''Επιτέλους''..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 | 2:20 μ.μ.

Aπο τα 1978 τους θυμάμαι να σαμποτάρουν οιαδήποτε κινηματική κατάσταση, όπως τις καταλήψεις για τον ν.815, όπου πολλές σχολές τους αγνοήσαμε…

Από τα 1978 τους θυμάμαι κρυμμένους στα γραφεία να βάζουν τρικλοποδιές σε νεολαία και Κόμμα..

Από τα 1978 και μετά τους θυμάμαι τους οπαδούς του Τσαουσέσκου (Ομάδα Κύρκου έτσι μην ξεχνιόμαστε) να παραβιάζουν κάθε έννοια δημοκρατίας στο Κόμμα και στην Νεολαία και ως δεξιοσταλινικοί να χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς για να απομονώνουν κόσμο ..

Τους θυμάμαι να λοιδορούν όλους εμάς της Σπουδάζουσας τότε στον Μίλωνα με τον σταλινικότερο τρόπο, επειδή δεν είχαν εκλεγεί αντιπρόσωποι στο συνέδριο αποχώρησης του Μπάμπη του Δρακόπουλου και έβαζαν γέρους ανθρώπους να μας αποδοκιμάζουν..

Τους θυμάμαι να εξοντώνουν τον Μπανιά..

Τους θυμάμαι να δημιουργούν την ΕΑΡ αφήνοντας όλο το εργατικό –λαϊκό κίνημα στην άκρη….

Και πόσα ακόμα...

Πόσοι από εμάς σηκωθήκαμε και φύγαμε αηδιασμένοι από την ομάδα Κύρκου και τα τσιράκια της, που τα περισσότερα από αυτά μετά έγιναν είτε γλύφτες του Σημίτη, είτε έμειναν στον ΣΥΝ για να τον προβοκάρουν...;

Πάμπολλοι από την γενιά του 815 επιστρέψαμε όταν ξεβρόμισε ο χώρος από τους Κουβέληδες που έφτιαξαν την ΔΗΜΑΡ μαζί με τα Σημιτικά μορμολύκεια ..

Από τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε  πορεία προς τα εμπρός και αυτοί οι τσάτσοι έγιναν κολαούζοι της δεξιάς και κολλητοί του Βορίδη..

Νάνε καλά οι νεότεροι σύντροφοι που άντεξαν, αλλά και παλιότεροι που πάλεψαν με συνέπεια, εκεί που εμείς δεν αντέξαμε και στο τέλος τους έστειλαν στον αγύριστο...

Ξαναβρεθήκαμε πολλοί μαζί πριν δύο χρόνια στην ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ..

Όσα συμβαίνουν σήμερα αποτελούν δικαίωση αυτών που άντεξαν τα 0.8% του 1981 και την καμαρίλα των ''Κύρκων και των παιδιών του'', αλλά και αυτών που δεν είχαν, όταν επέστρεψαν, καμιά αμφιβολία για το τι σημαίνει ΔΗΜΑΡ.

Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει από πάνω του το ''φάντασμα της φυσαρμόνικας'' οριστικά, αλλά και πλέον συσπειρώνει όλο και περισσότερο κόσμο..

cellmaker

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Το κείμενο μας ήρθε ενυπόγραφα και οι απόψεις εκφράζουν αποκλειστικά τον συγγραφέα του
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Μάρκομ Ξ
20 Ιουνίου 2012 στις 2:29 μ.μ.

Δ.ΕΙΜ.ΑΡ. (Δήθεν Είμαστε Αριστεροί)

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2012 στις 1:10 π.μ.

Επειδή όμως παίζει πολύ ΔΗΘΕΝ αν συνεχίσουμε να το ανεχόμαστε και δεν το καταγγέλουμε (προς τα έξω στον πολύ κόσμο) κάθε στιγμή στο τέλος θα φαίνεται οτι το αποδεχόμαστε κιόλας και κινδυνεύουμε το "φαίνεσθαι" να περάσει στις συνειδήσεις ως "είναι".

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2012 στις 2:01 μ.μ.

Εύγε Σπύρε!

Κείμενα για αρχείο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger