Home » , » Οργιο κρατικής καταστολής (Βίντεο)

Οργιο κρατικής καταστολής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 | 7:52 μ.μ.

Είναι ολοφάνερο ότι ο μαέστρος που συντονίζει όλα τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων στο πώς θα παρουσιάσουν το σημερινό όργιο κρατικής καταστολής βρίσκετε στην ΓΑΔΑ.
Το διαπιστώνουμε και στα όσα ακούσαμε να μας λέει και ο «δαιμόνιος ρεπόρτερ» Κασιώτης στην τηλεόραση του Αλφα, απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε.

Ολοι οι σύντροφοι μας αυτή την στιγμή βρίσκονται στην συγκέντρωση που πραγματοποιείται για συμπαράσταση στους δεκάδες συλληφθέντες –το indymedia κάνει λόγο για 1.500 συγκεντρωμένους- έξω από το κτήριο της Γ.Α.Δ.Α. στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αρκετές συλλογικότητες του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν το «Κατασταλτικό ντελίριο από τη συγκυβέρνηση» όπως χαρακτηρίζει η εφημερίδα «Κόντρα» την δραστηριότητα των κατασταλτικών μηχανισμών που έγινε με εντολή της πολιτικής της ηγεσίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2013 στις 11:23 μ.μ.

παλι γκολ φαγαμε ρε γαμωτο ,,, ας τα βλεπουν αυτα οι μαγαζατορες της πολυδιασπασμενης αριστερας,, γκολ αυτοι ,σεντρα εμεις (δις)

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 1:59 π.μ.

Φιλε μου γκολ εσεις δεν φαγατε εκτος κι εαν εισαι αναρχικος οπως κι εγω.Στο συγκεκριμενο site θα δεις πως σχολια μπαινουν μονο οταν προκειται να φαγωθουν μεταξυ τους οι κκεδες με ναριτες, ανταρσυες, συριζαιοι κλπ.Μια συνεχης κοντρα της αριστερας εκτος τοπου και χρονου για ψηφαλακια και κατι ιστοριες απο το 89 και αλλα τετοια πραγματικα προβληματα που μας απασχολουν αμεσα στην καθημερινοτητα μας!!!Ζοφος η αριστερα.Φυσικα καποιες δηλωσεις αλληλεγγυης απο καποια μικρα κομματια τις αριστερας , χωρις καμια εμπρακτη στηριξη στον δρομο-αγωνα ,χωρις να μιλησω καν για το κωμα (κκε) και συριζα.Ξυπνατε , αν τελειωσουν με εμας εισαστε οι επομενοι, εσεις της εξωκοινοβουλευτικης, ειστε οι επομενοι και μετα θα δουν και κατι κωματα την σειρα τους.Αυτος ειναι ο ολοκληρωτισμος.Να ευχεσται να αντεξουμε , που θα αντεξουμε , γιατι στον δρομο εξεγερση διχως εμας δεν γινετε , αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Να αντεξουμε αλλιως οι επομενες εστιες ανομιας(sic) θα ειστε εσεις.
Συντροφικα απο εναν τυχαιο αναρχικο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger