Home » , » Στα αδιέξοδα τους δεν αποκλείεται να "θυσιάσουν" και "δικούς" τους

Στα αδιέξοδα τους δεν αποκλείεται να "θυσιάσουν" και "δικούς" τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 5:27 μ.μ.


 Γράφαμε και σε περασμένη ανάρτηση μας ότι μια κυβερνητική επικοινωνιακή επιχείρηση με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού έχει στηθεί εν όψει της ψήφισης των πιο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που έχει γνωρίσει ποτέ ο ελληνικός λαός. Ολες οι σημερινές εφημερίδες, αλλά και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega έχουν σχετική αναφορά.

Στην πρωτοφανή κρίση που βρίσκεται σήμερα το πολιτικό σύστημα δεν αποκλείεται για να διασωθεί να θυσιάσει μερικά «δικά του παιδιά», με σκοπό να δείξει ότι διαθέτει τους μηχανισμούς αυτοκάθαρσης, επιδιώκοντας ουσιαστικά την εξαπάτηση του κόσμου.

Αυτό που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι ότι δεν παρουσιάστηκε από κανένα έστω και καθεστωτικό ΜΜΕ, η παραμικρή έκπληξη για το ότι εμπλεκόμενοι σε δωροληψίες, παράνομο πλουτισμό, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φέρονται άτομα που έχουν αναλάβει να μας ..εκπροσωπούν. Είναι αυτό που λέει η ρήση «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο …».

Να θυμίσουμε τι γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας

  «Τι είναι η βουλή; Ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων είναι. Μια τεράστια βιομηχανία ρυθμίσεων που ευνοούν τα καπιταλιστικά συμφέροντα. Πότε τα καπιταλιστικά συμφέροντα ως συνόλου και πότε τα συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων καπιταλιστών. 

Αλλωστε, καθεμιά από τις μεγάλες καπιταλιστικές φαμίλιες έχει το δικό της «λόμπι» μέσα στη Βουλή. Με βουλευτές τουλάχιστον από τα δυο μεγάλα κόμματα (ενίοτε και από τα μικρότερα). Τους ταΐζουν καλά, φροντίζουν να τους χρηματοδοτούν τον προεκλογικό τους αγώνα, για να τους έχουν διαθέσιμους όταν τους χρειάζονται.

Ασπόνδυλα είναι, γυμνοσάλιακες είναι, σκουλήκια είναι, έμαθαν όμως να είναι καλοί παίκτες. Πρεζόνια της εξουσίας που ξέρουν να χειρίζονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους».

Το σχετικό ολοσέλιδο σχόλιο απ’ το σημερινό «Ποντίκι»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger