Home » , » Όταν εισπνέεις πολύ λιβάνι...

Όταν εισπνέεις πολύ λιβάνι...

Από mitsos175 , Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 | 8:08 π.μ.


Δε θα ασχολιόμουν με το θέμα. Άλλωστε δεν βλέπω το χαζοκούτι (τηλεόραση). Κάνει όμως εντύπωση η ολοκληρωτική νοοτροπία κάποιων.
 
«Με επιστολή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, δίνει συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε την Τετάρτη με τους δημοσιογραφους της ΝΕΤ, με αφορμή τα σχόλιά του στο Twitter στα οποία έκανε λόγο -έμμεσα- για ευνοϊκή μεταχείριση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μουρούτης ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα από τα καυστικά σχόλιά του: «Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι...».

Από την πλευρά τους, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση», Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη απάντησαν σήμερα το πρωί στον κ. Μουρούτη, λέγοντας πως «ενοχλεί κάποιους το γεγονός πως οι ίδιοι βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών».

Ο κ. Μουρούτης ανταπάντησε άμεσα με σημερινή του επιστολή του, στην οποία, μεταξύ άλλων, εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, κ. Τρίμμη  ενώ τονίζει πως είναι αποφασισμένος «να μην αλλάξει όσο κι αν ενοχλεί».
Πηγή

Θα μου επιτρέψει και μένα η Μεγαλειώτης σας, κύριε διευθυντά του γραφείου προπαγάνδας του Σαμαρά, να κάνω μερικά (σατυρικά) σχόλια.

Έχετε απόλυτο δίκιο, εξοχότατε. Ακούς εκεί, η δημοσιογράφος, να μην έχει την αντικειμενικότητα των άλλων δημοσιογράφων στα ιδιωτικά κανάλια. Να μην είναι αντικειμενική σαν την Τρέμη, τον Μπάμπη, τον Καψή, τον Τσίμα, τη Χούκλη, σαν τον Πρεντεντέρη έστω.

Ακούς εκεί, να μη διακόπτει τον Τσίπρα, να μην τον ειρωνεύεται, να μη λιβανίζει την Τρόικα! Που ακούστηκε σε μια καθώς πρέπει μπανανιά, όπως είναι η νεότερη επαρχία του τέταρτου Ράιχ, η Ελλαδάρα, να αφήνουμε να παρουσιάζεται και η διαφορετική άποψη;

Να τη μαστιγώσουμε, να βάλουμε και τον κασιδιάρη να την πλακώσει στις φάπες, για να μάθει. Ορίστε μας. Πως τολμά μια δημοσιογράφος να είναι ευγενική, με κάποιον που είναι αντίθετος στο Μνημόνιο; Πως τολμά να παίρνει το μέρος του κόσμου; Αίσχος!

Ρε γελοίοι της Νέας Δημαγωγίας, έχετε ένα σκασμό κανάλια και φυλλάδες, που σας γλύφουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν χορτάσατε; Ή μήπως ζήλεψαν οι γριές των καναλιών, που υποστηρίζουν το μνημόνιο, γιατί είναι και χαριτωμένη μεταξύ άλλων, η κοπελίτσα, και θέλουν να τη φάνε;

Πέρα από την πλάκα. Η νοοτροπία αυτή που έχουν στην ΠΟΛΑ, είναι πολύ άσχημη.

Είναι το άγχος που υπάρχει σε κάθε φασισμό. Μην τυχόν και φανεί πουθενά έστω και χαραμάδα αλήθειας και καταρρεύσει το ψέμα. Να ακούγεται μόνο η άποψη του Μνημονίου. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η «αντικειμενικότητα» δεν τον αφήνει, ε Αντώνη;

Αλλά η αλήθεια λάμπει δοσίλογοι. Και όσο περισσότερο σκοτάδι, τόσο μεγαλύτερη η λάμψη της. Αφήστε τους δημοσιογράφους αυτούς ήσυχους. Κοιτάξτε πως θα δικαιολογήσετε στα γίδια σας τις νέες μειώσεις των εισοδημάτων τους.

Και κάτι ακόμα. Να θυμίσω τα μοντάζ και το γλείψιμο που έκαναν τα κανάλια στο Γιωργάκη, ή το Σιμήτη, για να μη φαίνονται τα σαρδάμ τους; Να θυμίσω τα ψεύτικα γκάλοπ; Ή όταν τολμούσαν να αρθρώσουν μια δύσκολη ερώτηση σε κάποιο πολιτικό, τι ακούγανε; Και πόσοι δημοσιογράφοι, που δεν αρέσανε στην Τρόικα εξαφανίστηκαν και οι ίδιοι και οι εκπομπές τους; 

Ο Τσίπρας, όσο και να τσούζει τους γαλάζιους, είναι πλέον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δικαιούται και αυτός και κάθε κόμμα, χρόνο στα κανάλια. Εσείς τα ψηφίσατε, ή το ξεχάσατε; Σε όλο τον κόσμο, ενημέρωση θεωρείται να κάνεις μια ερώτηση και να περιμένεις να πάρεις απάντηση, όχι να επιβάλεις μονόλογο στον καλεσμένο σου στην εκπομπή. Αλλιώς δεν ενημερώνεις αντικειμενικά, παίρνεις θέση σε αυτά που λέει ο άλλος. Δεν σου πρέπει τότε, να είσαι ο δημοσιογράφος συντονιστής, αλλά καλεσμένος αντίπαλος του άλλου συνομιλητή.

Επομένως μια χαρά έκανε τη δουλεία της η δημοσιογράφος. Άλλωστε το ότι σας ενόχλησε εκεί στην ΠΟΛΑ, τα λέει όλα. Όταν συνηθίζεις στο ψέμα τα και το λιβάνισμα, η αλήθεια σας κακοφαίνεται.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

13 Ιουλίου 2012 στις 9:32 π.μ.

Το κακό με τη Δημοκρατία, είναι ότι πρέπει να ανέχεσαι. Να ισχύουν δηλαδή, αυτά που ζητάς, ως προνόμια, για την αφεντιά σου και για όλους τους άλλους.
Φαίνεται ότι στη βιαίως εξαστισμένη Βλαχοδεξιά του Αντώνη Σαμαρά, αυτά τα περί Δημοκρατικού Πολιτισμού είναι αδίδακτα, ακόμη, Κεφάλαια. Μάλλον θα τα διδαχθούν σε προσεχή εξάμηνα. Είτε τα διδάχθηκαν και κόπηκαν.
Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει και η εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2012 στις 11:43 π.μ.

Μη τους παρεξηγείς.Γνωρίζουν ότι η tv είναι το βασικό τους όπλο στην επίφαση δημοκρατίας που ζούμε.Και απέδωσε απ'ότι έδειξαν οι εκλογές,στο λαουτζίκο,και δυστυχώς συνεχίζει να αποδίδει.
caps

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2012 στις 2:34 μ.μ.

Εγω θελω να συγχαρω αυτους τους δημοσιογραφους γιατι ειναι αντικειμενικοι και στεκονται παρα τις πιεσεις που δεχονται σθεναρα στο πλευρο του δικαιου των πολιτων. Αυτος ο δρομος που διαλεξατε
και πορευεστε ειναι εντιμος και βγαζει στο φως
Να ξερετε οτι τη σταση σας την επικροτουν εκατομμυρια ελληνες κι αυτη ειναι η πιο ακριβη αμοιβη κιολας. Μπραβο σας!

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2012 στις 4:36 μ.μ.

Για κοιτάξτε την «αντικειμενικότητα» του Κούλογλου... http://redflyplanet.blogspot.com/2012/07/blog-post_6362.html

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 5:03 μ.μ.

Πολλες φορές στον δημοσιογραφικο χωρο γινεται προτροπη στην "αντικειμενικοτητα".Σκεφτηκε κανεις οτι δεν υπαρχει ,οτι ειναι ενας μυθος.Ολοι γνωριζουμε οτι ο καθε δημοσιογραφος σαν ατομο εχει κοινωνικες και πολιτικες αποψεις αλλιως θα ηταν "δεντρο".Ακόμη και η Σφίγγα έχει μάτια: ως εκ τούτου υπάρχουν διάφορες αλήθειες, κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμμία αλήθεια.

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 9:05 μ.μ.

Μπράβο mitsos!!!Πάντα τα άρθρα σου ξεχωρίζουν.Σωστός!!!.

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2012 στις 4:14 μ.μ.

καλό αρθράκι mitsos , τωρα πιά ξέρω ότι όπου έχει μέσα την λέξη γίδια είναι δικό σου σήμα κατατεθέν . δεν σε ειρωνεύομαι φυσικά

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger