Home » , , » Κινητοποίηση στην ΔΟΥ Καλαμαριάς

Κινητοποίηση στην ΔΟΥ Καλαμαριάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 | 4:53 μ.μ.


Μας το έστειλε η "Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς'

Κινητοποίηση στην  ΔΟΥ Καλαμαριάς πραγματοποίησαν σήμερα  το πρωί μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς, διαμαρτυρόμενοι για τη φοροεπιδρομή της κυβέρνησης στις λαϊκές οικογένειες και τις απειλές για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων με τα γνωστά «ραβασάκια», σε όσους δεν πλήρωσαν τα χαράτσια.

Σε αυτά τα αιτήματα πάλης, συμπαραστάτες πρέπει να είναι και οι εργαζόμενοι στις εφορίες καθώς κι εκείνοι, όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, πλήττονται άμεσα από τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης - ΕΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις συζητήσεις που ανέπτυξαν τα μέλη της Επιτροπής με τους ασφαλισμένους που βρέθηκαν στο υποκατάστημα, εκφράστηκε η αγανάκτηση των ασφαλισμένων που δε σταμάτησαν να λένε ότι έχουν πληρώσει διπλά και τριπλά τόσα χρόνια τα Ταμεία για την ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη.
Τα μέλη της Επιτροπής τόνισαν την ανάγκη για οργάνωση και πάλη και διεκδίκηση με όλους τρόπους του δικαιώματος στη θεραπεία, στο φάρμακο, στην ίδια τη ζωή. Απαίτησαν πλήρη κρατική χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, των νοσοκομείων, των ασφαλιστικών ταμείων και των Κέντρων Υγείας, επιστροφή των αποθεματικών των Ταμείων, δωρεάν εξετάσεις, φάρμακα σε χαμηλοσυνταξιούχους, μικροεπαγγελματίες που έκλεισαν τα μαγαζιά τους. Να διασφαλιστεί με ευθύνη του κράτους η έγκαιρη, επαρκής και δωρεάν χορήγηση των φαρμάκων. Να παρθούν ειδικά μέτρα προστασίας και εξυπηρέτησης υπερήλικων, χρόνια πασχόντων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:28 π.μ.

Μην τους πιστεύετε είναι ΚΚΕδες, είναι σταλινικά απολιθώματα που ονειρεύονται να γίνουμε Βόρεια Κορέα, ελάτε στο ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΔΗΜΑΡ είμαστε ρεαλιστές.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger