Home » , » Εποχές χούντας-Ο Δένδιας σε ρόλο Μανιαδάκη (Βίντεο)

Εποχές χούντας-Ο Δένδιας σε ρόλο Μανιαδάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 | 5:33 μ.μ.


Η αστική δικτατορία, με κοινοβουλευτικό μανδύα που βιώνουμε, έδειξε και σήμερα το δόγμα «μηδενικής ανοχής» -με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει, την κρατική καταστολή- σε όσους/ες επιμένουν να αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Αυτή την φορά στοχοποίησε ένα κομμάτι της νέας εργατικής βάρδιας, της νεολαίας που επιμένει να αντιδρά –με μορφές πάλης που επιλέγει η ίδια- σε όσους της κάνουν ζοφερά σχέδια γ’ αυτή, χωρίς αυτήν και εναντίον της.

 Τα όσα συνέβησαν σήμερα με επίκεντρο την βίλα Αμαλίας είναι χαρακτηριστικά. Και δεν θα συμφωνήσουμε με τον αρθρογράφο της «Αυγής» Θ. Καρτερό που πριν μερικές μέρες απέδιδε το όργιο καταστολής στον υπουργό προστασίας του συστήματος, γράφοντας προσπαθώντας να κάνει το «ψυχογράφημά» του «Τι γίνεται με τον Δένδια; Το γαρ πολύ της Τάξεως γεννά παραφροσύνη; Ονειρεύεται πάγο και ρετσινόλαδο για τους αντιφρονούντες; Τον κινεί ο ναρκισσισμός του χωροφύλακα και το μεγαλείο του Μανιαδάκη; Άντε να βρεις άκρη, αν δεν είσαι ειδικός».

Τι νόημα έχει να αποδώσεις προσωπικές ευθύνες στον πολιτικό προϊστάμενο Μπάτσων και καταστολής αφού ο ίδιος το μόνο που κάνει είναι να προΐσταται ενός μηχανισμού στον Συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger