Home » , » "Ζήτω" η συνέπεια, η αξιοπιστία και τα σταράτα λόγια των ταγών της αστικής κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας!

"Ζήτω" η συνέπεια, η αξιοπιστία και τα σταράτα λόγια των ταγών της αστικής κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 | 3:59 μ.μ.

«Εκλεισε» η συμφωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.  Στις 4 μ.μ ορκίζεται πρωθυπουργός ο Α. Σαμαράς και όταν μάθουμε που κατέληξαν οριστικά τα παζάρια μεταξύ των αστικών κομμάτων θα ορκιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης.

Και ναι μεν ο σχηματισμός αυτής της κυβέρνησης διαθέτει την τυπική νομιμότητα αφού προέρχεται από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά κανείς δεν πρέπει να αποκλείει ότι η ανατροπή της θα είναι ζήτημα μερικών μηνών.
Που στηρίζουμε αυτό το ενδεχόμενο θα προσπαθήσουμε να το αιτιολογήσουμε αναλυτικά σε άλλη ανάρτησή μας.
Προς το παρόν ας δούμε την αξιοπιστία των ηγετών των κομμάτων που στηρίζουν την νέα κυβέρνηση, (δείτε και αυτό το βίντεο) παραθέτοντας ένα κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου από τον σημερινό «Ριζοσπάστη»:

«Ζήτω»!

«Τη συγκυβέρνηση (σ.σ.: της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ) τη θέλουν τριών ειδών συμφέροντα: Πρώτον, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Δεύτερον, τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και τρίτον την προτιμούν όσοι εντός και εκτός χώρας θέλουν την αυριανή κυβέρνηση αδύναμη και ελεγχόμενη».
Αντώνης Σαμαράς, 7/4/2012
*
«Δεν θέλω να συγκυβερνήσω με το ΠΑΣΟΚ και δεν συμφέρει τον ελληνικό λαό να γίνει τέτοια συγκυβέρνηση, συμφέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά, συμφέρει τη διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα».
Αντώνης Σαμαράς, 3/5/2012
*
«Απέναντί μας λοιπόν έχουμε όχι ένα κεντροδεξιό μέτωπο, αλλά το μέτωπο της καθαρής και σκληρής δεξιάς, της "καραδεξιάς" (...). Μια συσπείρωση ακραίων στην πλειοψηφία τους στοιχείων, που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης. Εχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά και το κόμμα του (...)».
Ευάγγελος Βενιζέλος, 25/5/2012
*
«Δεν θα γίνουμε το αριστερό άλλοθι της προωθούμενης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».
Φώτης Κουβέλης, 3/5/2012
***
Κατόπιν αυτών δεν έχουμε παρά να αναφωνήσουμε:
«Ζήτω» και η ...συνέπεια,
«ζήτω» και η ...αξιοπιστία,
«ζήτω» και τα ...σταράτα λόγια
των ταγών της αστικής κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 6:13 μ.μ.

Αφιερωμένο στον άλλοτε αριστερό (επαναστάτη, αντισυμβατικό και άλλα πολλά που αποδείχθηκαν μπαρμπούτσαλα) Γρηγόρη Ψαριανό. Ως "μουσικός παραγωγός", σχεδόν 60άρης πλέον, δεν μπορεί, θα το θυμάται...

http://www.youtube.com/watch?v=zX2cUssmvig

ΠιΠι (όπως λέμε Περικλής Περράκης)

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 6:20 μ.μ.

Επιτέλους η Δημ. Αριστερά εκπληρώνει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.
Ετσι όμως τελειώνουν τα ψέματα και οι εφεδρίες.
Να δούμε μετα τι θα γίνη.
Δυστυχώς ο εβρολάγνος και ευνουχισμέ Λαός δεν έχει συνειδητοποιήσει το πρόβλημα και νομίζοντας ότι έτσι θα γλυτώσει, διάλεξε τόν ποιό μακρόχρονο και οδυνηρό τρόπο εξόδου μεταθέτοντας τα δύσκολα στα παιδιά και στα εγγόνια του.
Αν σκεπτόντουσαν έτσι και οι προγονοί μας θα είχαμε ακόμα τουρκοκρατία ή ίσως και Γερμανική κατοχή (απο το 1941).

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

αν συνεχισουμε να κοιταμε απαθεις αυτα που συμβαινουν γυρω μας το τελος μας ειναι πολυ κοντα!ολοι στους δρομους ρεεεεεε!μας μαχαιρωνουν,μας δινουν 500 ευρω και εμεις καναπε;ποσομακομα;

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 9:54 μ.μ.

Συμφωνω απολυτως με τον ανωνυμο 6,39.....
οι κοινοβουλευτικες αυταπατες τελος
τωρα μπροστα μας η σκληρη πραγματικότητα
- Ανεργια 22%, χιλιαδες οι αποροι και οι εξαθλιωμενοι.
- στους τοπους δουλιας η δικτατορια των αφεντικών σ' ολο της το μεγαλείο- αποφασίζουν πια για το πόσο μεροκαματο θα παρουμε, ποσες ώρες θα δουλεψουμε αν θα ασφαλιστουμε η οχι,ποτε θα μα διωξουν απ τη δουλεια , κατω απο τι συνθηκες θα εργαστούμε-, καταπατουν χωρις να δινουν λογαριασμο καθε εργατικό δικαιωμα.
-εχουμε εκατονταδες υπερχεωμενα εργατικα και φτωχα αγροτικα νοικοκυρια στιτραπεζες βρισκομαστε στην δυσμενη θεση να μη μπορουμε να αποπληρωσουμε τα χρεη μας ,ουτε να καλυψουμε τις βασικες αναγκες μας
ο φασισμος σηκωσε κεφαλι
εδω και τωρα στον αγωνα, αλλιως θα μας συντριψουνε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger