Home » , » Η ιδιωτικοποίηση και ο Καλλικράτης σκοτώνουν..!

Η ιδιωτικοποίηση και ο Καλλικράτης σκοτώνουν..!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 3:54 μ.μ.


Χτες το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Περιστερίου ξεψύχησε ένας συμπολίτης μας. Ο Άγγελος Τσεσμελής.
Έφυγε υπερασπιζόμενος το αυτονόητο, το δικαίωμα των παιδιών όλων μας, να περνούν κάποιες ώρες ξέγνοιαστα, να αθλούνται, να χαίρονται.
Ένας από εμάς που παλεύουμε καθημερινά για να ταϊσουμε, να μορφώσουμε και να φροντίσουμε τα παιδιά  μας μέσα στις άθλιες συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης και των μνημονίων που καταστρέφουν τις ζωές μας.
Ένας από εμάς που  αντιστεκόμαστε στις απειλές του εργοδότη, που μας ζητάνε διαρκώς να πληρώσουμε νέα χαράτσια, που μας μείωσαν τους μισθούς ενώ ταυτόχρονα μας στερούν το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή. Κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία και κάθε μορφής δημόσιο αγαθό.
Αυτοί που πριν λίγα χρόνια, μας πιπίλιζαν το μυαλό με τις Χρυσές Ολυμπιάδες, που έβγαζαν περισπούδαστους λόγους για το αθλητικό πνεύμα, έρχονται τώρα να στερήσουν από όλους μας έναν από τους ελάχιστους δημόσιους  χώρους. Αυτοί που εφαρμόζουν πιστά τα δόγματα των μνημονίων και του Καλλικράτη για πλήρη εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση  κάθε δραστηριότητας. Αυτοί στο Περιστέρι έχουν όνομα και επίθετο. Μιλάμε για τον «κύριο» Παχατουρίδη και τον « κύριο» Λώλο οι οποίοι με μεγάλο θράσος φώναξαν «αρκετά σας ανεχτήκαμε», στους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας, που διαμαρτύρονταν στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Σεπτεμβρίου για το κλείσιμο της Χωράφας. Ο άτυχος Άγγελος Τσεσμελής λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ζητούσε να παρέμβει στο δημοτικό συμβούλιο. Όταν κατάλαβαν οι «δημοτικοί μας άρχοντες»  τι συνέβη  έφυγαν άρον-άρον από την πίσω πόρτα, χωρίς να δείξουν ούτε το στοιχειώδες  ανθρώπινο ενδιαφέρον για την κατάσταση του άτυχου συμπολίτη μας.
Όχι «κύριοι». Εμείς αρκετά σας ανεχτήκαμε!
Την ώρα που χτίζουν νέο κολυμβητήριο στο Λόφο, έχοντας ξοδέψει 5 εκατομμύρια για τον σπαστήρα σκουπιδιών στη περιοχή του άλσους, ετοιμάζουν την ιδιωτικοποίηση του μοναδικού κολυμβητηρίου της περιοχής.
Δεν θα σας  το επιτρέψουμε! Θα παλέψουμε για τη ζωή και τα δικαιώματά μας!
Δεν θα αφήσουμε να ξεπουλήσετε όσο-όσο τα ελάχιστα δημόσια αγαθά που έχουμε ιδρώσει να αποκτήσουμε, έχοντας χρυσοπληρώσει  φόρους και χαράτσια. Δεν θα πληρώσουμε σε οποιονδήποτε ιδιώτη ούτε δεκάρα για αυτά που μας ανήκουν δικαιωματικά. Αυθαιρεσία και  κλοπή τέλος! Δεν θα συνηθίσουμε στο θάνατο που στη κυριολεξία σπέρνει η πολιτική σας. Θα σας ανατρέψουμε και εσάς και τα συμφέροντα που υπηρετείτε.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger