Home » , » "Θεόπνευστο" κήρυγμα του δεσπότη Αμβρόσιου (Βίντεο)

"Θεόπνευστο" κήρυγμα του δεσπότη Αμβρόσιου (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 | 4:17 μ.μ.

Με υμνολόγιο στην ναζιστική συμμορία – κόμμα της Χρυσής Αυγής και με αναφορά σε «κομμουνιστοσυμμορίτες» ξαναχτυπά ο δεσπότης Αμβρόσιος.

Εχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές με τα έργα και τα πονήματα αυτού του αρχιρασοφόρου στο μπλοκ μας. Η τελευταία ήταν όταν είχε αποκαλέσει τον αρχιπραξικοπηματία και χουντοδολοφόνο Ντερτιλή «πρότυπο γενεών», «Σωκράτη» και «Κολοκοτρώνη», «Γενναίο Ελληνα πολιτικό και πρότυπο ζωής».

Αυτή την φορά μας προκάλεσε γέλια το τροπάρι που ψάλει μέσα απ’ την προσωπική του ιστοσελίδα και πέρα απ’ τον εμετικό αντικομμουνισμό-αντιαριστερισμό του οι αναφορές του στον .. «μπαμπούλα» Διάολο, δίνουν και παίρνουν.

Η θλίψη, λοιπόν και το παράπονο ξεχειλίζει στο θεόπνευστο κήρυγμα του απ’ τον διαδικτυακό άμβωνα γιατί «η Ελλάδα μας με αργά μεν, πλην όμως σταθερά, βήματα απομακρύνεται από τον δρόμο του Θεoύ και προσεγγίζει στο Κράτος του Διαβόλου». Και σαν να μην έφτανε αυτό ο διορατικός δεσπότης διαπιστώνει και «πέμπτη φάλαγγα» μέσα στους κόλπους του παπαδαριού που προσχώρησε στο στρατόπεδο του Διαβόλου: «Το ατύχημα, κατά την ταπεινή μας γνώμη, είναι ότι σιγά-σιγά εισέρχονται και στους κόλπους της Εκκλησίας "εκσυγχρονιστές" δηλ. "αριστερόστροφοι Ιεράρχες, οι οποίοι -δυστυχώς- είναι έτοιμοι καί με τον Διάβολο να πάνε, συγγνώμην με τον κ. Τσίπρα ήθελα να είπω, αρκεί να κερδίσουν το πιστοποιητικό του "μοντέρνου", του "εκσυγχρονιστού"!».

 Καταλήγοντας και χρησιμοποιώντας δραματικούς τόνους ο «άγιος» Καλαβρύτων απευθυνόμενος σε άλλους «εκπροσώπους του θεού» τους παροτρύνει να «συνέλθουν» κα να ακολουθήσουν το «μονοπάτι της μετανοίας» οι «παραπλανημένοι»: «ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας σε τηλεοπτική συνέντευξή του εξεστόμισε τα φοβερά ετούτα λόγια:"Θα πάω ακόμη και με τον Διάβολο, άν πρόκειται με αυτό να σώσω την Ελλάδα!" Σας ερωτώ λοιπόν: Προσεγγίζοντας εσείς μεν τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ τον Διάβολο, σε τίνος τα χωράφια έχετε προσεγγίσει; Οπωσδήποτε όχι του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού! Αδελφοί μου εν Χριστώ, συνέλθετε!».


Πέρα απ’ την πλάκα όμως καλό είναι να θυμόμαστε και κάποιες αλήθειες:

 «Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Η θρησκεία είναι ένα είδος πνευματικού αλκοόλ, μέσα στο οποίο οι σκλάβοι του κεφαλαίου πνίγουν την ανθρώπινη μορφή τους, τις διεκδικήσεις τους για μια κάπως ανθρώπινη ζωή».

 «O μαρξισμός όλες τις σύγχρονες θρησκείες και εκκλησίες, όλες τις κάθε λογής θρησκευτικές οργανώσεις, τις βλέπει πάντα σαν όργανα της αστικής αντίδρασης, που χρησιμεύουν για την υπεράσπιση της εκμετάλλευσης και την αποχαύνωση της εργατικής τάξης».

 Β.Ι. Λένιν
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:32 μ.μ.

Ο Αμβρόσιος δεν ήταν βασανιστής στη χούντα;

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:29 μ.μ.

Απλός μπάτσος ήταν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger