Home » , » Το κράτος δολοφονεί, οι δημοσιοκάφροι το αθωώνουν (Βίντεο)

Το κράτος δολοφονεί, οι δημοσιοκάφροι το αθωώνουν (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 | 7:42 μ.μ.

Είναι φανερή η προσπάθεια όλων των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής παραπληροφόρησης να υποβαθμίσουν το θάνατο του 65χρονου άνεργου ναυτεργάτη στην σημερινή διαδήλωση. Μάλιστα κάποια απ’ αυτά όπως βλέπουμε και στο βίντεο του Αλφα, έβγαλαν το πόρισμα τους. Ο θάνατος του διαδηλωτή οφείλετε σε «παθολογικά αίτια».

 Παίρνοντας γραμμή από την κυβέρνηση και την ΓΑΔΑ τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια προσπαθούν να βγάλουν λάδι τις δυνάμεις καταστολής για την βάναυση συμπεριφορά τους απέναντι στους διαδηλωτές και να μην δώσουν καμιά βαρύτητα στο θάνατο του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ ο οποίος πιθανόν προήλθε και από την επίδραση που είχαν στον οργανισμό του τα εκατοντάδες χημικά που ρίχτηκαν.

Το ίδιο ακριβώς έκαναν και πριν ένα χρόνο όπου σε παρόμοιες συνθήκες έπεφτε νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο διαδηλωτής Δημήτρης Κοτσαρίδης, άνεργος πατέρας δύο παιδιών.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2012 στις 9:04 μ.μ.

το θεμα δεν ειναι τι κανουν τα μμε αλλα τι κανει το ΠΑΜΕ.οπως την προηγουμενη φορα που κατηγορουσε τους αναρχικους για τον θανατο του αγωνιστη.ελεος πια με την παθητικη σταση του κκε!βαρεθηκαμε!

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 1:52 π.μ.

@ 18 Οκτωβρίου 2012 9:04 μ.μ.

Μια σημείωση: Την προηγούμενη φορά πέσαν πάλι χημικά και η ΕΛΑΣ δήλωσε ότι δεν έριξε χημικά πριν την αποχώρηση του ΠΑΜΕ. Άρα 2 είναι τα ενδεχόμενα: ή τα χημικά τα έριξαν οι ΜΑΤατζήδες και ψεύδονται (διόλου απίθανο) ή οι κουκουλοφόροι (οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα αναρχικοί).

Ερώτηση: Τι θά'πρεπε να κάνει το ΚΚΕ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία του θανάτου (χημικά ή προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας); Σπέκουλα με το θάνατο του ανθρώπου;

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 1:55 μ.μ.

το ΚΚΕ εχει πολυ σωστη γραμμη(πολιτικη) και αυτο θα επιβεβαιωθεί λειαν συντομος ο λαος το ξαναπλησιαζει σιγα σιγα με αργα και σταθερα βηματα....το ζητημα πλεον δεν ειναι πορεις παρελασεις και αλλα παρομοια! το ζητημα ειναι καθαρα ποια γρμμη θα ακουλουθησει το ΚΚΕ το βαρος πεφτει στις πλατες τον κομματικών μελών!!...θελω να ελπιζω οτι θα φανουν ανταξιοι της περιστασεις

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 5:00 μ.μ.

Προς Ανώνυμο 9:04 μ.μ.

Τιμή, δόξα και σεβασμός στο νεκρό άνεργο ναυτεργάτη, στην οικογένειά του, στους δικούς του, στους συντρόφους του και στους συναγωνιστές του.

Η αθλιότητα να τολμάς -στο όνομα του νεκρού άνεργου ναυτεργάτη- να χυδαιολογήσεις, αποκαλύπτει το τυφλό σου μίσος για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, δείχνει και την ποιότητα της σκέψης σου και των ιδεών σου.

Δεν σέβεσαι τους νεκρούς, εύκολο είναι να υποθέσω την αντίδρασή σου και την άποψή σου για τους ζωντανούς του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

"Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του και τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού άνεργου ναυτεργάτη. Έφυγε αγωνιζόμενος μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και ανέργους συναδέλφους του για τα δικαιώματα των εργαζομένων".

gadaras

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger