Home » , » Ο Μ. Μαϊλης για τον σχηματισμό κυβέρνησης και την εκλογική πτώση του ΚΚΕ (Βίντεο)

Ο Μ. Μαϊλης για τον σχηματισμό κυβέρνησης και την εκλογική πτώση του ΚΚΕ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 | 9:29 μ.μ.

Την διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα κόμματα Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σχολιάζει στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- ο Μάκης Μαϊλης, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.
Η κυβέρνηση που θα προκύψει θα εφαρμόσει ένα αντιλαϊκό πρόγραμμα και οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να τις δείξουν την παραμικρή ανοχή, τόνισε.

Παράλληλα, ο Μ. Μαϊλης, εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στον Σύριζα που χαρακτηρίζει τα στελέχη του πολιτικούς απατεώνες που κοροϊδεύουν τον κόσμο, ενώ αναφέρεται, επίσης, στις αιτίες που κατά την άποψη του επέφεραν την εκλογική μείωση του ΚΚΕ.
Το στέλεχος του ΚΚΕ σημειώνει ότι παρ’ όλο την εκλογική πτώση του κόμματος του, το ΚΚΕ παραμένει ετοιμοπόλεμο και θα πρωτοστατήσει σε κάθε λαϊκό αγώνα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2012 στις 10:42 μ.μ.

Ώστε έτσι πρώην "σύντροφε" Μαϊλη. Πολιτικοί απατεώνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αγωνιστές οι καρεκλοκένταυροι του ΚΚΕ . Κρίμα για το ΚΚΕ που κατέληξε στα χέρια του Μαϊλη της Παπαρήγα του Χαλαβατζή του Παφίλη από τους παλαιότερους ,του Μεντρέκα του Πρωτούλη της Παντελάκη από τους νεότερους. Κάντε επιτέλους και μια αυτοκριτική. Δυστυχώς για σας το Λαό δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε. Αλλάξτε εσείς πριν οδηγήσετε το ΚΚΕ στο κλαμπ του μ.λ ΚΚΕ και του ΚΚΕ ΜΛ
ΥΓ Θυμάμαι που κάθε φορά που δεν πιάναμε τους στόχους που έβαζε η ηγεσία του ΚΚΕ η μόνιμη δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορούσαμε να μεταφέρουμε τις θέσεις του κόμματος στο λαό.

κομιξ
19 Ιουνίου 2012 στις 11:53 μ.μ.

Άκουσες για τους πολιτικούς απατεώνες αλλα τσιμουδιά για τους λόγους της κρίσης. Δεν μπορείς να αλαξεις τον λαό, ούτε τους χρυσαλητες, ούτε τα λαμόγια τους ελεηνους πασοκου που τώρα είναι καθοδηγητές σου. Όσο για τι ήσουν, δεν σε ρώτησε κανένας, και να θυμάσαι αυτοί που λένε "ήμουν ΚΚΕ" είναι όλοι πολιτικοί απατεώνες, πρώην αυριανιστες και τώρα συριζαιοι.

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 12:42 π.μ.

Πέστα ρε κόμιξ. Να αγιάσει το στόμα σου.

Δυστυχώς οι αλήθειες του Μαίλη πονάνε.
Εδω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προσπαθούν να φορτώσουν στο ΚΚΕ το ότι δεν βγήκαν πρώτοι ενώ για το μεχρι χτες δικό τους Κουβέλη μόκο. Οι άνθρωποι εκτελούν εντολές. Στόχος το ΚΚΕ.

20 Ιουνίου 2012 στις 1:06 π.μ.

Οταν το δακτυλο δειχνει το φεγγαρι
ο ηλιθιος κοιταει το δακτυλο !!!!!!

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 2:24 π.μ.

Πράκτορας...

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 3:17 π.μ.

Αυτη η αυτοκριτικη θα μας φαει! Δεν αφηνετε λεω τα σαπια να κοιταξουμε τα του οικου μας και ν΄αφησουμε κατα μερος τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 10:08 π.μ.

Πρός Ανώνυμο 10:42

Γι' αυτό λοιπόν πρώην σύντροφε βρήκες καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ.Επειδή το ΚΚΕ είναι στα χέρια της Παπαρήγα και του Μαϊλη κ.α. Ενώ αυτοί που διοικούν το ΣΥΡΙΖΑ είναι επαναστάτες.Αφού δεν έχετε ίχνος ντροπής. Οχι μόνο είστε πολιτικοί απατεώνες αλλα και οι υπ' αριθμόν ένα υπαίτιοι στο φρενάρισμα της Ριζοσπαστικοποίησης των μαζών. 'Ετσι είναι πρώην σύντροφε ο οπουρτουνισμός. Στόχος σας η διάλυση του ΚΚΕ και οχι η συνεργασία.Στόχος σας μια γιαλαντζή αριστερά τύπου Ιταλίας Γαλλίας Ισπανίας. Καπου λοιπόν εκεί χαλάει τη σούπα το ΚΚΕ.Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποδυναμωθεί πάση θυσία . Σύνθημα η ενότητα της αριστεράς. Αυτό ήταν. Πρέπει να αισθάνεστε ευτυχής. Αφού πείρα τε το 4% του ΚΚΕ η καταστροφή του είναι δεδομένη. Πήρατε όμως και ένα πολύ μεγάλο μέρος του βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Δεν έχετε καταλάβει ότι το όχημα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλεγεί απο το σύστημα σαν αποκούμπι της Σοσιαλδημοκρατίας στη μετά ΠΑΣΟΚ εποχή. Γρήγορα θα το καταλάβετε. Να δώ τότε σε πια στέγη θα καταφύγεις πρώην σύντροφε;;;;;
Όσο για το ΚΚΕ μην ανησυχής θα βρεί τον δρόμο του. Το ΚΚΕ έχει περάσει απο φωτιά και σίδερο στην ιστορία του.

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 10:10 π.μ.

Εδώ έλεγαν απατεώνα και τυχοδιώκτη τον Άρη Βελουχιώτη, θα σταματούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ; Είπαμε: Εμείς καλά τα λέμε αλλά αυτός ο γαμημένος ο γιαλός είναι πάντα στραβός.
Συνεχίστε σύντροφοι του ΚΚΕ. Η κατηφόρα έχει δρόμο ακόμα..

Δημήτρης........

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 11:46 π.μ.

Δυστυχώς είμαστε άξιοι της τύχης μας. Μεγαλύτερη απογοήτευση από το να βλέπουμε τους αριστερούς να χαρακτηρίζουν ο ένας τον απατεώνες λαμόγια ή οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει. Μετά απορούμε γιατί ο κόσμος ψηφίζει Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εκτός αν όλα αυτά είναι τελικά μέρος μιας πολύ καλά σχεδιασμένης τακτικής "ενίσχυσης" της πλουτοκρατίας και του καπιταλιστικού συστήματος με σκοπό την εξαθλίωση του κόσμου ώστε να επισπευσθεί (κατά το ΚΚΕ )η πορεία προς τον σταλινικό σοσιαλισμό που οραματίζεται. Νομίζω ότι είχε δίκιο η Παπαρήγα σε μία από τις λίγες κρίσεις ειλικρίνειας όταν έλεγε ότι το ΚΚΕ δεν είναι αριστερά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Γιατί αριστερός και προπάντων κομμουνιστής σημαίνει ότι είσαι με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά δίπλα στον λαό και τον εργαζόμενο και προσπαθείς μαζί μ' αυτούς (όχι στο ονομά τους), να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής τους σήμερα όχι στη δευτέρα παρουσία ούτε βέβαια με την τακτική σου να τους σπρώχνεις ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια και τη μιζέρια ενισχύοντας με κάθε δυνατό τρόπο τον αντίπαλο. Ευτυχώς που οι πατεράδες μας που έδωσαν το αίμα τους γιαυτό το κόμμα με φυλακές και εξορίες έχουν πεθάνει και δεν πρόλαβαν να δούν τη κατάντια του...

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 1:52 μ.μ.

Τι είπε πάλι το παλικάρι?
«Δεν θα καλέσουμε τους υποστηρικτές μας να βγουν στους δρόμους, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα λιτότητας». Ποιος το είπε; Ο Αλ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο «Ρόιτερς»!!!!
Ουδεμία ανησυχία θα βγουν μόνοι τους! Μόλις ξεπεράσουν το σύνδρομο του Αι Βασίλη.
Δηλ.«κάθομαι στο καναπέ βρίζω, μουντζώνω, ελπίζω και οι λύσεις πέφτουν από την καμινάδα»

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 3:06 μ.μ.

Ποιες είναι αλήθεια αλήθειες του Μαϊλη που εγώ δεν τις κατάλαβα; Σύντροφοι του ΚΚΕ ηρεμήστε. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη; Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατρακύλα.

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 3:14 μ.μ.

Μα είναι δυνατόν να μας κάνουν μαθήματα επαναστατικότητας αυτοί που ψήφισαν το Μαάστριχτ και δεν το έχουν καταγγήλει ακόμα;!!! Είναι δυνατόν να μας κάνουν κριτική απο τα αριστερά και καλά αυτοί που την δεκαετία του '90 ψηφίσαν όλες τις ευρωπαϊκές διατάξεις για την ενωμένοι οικονομία;Φυσικά και δεν είμαστε αριστερά, αφου αριστερά είστε εσείς! Και όχι μόνο δεν είμαστε αλλά το θεωρούμε τιμή που έστω και κατ'όνομα δεν έχουμε σχέση μαζί σας!

Αλέξανδρος

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2012 στις 12:03 π.μ.

Ναι, σύμφωνοι, ο Σύριζα είναι η νέα έκφραση της μετά ΠΑΣΟΚ Σοσιαλδημοκρατίας, είναι αρεστός στην άρχουσα τάξη, αντικειμενικά φρενάρει την ανάπτυξη του λαικού κινήματος και τελικά αποτελεί την δεξιά έκφραση του οπορτουνισμού στο λαικό κίνημα. Εντάξει όλα αυτά. Όμως και εμείς ρε σύντροφοι, που σε συνθήκες έντασης της καπιταλιστικής κρίσης και ολομέτωπης επίθεσης του κεφαλαίου που έφερε χιλιάδες κόσμου στους δρόμους και στις πλατείες, να πέφτουμε τελικά στο 4,5% σημαίνει οτι ΚΑΤΙ δεν κάναμε ή δεν κάνουμε καλά. Αν μπορέσουμε να βρούμε ποιό είναι αυτό το γαμημένο ΚΑΤΙ, τότε τα πράματα θα πάνε καλλίτερα. Αλλά θέλει σκέψη, ειλικρίνεια και θάρρος στην προσπάθεια να βρούμε και να κατονομάσουμε αυτό το ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2012 στις 4:32 π.μ.

"Το ΚΚΕ έχει περάσει απο φωτιά και σίδερο στην ιστορία του. "
αυτη η καραμελα με την ιστορια.... μια ιστορια γεματη ιστορικα λαθη, ιστορικες ηττες και αυτογκολ, ιστορικες αποκυρηξεις και ιστορικες απογοητευσεις, που καταληγουν σε ενα ιστορικο 4,5% σημερα.
πραγματι, αξιοθαυμαστη η συνεπεια του ΚΚΕ στις ηττες τις πιο κρισιμες ιστορικες στιγμες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger