Home » , » Κι εσύ τέκνον δημοσκόπε;

Κι εσύ τέκνον δημοσκόπε;

Από mitsos175 , Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 | 10:17 μ.μ.

Είναι φανερό, πως άμα θες καλό παραμύθι, δε θα πας σε βιβλιοπωλείο, να ψάχνεις για τα έργα των αδερφών Γκριμ, του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ή τους μύθους του Αισώπου. Ούτε στο σινεμά να δεις έργο φαντασίας. Απλά θα ανοίξεις ένα κανάλι και θα δεις μια δημοσκόπηση, οποιασδήποτε εταιρίας, όλες τα ίδια λένε πάνω κάτω.

Αν ο βαρόνος Μινχάουζεν έβλεπε τα φερέφωνα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, θα υποκλίνονταν μπροστά στα απίθανα ψέματα που σκαρφίζονται, για να μας πείσουν, ότι είμαστε μια παραδεισένια κόλαση. 

Τι μας λέει κι άλλη «εγκυρότατη», (πιο έγκυρη πεθαίνεις), δημοσκόπηση; Μια από τα ίδια: Ότι ο Σαμαράς είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός! Μάλιστα, το πιστεύω. Καταλληλότερος πρωθυπουργός για ποιο πράγμα; Για προσάναμμα; Για να χρεοκοπήσει τη χώρα; Για να διαλύσει τα πάντα; Ας το διευκρινίσουν κι αυτό.

Ας δούμε μάλιστα και τους προηγούμενους «φιναλίστ», τους πρώην καταλληλότερους: Ο πρώτος ακαταλληλότερος ήταν ο Σημίτης. Είχε στο ενεργητικό του τα Ίμια, τα ευχαριστώ στους Αμερικανούς, το κραχ – κόλπο  στο Χρηματιστήριο, τον Οτσαλάν, το Ασφαλιστικό, μεγάλο αριθμό σκανδάλων κλπ. Έφυγε νύχτα (δεν κατέβηκε σε εκλογές), δίνοντας ένα δακτυλίδι (και μια ατομική βόμβα) στο Γιωργάκη.

Ο επόμενος ακατάλληλος ήταν ο Κωστάκης Καραμανλής ο Β’ (ανεψιός του Κώστα Καραμανλή του Α’). Έμεινε γνωστός για το πόσο σεμνά και ταπεινά βόλεψε τους κουμπάρους, τις πυρκαγιές που φαίνονταν από το διάστημα, τα πολλά σκάνδαλα, το θαύμα της μονής Βατοπεδίου, και βέβαια την αποτρόπαια συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής με τις «ζαρντινιέρες», που οδήγησε τελικά στην δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Έφυγε με το μικρότερο ποσοστό κόμματος εξουσίας Πριν το Μνημόνιο.

Ο ΓΑΠ. Γι αυτόν δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Λεφτά υπάρχουν, Μνημόνια, Αλαζονεία, Παράνοια, Μαζί τα φάγαμε κοκ. Έφυγε μεσάνυχτα, αφού έκανε τη μεγαλύτερη οικονομική – πολιτική – κοινωνική καταστροφή, που έγινε ποτέ ως τώρα, δίνοντας το δαχτυλίδι και ένα διαλυμένο κόμμα στο Μπενύτο, άξιο συνεχιστή της λαίλαπας.

Ο Αντώνης, ο σημερινός ακαταλληλότερος, που σύμφωνα με γκάλοπ εταιρίας, η οποία του δίνει συνέχεια υψηλότερα ποσοστά από τα πραγματικά και πετσοκόβει τα επικίνδυνα για το σύστημα κόμματα, είναι ο καλύτερος για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, του μεταναστευτικού, την σταθεροποίηση και ανάπτυξη της οικονομίας. Να προσθέσω ότι λευκαίνει τα δόντια, καταπολεμά την πιτυρίδα και καθαρίζει το πουρί από την τουαλέτα.  Ναι κάνω πλάκα, αλλά αυτοί το ξεκίνησαν.

Ποια εγκληματικότητα αντιμετωπίζει καλύτερα; Το μόνο που κάνουν οι μπάτσοι είναι να ραίνουν χημικά τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται σκοτώνοντας έτσι δυο διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. «Ένα έγκλημα είναι ο ίδιος και οι συμμορίτες του». Έκλεψαν τους μισθούς και τις συντάξεις, έκοψαν φάρμακα σε ασθενείς, οδήγησαν σε αυτοκτονία χιλιάδες, υποστηρίζουν τις επιθέσεις των αφανών συμμάχων του των ναζί, τη βία κατά των μεταναστών, τα Άουσβιτς και τα Νταχάου, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των φτωχών, το μεγαλύτερο αίσχος για πολιτισμένο κράτος. Ποια ανάπτυξη, θα μας τρελάνετε; Ύφεση 10% φέτος και 1.300.000 άνεργοι, με την πιο άγρια και άδικη φορολογία;

Λένε και για το Λοβέρδο, ότι αν κατέβαινε, θα έπαιρνε πέντε τοις εκατό! Εντάξει, το παρακάνετε, κόψτε το «τοις εκατό» και θα πάρει πέντε ψήφους. Αν δεν πάρει πέντε ψήφους, θα πάρει σίγουρα το δικό του και πέντε φάσκελα από τους υπόλοιπους.
Ακόμα και αυτή όμως η δημοσκόπηση δεν τολμά να βγάλει πρώτη τη ΝΔ. Γιατί βρε παιδιά; Δηλαδή αγαπάμε τον καταλληλότερο, αλλά δεν τον ψηφίζουμε; Στενοχωρείτε τα γαλάζια γίδια, που απέμειναν. Αν δεν βγάλουν πρώτη την ΠΟΛΑ τα γκάλοπ ποιος θα τη βγάλει; Ο κόσμος; Μονοψήφιο θα της δώσει.


Φυσικά η ΝΔ θα πάρει πολύ κάτω από το 18,5% των εκλογών του Μάιου και τα κόλπα που κάνει με τους καμένους από χέρι, σκοπό δεν έχουν την ψήφο στις εκλογές αλλά την ψήφο στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν μόλις 150, πράγμα που σημαίνει, ότι η ΔΗΜΑΡ στηρίζει και είναι πλέον πιο υπεύθυνη κι από την ΠΟΛΑ για ότι περάσει. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν. Να μην πιεστεί ο Κουβέλης, παίρνοντας δυο τρεις πρόθυμους για καρέκλες. Πέφτουν οι μάσκες σιγά – σιγά σε όλους...

Για την Ιστορία και μόνο, σας παραθέτω τα νούμερα της τελευταίας δημοσκόπησης :
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 22,1%, η ΝΔ 20,1%, Η Χρυσή Αυγή 9,3% το ΠΑΣΟΚ 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,4%,  το ΚΚΕ 4,2% και Οικολόγοι Πράσινοι 2,4%. Άλλο κόμμα απαντά το 3,1%, Λευκό το 1,1%, Άκυρο το 6,3%, ενώ αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος για το 22,9% των ερωτηθέντων.

Δες στη φωτογραφία τι λένε, το έβαλα σε κόκκινο τετράγωνο, δεν ξέρω, αν το είδαν μετά και το διόρθωσαν... Λοιπόν: 22,1+20,1+9,3+6+5,5+4,4+4,2+2,4+3,1+1,1+6,3+22,9...Σύνολο 107,4%!!!
Μάθετε επιτέλους μια πρόσθεση, καταντά γελοίο...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:26 μ.μ.

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΕΡΙΟΠΗΣ...
ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger