Home » , » Σχετικά με την πολιτική συζήτηση που οργανώσαμε. (Βίντεο με τοποθέτηση του Γ. Σαρρή)

Σχετικά με την πολιτική συζήτηση που οργανώσαμε. (Βίντεο με τοποθέτηση του Γ. Σαρρή)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 | 7:08 μ.μ.

Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις σχετικά με την πολιτική συζήτηση που οργανώσαμε –θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε και άλλες παρόμοιες- να διευκρινίσουμε ότι οι καλεσμένοι μας δεν ήταν επίσημοι εκπρόσωποι των κομμάτων τους.
Το τονίζει και ο Γ. Σαρρής στον ιστότοπο του:   «Συμμετείχα εκπροσωπώντας την άποψή μου που όπως διαβάζουν όσοι παρακολουθούν τελευταία το μπλόγκ ταυτίζεται με την άποψη του ΚΚΕ.
Ήταν μια συζήτηση σε πολύ καλό επίπεδο όπου και οι άλλοι 2 συζητητές δεν είχαν έρθει ως εκπρόσωποι των κομμάτων τους». 

Με την ευκαιρία παραθέτουμε ένα βιντεάκι με αποσπάσματα από την τοποθέτηση του Γ. Σαρρή και την δήλωση του ίδιου καλλιτέχνη που δημοσιεύεται σήμερα στον «Ριζοσπάστη»:

«Οι μεγάλες κρίσεις εκτός από μαυρίλα, γεννάνε ξανά και μεγάλα όνειρα και προσδοκίες. Για μένα, σε μια τέτοια στιγμή που ο χρόνος επιταχύνεται και τα άλλοτε μακρινά μοιάζουν πιο κοντινά από ποτέ, το να παραιτείται ειδικά ένας καλλιτέχνης από τα σπουδαία οράματα και το στόχο της αλλαγής του κόσμου δεν πονάει απλά, αλλά μου φαίνεται κάτι εντελώς ακατανόητο και τρελό.

Προσωπικά δεν ψηφίζω ΚΚΕ επειδή απλά είναι το κόμμα των αγώνων και των θυσιών, αλλά γιατί είναι το κόμμα που τόλμησε να ανοίξει διάπλατα την πόρτα για τη μεγάλη ελπίδα της πραγματικής ανατροπής και της νίκης του λαού με τη λαϊκή εργατική εξουσία. Ψηφίζω ΚΚΕ και στέκομαι στο πλάι των μελών του στους καθημερινούς αγώνες γιατί με έκαναν να πιστέψω πως μπορούμε. Και μάλιστα, πως μπορούμε όχι στη δευτέρα παρουσία όπως χυδαία λένε όλοι οι άλλοι σε ένα περίεργο πυρ ομαδόν εναντίον του ΚΚΕ, αλλά σύντομα αν το πιστέψουμε και αποφασίσουμε να κάνουμε τα πρώτα βήματα που δεν είναι άλλα από την έντονη και μαζική ενεργοποίηση στα συνδικάτα και τις συλλογικότητες.

 Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί βαρέθηκα να βουλιάζω στο βάλτο του εφικτού και πιο πολύ βαρέθηκα να δέχομαι, παριστάνοντας μάλιστα τον Αριστερό ή τον τρελό, ότι η μόνη λύση είναι η διαχείριση και η σωτηρία ενός συστήματος που πρέπει να είναι κανείς θεόστραβος για να μη βλέπει πως καταρρέει σκορπώντας εξαθλίωση ή και θάνατο γύρω. Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί με έκανε ξανά να δω στο χάρτη του αύριο του δικού μας και των παιδιών μας αυτές τις υπέροχες "χώρες" που οι άλλοι έχουν καταλήξει στο "λογικό" συμπέρασμα πως δεν υπάρχουν».


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger