θα καταφέρει κάποιος συζητώντας με κατσαρίδες. Τουλάχιστο δε θα του επιτεθούνε. Και γιατί επιτέθηκε;

Κατ αρχήν η συμμορία λέει, ότι δεν επιτέθηκε. Τι έκανε ο Κασιδιάρης στην εκπομπή; Ναζάκια. Έλεγε τα επιχειρήματα του. Όταν τελειώνει η «κασέτα», που τους έβαλαν, περνάνε στα μόνο που ξέρουν. Αυτό είναι ρυθμισμένα να κάνουν. Να γρυλίζουν και να τα σπάνε.

Μ αυτά δε συζητάς αγάπη μου. Είδες τη Σιγκούρνι Γουίβερ, στο Alien να πιάνει ψιλοκουβέντα; Να αναλύει πολιτικές θέσεις; Παίρνει ότι βρίσκει μπροστά της, για να αμυνθεί. Αλλιώς καταλήγει κυρίως πιάτο. Πάτε και σεις κούκλες μου χωρίς εξοπλισμό. Πάρε κοπέλα μου μαζί ένα αδιάβροχο, μια πανοπλία, μερικές φόλες κι αχρείαστα να ναι.  

Αλλά να τα βλέπουν κάτι γριές με προχωρημένο εγκεφαλικό. Κατάλαβες κυρία μου, που φοβάσαι το μετανάστη; Κάνε ένα πείραμα. Πάρε ένα φτωχό άνθρωπο, που ψάχνει για φαγητό, και πάρε κι αυτό το πράμα. Ποιος θα ήθελες να κυκλοφορεί στο δρόμο;

Στο έχω πει ξενοφοβικέ χίλιες φορές. Από αυτούς τους ναζί, ποιος θα σε γλυτώσει; Εσύ δε λες αστούλη, ότι είναι ντροπή και αίσχος να χτυπάς αδύναμες γυναίκες και μάλιστα χωρίς λόγο; Δηλαδή τι διαφέρει αυτή η επίθεση από επίθεση στο δρόμο εναντίον ενός απλού πολίτη; Στο ότι έγινε στον αέρα και ο δράστης ήταν υποψήφιος βουλευτής;

Για να δεις τι ψηφίζεις. Δεν το ρίχνεις δαγκωτό στον Γκοτζίλα καλύτερα. Λιγότερες καταστροφές και πιο όμορφος από αυτόν τον αλητήριο είναι. Εκεί στα κανάλια, την επομένη, να ζητήσετε να ναι ο Hulk, ο Κόναν ο Βάρβαρος, ο Τυραννόσαυρος Rex, να έχει πιο ήρεμους το πάνελ βρε αδελφέ.

Αν πάλι Καιάδες, Κασιδιάρηδες κι άλλους τέτοιους, φωνάξτε το Χίτλερ, το Μουσολίνι, το μακελάρη της Νορβηγίας και φυσικά μη ξεχάσετε το Σαμαρά. Βάλτε τους σε αρένα και όχι σε στούντιο.

Αστέ, τα πράγματα είναι σοβαρά. Μη δίνεις δύναμη σε τέτοια αποβράσματα. Στη θέση της Λιάνας  και της Ρένας, θα βρεθούν η γυναίκα σου, εσύ ή τα παιδιά σου. Στο ξαναλέω ΠΡΟΣΕΧΕ, τα καθίκια τα αποπατούν, δε τα στέλνουν Βουλή.

Κάτι  άλλο πολύ σημαντικό. Λιάνα είσαι στο ΚΚΕ. Ρένα στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεχτήκατε την ίδια επίθεση από τους ναζί. Μπράβο στη Λιάνα που έκανε το αυτονόητο και υπερασπίστηκε τη Ρένα έμπρακτα, πράγμα που δεν έκαναν κάποιοι άνδρες... Και μπράβο και στις δύο, που ξεμπροστιάσατε το ναζί. Που ρίξατε τη μάσκα και φάνηκε το αποκρουστικό πρόσωπο. Η κυρία Δούρου, σωστά, κατέθεσε μήνυση. Βέβαια την ξέρω στην αστική δικαιοσύνη. Είναι αυτή που βάζει φυλακή για χρέη σε τράπεζες και αθωώνει άλλους. Που κλέβουν δις.

Το σύστημα φοβάται το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ κι επιτίθεται ποικιλότροπα. Ενωθείτε και τσακίστε τον καπιταλισμό, το φασισμό. Είστε στην ίδια μεριά και πολεμάτε τον ίδιο εχθρό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Σπύρος
7 Ιουνίου 2012 στις 10:43 μ.μ.

Μίτσο έχεις απόλυτο δίκιο. Τα σκουλήκια του φασισμού και το αυγό που τα επωάζει, ο καπιταλισμός, πρέπει ο λαός να τα τσακίσει. Ας του ανοίξουν το δρόμο, του λαού, τα κόμματα που επικαλείσαι και ας μην ξύνουν τα χέρια τους για να βρουν διαφορές μεταξύ τους. Το ξέρουμε ότι δεν είναι όλα τα δάχτυλα το ίδιο. Ας δώσουν τα χέρια για τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο. Και μεις θα χειροκροτήσουμε όσους μας φτάσουν στην κορυφή. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι στο δρόμο θα λυγίσουν, ας το κάνουν από μόνοι τους, ας μη τους αφορίζουμε από την αρχή.

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 12:19 π.μ.

eine dinaton enas alitis,nai alitis katigoroumenos gia listia ,paronomi oploforia,ke lipa naxei dikeoma na parousiazete os vouleftis???
Opios kakopios thelei ginetai vouleftis???
Eine dinaton???eine Dinaton???

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 12:33 π.μ.

ΣΩΣΤΑ, ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ), ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ) -- ΕΜΠΡΟΣ!

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 2:01 π.μ.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε.

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 3:29 π.μ.

ας ενωθουμε. τα πραγματα σοβαρευουν.

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2012 στις 6:47 μ.μ.

Τώρα που αμόλυσαν τις χρυσές εφεδρίες τους θέλει προσοχή.
Προσοχή να μην αφήσουμε να εξισωθούν οι φασιστοτακτικές με τη λαϊκή αντιβία.
Πολύ βολικό να εξισώσουμε τα γιαουρτάκια και το θυμό μας κατά του συστήματος και να ξαναγυρίσουμε σε περισυλλογή και προσευχές.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger