Home » , » Οικονομικοί δολοφόνοι του λαού

Οικονομικοί δολοφόνοι του λαού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 | 3:06 μ.μ.


Ασχετα απ’ ότι λένε τα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια και τα στελέχη της άθλιας τρικοκομματικής κυβέρνησης που σουλατσάρουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, η πραγματικότητα δεν κρύβεται. Και αυτή μας την λέει ξεκάθαρα  η ελληνική μετάφραση του Μνημονίου 3 που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.
Μόνο για φέτος  η κυβέρνηση καλείται να λάβει μέτρα ύψους 9,2 δισ. ευρώ που σύμφωνα με τους σχεδιασμούς τους θα προέλθουν από μείωση του μισθολογικού κόστους στο δημόσιο, και τις συντάξεις (βλέπε, απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων και τις μεταβιβάσεις (αυτό μεταφράζεται σε ξεπούλημα της όποιας δημόσιας περιουσίας έχει απομείνει). 

Συνολικά υπολογίζεται ότι για την περίοδο 2013-2014 το πακέτο αντιλαϊκών μέτρων θα φτάσει στα 13 δισ. ευρώ, ενώ στους σχεδιασμούς τους υπάρχουν νέα μέτρα που θα ληστέψουν από τον ελληνικό λαό αλλά 4 δισ. στην διετία 2015-16.

Την ίδια στιγμή  δείχνοντας για άλλη μια φορά το απάνθρωπο ταξικό της πρόσωπο η κυβέρνηση  ανακοινώνει ότι μέχρι της 10 Μάρτη θα έχουν σταλεί από το υπουργείο Οικονομικών ειδοποιητήρια σε 2.500.000 πολίτες που χρωστάν στο δημόσιο ακόμα και κάτω από 3.000 ευρώ και αν οι ίδιοι δηλώσουν αδυναμία να πληρώσουν θα υπάρξει κατάσχεση στους μισθούς και στις συντάξεις τους, όπως και στις καταθέσεις τους αν τυχόν έχουν.

«Το Κράτος είναι η εκτελεστική επιτροπή της άρχουσας τάξης» που έλεγε και ο μπάρμπα Μαρξ. Και υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πλουτοκρατών. «Το κεφάλαιο είναι νεκρή εργασία, που σαν βρικόλακας, ζει μόνο ρουφώντας το αίμα της ζωντανής εργασίας. Και όσο πιο πολύ ζει, τόσο πιο πολύ αίμα ρουφάει», τόνιζε ο ίδιος.

Το ζητούμενο είναι τι θα κάνουμε εμείς για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που μας οδηγεί στην ανέχεια και την μιζέρια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:44 μ.μ.

Οι διαπιστωσεις τα ακριβη νουμερα που θα κληθει ο πολυπαθος λαος να πληρωσει στη ληστοσυμμορια των ντοπιων και ξενων μαφιοζων τοκογλυφων ειναι
επισημα και επισημα δημοσιοποιημενα στοιχεια.
Εκεινο ομως που ολαος ζηταει και ρωτα απεγνωσμενα ειναι οτι θελει να απαντησει σ αυτους τους λησταρχους δυναμικα αλλα εναν εστω και μπυσουλα δυναμικης αντιμετωπισης τους δεν εχει απο πουθενα κι απο κανεναν.Το οτι εχει ελιμενιστει στον κανεπε μην σας ξενιζει και μην τον κατηγορειτε. Χρειαζονται μπροσταρηδες πρωτοποροι,αποφασισμενοι να μπουν σε νεα μορφη αγωνα.Οι εως τωρα κλασικες μεθοδες αγωνα φαινεται οτι αργα η γρηγορα ενα μερος τουλαχιστον πρεπει να αντικατασταθει και να αναβαθμιστει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger