Home » , » Σύριζα VS MEGA (Βίντεο)

Σύριζα VS MEGA (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 | 7:37 μ.μ.

Γράγαμε και χτες ότι έχει σχηματιστεί ένα πολιτικο-δημοσιοκαφρικό μέτωπο προστασία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την στάση που κράτησε σε υπόθεση με την λίστα Λαγκάρντ.
 Και ενώ παρακολουθούμε ακροδεξιούς βουλευτές σαν τον Μαρκογιαννάκη και Ντινόπουλο να υψώνουν τοίχος προστασίας στον Ευα. Βενιζέλο, η στάση του τηλεοπτικού σταθμού Mega δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Σύριζα ο οποίος με μια καυστική του ανακοίνωση, σχολιάζει την στάση του Πρετεντέρη στην πρόταση του Σύριζα για συσταση πραονακριτικής επιτροπής και σε βάρος του Βενιζέλου.

 Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Σύριζα, Π.Σκουρλέτη «Ο κ. Βενιζέλος έχει τεράστια ευθύνη γιατί απέκρυψε τη λίστα επί μήνες» ενώ με ανακοίνωση της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τονίζετε μεταξύ άλλων: «Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αποδεικνύει περίτρανα ότι τα πρόσωπα και τα κόμματα που επέβαλαν στην κοινωνία και στη χώρα την μνημονιακή εξουθένωση, επεφύλαξαν για τους εαυτούς και τους εκλεκτούς τους ασυλία και υπόθαλψη.

 Έχοντας μετατρέψει την διαφθορά σε καθεστωτική δομή του κράτους, της οικονομίας και της πολιτικής, και συναλλασσόμενοι ιδιοτελώς και εκ του ασφαλούς, προστάτευαν συστηματικά τους κατόχους του πλούτου από τη νόμιμη φορολογία.

 Η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, αποτελεί διαχρονικό σκάνδαλο της εγχώριας κλεπτοκρατίας, που αναδεικνύει τη μεροληπτική, υπέρ του μεγάλου πλούτου, λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και την ασύδοτη και χωρίς έλεγχο κίνηση των κεφαλαίων. Φωτίζει δε, τις αιτίες της πορείας της χώρας προς τη χρεοκοπία».

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

4 Ιανουαρίου 2013 - 9:32 μ.μ.

Καλά και άγια ως επιχειρήματα τα όσα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κακώς όμως, κάκιστα το άνοιγμα διαλόγου με τα τηλεοπτικά λαμόγια, που αποκτούν αξία και που σήμερα είναι εδώ και αύριο στη ..Γενεύη.
Η εδώ και 4 χρόνια μονότονη πρόταση πολλών να κατεβαίνουμε τουλάχιστον μιά φορά τη βδομάδα εκατοντάδες πολίτες έξω από τους μαφιόζικους σταθμούς των τροϊκανικών αυτών συμμοριτών μαζύ με τις μαύρες μας γεμάτες σακούλες σκουπιδιών, θα παραμένει επίκαιρη.
Τα τηλεοπτικά σκουπίδια μόνο με αλυσίδες πολιτών και ανθρώπινα απορρίμματα αντιμετωπίζονται και όχι με πολιτικές δηλώσεις.
Που δεν εμπόδισαν καθόλου νομίζω το μπογίοκο να εισρεύσει στον τηλέτυπο.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2013 - 6:31 μ.μ.

Το mega είναι ο σταθμός που πρωτοστάτησε στην εκλογή Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ και τον σιγοντάρει χρόνια τώρα. Αλλά ας μη μείνουμε σε αυτό το mega και το κάθε mega που είναι οι προπαγανιστές του συστήματος και έχουν αναλάβει την συστηματική πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού.
Τα επιχειρήματά τους είναι γελοία και στερούνται κοινής λογικής. Δηλαδή τι στοιχείο χρειάζεται για να αποδειχτεί η εμπλοκή Βενιζέλου; κάποιον αυτόπτη μάρτυρα;ή καμία κρυφή κάμερα; Γιατί ο Παπακωνσταντίνου είναι ύποπτος και τον παραπέμπουν; τον είδαν να το κάνει; εικάζουν λόγω της συγγένειας του με τα ονόματα που λείπουν; και τι σημαίνει αυτό; Ο Βενιζέλος δεν εμφανίστηκε κάτοχος της λίστας Λαγκάρντ όταν όλοι αναρωτιοντουσταν που είναι και σαν "μάγος" την έβγαλε μετά από μέρες αναζήτησης από το γραφείο του; Αν δηλαδή δεν γινόταν ντόρος για τη λίστα ο Βενιζέλος ακόμα θα την είχε θαμμένη. Στη λίστα την οποία εμφάνισε δεν λείπουν τα ονόματα;έλειπαν και όταν την παρέλαβε;Βρήκαν ηλεκτρονικό αποτύπωμα του Παπακωνσταντίνου; Είναι σαφές ότι και οι 2 έκαναν αποπειρα απόκρυψης. Και οι 2 γνώριζαν το περιεχομενό της και 2 για να μην πω και άλλοι ήξεραν τα πάντα. Και μιά τελευταία παρατήρηση, ο Βενιζέλος δεν εμφανίζεται να είναι κάτοχος εκατομυρίων ευρώ; Θα μου πείτε , ποιό είναι το μεπτό αφού είναι "φορολογημένα". Ωραίο επιχείρημα "φορολογημένα" εγώ δεν ξέρω κανέναν εκατομμυριούχο να έκανε χρήματα με το μεροκάματο όσο μεγάλο και αν ήταν αυτό, αυτά τα μεγέθη πλούτου γίνονται με άλλους τρόπους έστω και φορολογημένους....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger