Home » , » Δελτίο τύπου της Α.Σ.Κ . Ο.Τ.Α.για τις συλλήψεις των εργαζομένων

Δελτίο τύπου της Α.Σ.Κ . Ο.Τ.Α.για τις συλλήψεις των εργαζομένων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012 | 4:56 π.μ.

 Εστάλη από Α.Σ.Κ. Ο.Τ.Α
 Η εσωτερική μνημονιακή τρόικα έντρομη μπροστά στα αδιέξοδα της  δικής της πολιτικής εντείνει τον αυταρχισμό απέναντι στις λαϊκές αντιδράσεις και τις εργατικές κινητοποιήσεις.

Οι σημερινές προσαγωγές και συλλήψεις εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση,  που συμμετείχαν στην κινητοποίηση που οργανώθηκε από την ΠΟΕ ΟΤΑ και τους Δήμους της Αττικής, με την κατηγορία της παρακώλυσης της δημόσιας συγκοινωνίας, κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ την ίδια ώρα που οδηγεί σε οικονομική κατάρρευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και που “ξηλώνει” όλους τους κοινωνικούς τομείς, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα και δεν διστάζει να περνά σε αντιδημοκρατικές ενέργειες για να μπορέσει να περάσει τα νέα βάρβαρα μέτρα που προωθεί.

Οι σημερινές συλλήψεις έρχονται στη συνέχεια των αυταρχικών παρεμβάσεων στη Χαλυβουργία, και τη Χαλκιδική. Για την τροϊκανή συγκυβέρνηση ότι “κινείται” είναι επικίνδυνο και πρέπει να συντριβεί.
Το εργατικό κίνημα, δεν μπορεί πλέον να παρακολουθεί τις “εξελίξεις” αντίθετα πρέπει να οργανώσει την αντίσταση των εργαζομένων με στόχο την ανατροπή της νέας αντεργατικής λαίλαπας που έρχεται.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση και η Α.Σ.Κ. – Ο.Τ.Α. ζητά την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Σε κάθε περίπτωση η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν μπορεί να αναστείλει τους αγώνες των εργαζομένων και του Ελληνικού λαού με στόχο την ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών.


Η τρομοκρατία δεν μας σταματά !
Άμεση απελευθέρωση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α



ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012                                                                                 Α.Σ.Κ. – Ο.Τ.Α.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger