Home » , » Δίκη στελεχών του ΠΑΜΕ (8 Βίντεο)

Δίκη στελεχών του ΠΑΜΕ (8 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 | 4:21 μ.μ.

Ξεκινήσαμε να βάλουμε βίντεο με το πώς παρουσίασε το Mega την εξέλιξη της δίκης των μελών του ΠΑΜΕ, αλλά ήταν τόση η αγανάκτηση από τα πρώρα λεγόμενα της δημοσιοκάφρου Σοφίας Φασουλάκη που κατευθείαν το σταματήσαμε. Αυτή πια έγινε μπατσικότερη των μπάτσων!!!! Εκτίμησε ότι οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που παραβρέθηκαν στην δίκη ήταν «500-600 άτομα» όταν νωρίτερα ακούσαμε ρεπόρτερ άλλου τηλεοπτικού σταθμού να λέει ότι σύμφωνα με την αστυνομία οι συγκεντρωμένοι ήταν 2.000. (Φυσικά οι διαδηλωτές ήταν πολύ περισσότεροι).

 Όχι δηλαδή ότι τα βίντεο που παραθέτουμε από την ΝΕΤ είναι αντικειμενικά –από τα άλλα κανάλια είναι τοποθετήσεις στελεχών του ΚΚΕ- αλλά δεν συνοδεύονται με τόσο χυδαίο ρεπορτάζ όπως του Mega. Το πρώτο βίντεο λοιπόν περιέχει δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα και την εξέλιξη της δίκης.


Παρακάτω παρακολουθούμε την αντιπαράθεση που έγινε στην βουλή σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το υπουργείο Εργασίας.


Και επειδή ακούσαμε να μιλάει ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ του δίνουμε πληρωμένη απάντηση από την Αλεξάνδρα Μπαλού στέλεχος του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ


Ας δούμε και κάποια άλλα βίντεο με τοποθετήσεις στελεχών του ΠΑΜΕ




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:12 π.μ.

ρε παιδια δε βαλατε την ανακοινωση της ανταρσυα για το θεμα! μας ταραξατε στο βιντεο, αυτα τα βλέπoυμε και στην τηλεοραση, βάλτε οτι δε λένε τα κανάλια. Ημαρτον! 8 βίντεο! και τσιμουδία για την αλληλεγύη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger