Home » , » Χριστεμπορία: Το αλώβητο επάγγελμα (Βίντεο)

Χριστεμπορία: Το αλώβητο επάγγελμα (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 | 9:37 π.μ.


«Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Η θρησκεία είναι ένα είδος πνευματικού αλκοόλ, μέσα στο οποίο οι σκλάβοι του κεφαλαίου πνίγουν την ανθρώπινη μορφή τους, τις διεκδικήσεις τους για μια κάπως ανθρώπινη ζωή».

Λένιν.

Πέρα από την διαπίστωση του Λένιν διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά ότι η Χριστεμπορία είναι το καλύτερο επάγγελμα. Και αυτό το βλέπουμε από δυο δημοσιεύματα του «Βήματος». Χτες η Γιάννα Παπαδάκου έγραφε:
«Στο μικροσκόπιο των Aρχών έχουν τεθεί δύο μητροπολίτες, οι οποίοι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα αυτά αφενός ουδέποτε δηλώθηκαν, αφετέρου δεν μπορούν να δικαιολογηθούν».

Σήμερα στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε: «Ιερέας που είχε σημαντικό ρόλο στην οικονομική διαχείριση της Μητρόπολης Περιστερίου είναι ο κληρικός στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν τρία εκατομμύρια ευρώ, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών για τον ιερέα αυτόν έχουν υπάρξει καταγγελίες ότι προχωρούσε σε παράτυπες λαχειοφόρους αγορές, ότι καρπώθηκε χρήματα από την Αττικό Μετρό για έργα στην εκκλησία που ιερουργεί, για υφαρπαγή χρημάτων από παγκάρια μέχρι και για κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ!».

Δεν θα κάναμε τίποτε άλλο αν κάθε μέρα σχολιάζαμε τις  ρασοφόρες λαμογιές έρχονται στον αφρό.

Οπότε ας αρκεστούμε σε κάποιους στίχους του Κ. Βάρναλη.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger