Home » , » Μ. Βορίδης: Φερέφωνο των τραπεζιτών

Μ. Βορίδης: Φερέφωνο των τραπεζιτών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 | 5:08 μ.μ.


Είναι γνωστή η δήλωση που έκανε –στον ρ/σ Real Fm- πριν μερικές μέρες ο «τσεκουράτος», βουλευτής της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης που ουσιαστικά λειτουργώντας σαν φερέφωνο των τραπεζιτών είχε πει: «Είμαι θετικός στον πλειστηριασμό ακόμη και της πρώτης κατοικίας για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες. Κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών προς τις τράπεζες».

Αρκετά τότε δημοσιεύματα είχαν χαρακτηρίσει «αψυχολόγητη» την δήλωση του στελέχους της Ν.Δ., ενώ άλλα έκαναν λόγο για «μπουρδολογία», του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ που δεν έχει καμιά βάση.
Δεν είναι καθόλου όμως έτσι τα πράγματα. Πραγματικά υπάρχει στόχευση από τους τραπεζίτες να «ξεπαγώσουν» οι πλειστηριασμοί ακόμα και των πρώτων κατοικιών και τον λόγο αυτής της μεθόδευσης μας τον λέει ο Μιχάλης Ιγνατίου με σημερινό του δημοσίευμα: «Το "ξεπάγωμα" επιδιώκουν οι τραπεζίτες για να προχωρήσουν σε κατασχέσεις κατοικιών, τις οποίες στη συνέχεια θα μοσχοπουλήσουν στο εξωτερικό. Εάν το επιχειρήσουν θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα συμβεί αυτό που φοβούνται οι πολιτικοί. Θα τους "πνίξει" η λαϊκή οργή και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει διότι είναι ιώβεια η υπομονή που έδειξε ο ελληνικός λαός γι’ αυτούς που τον οδήγησαν στην μεγαλύτερη εξαθλίωση από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τον Εμφύλιο».

Ο Βορίδης λοιπόν δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να φέρει στο προσκήνιο, έστω και άγαρμπα, τις επιδιώξεις των οικονομικών δολοφόνων του λαού μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2012 στις 10:46 μ.μ.

Χρωστάει και το κκε στις τράπεζες? Γιατί η Παπαρήγα πήρε σβάρνα τα κανάλια και κάνει δηλώσεις για το αναπόφευκτο της ψήφισης των μέτρων και ενάντια στον "εκφυλισμένο συνδικαλισμό" τώρα που θέλουν να προχωρήσουν τις αποκρατικοποιησεις? Και έτσι το κόμμα παίζει σε καλή σειρά στις ειδήσεις των 8.

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2012 στις 1:28 π.μ.

1) Το ΚΚΕ χρωστάει 4 εκατομμύρια στις "τράπεζες", αν δεν κάνω λάθος. Περίπου όσα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

2) Το αναπόφευκτο της υπερψήφισης των μέτρων στη ΒΟΥΛΗ έχει να κάνει με το θεατράκι ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ.

3) Ο "εκφυλισμένος συνδικαλισμός" έδωσε το πάτημα για να συκοφαντηθούν οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ.

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2012 στις 8:44 π.μ.

Αυτό είναι το πρόβλημά σου ανώνυμε των 10:46 αν χρωστάει το ΚΚΕ και πόσα; Έβαλες και λίγο Παπαρήγα και το συμπέρασμα βγήκε. Εδώ ο κόσμος χάνετε και κάτι ψευτοεπαναστάτες σαν και του λόγου σου έχουν στην ημερήσια αναφορά το ΚΚΕ. Βρε πάρτε το χαμπάρι το
ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου και άντεξε πόσο μάλλον τώρα, παρ'όλο που βάλλεται πανταχόθεν. Όχι ότι δεν έχει κάνει λάθει, αλλά πάει πολύ να εγκαλείτε για οτιδήποτε το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2012 στις 12:17 μ.μ.

Ας επιλέγει καλύτερα τότε τον χρόνο και τον τόπο να κάνει τις δηλωσεις της. Μπορεί ακόμη να κηρύξει το μάταιο των εργατολαϊκών αγώνων αφού τα μέτρα θα ψηφισθούν ούτως ή άλλως τώρα ή τον Μάρτιο από ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ ή τους επόμενους όπως είπε. Στην κρίσιμη στιγμή την επιστράτευσαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger