Home » » Χέρι - χέρι με τους δολοφόνους

Χέρι - χέρι με τους δολοφόνους

Από mitsos175 , Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 | 3:37 μ.μ.

Συνήθως δε σχολιάζω απόψεις απλών πολιτών και αποτυχημένων κηφήνων, τους οποίους ο λαός έριξε οριστικά στο καλάθι των αχρήστων της Ιστορίας.
Όμως επειδή προσβάλλεται βάναυσα η μνήμη ενός νεκρού παιδιού, θα πω δυο λογάκια στον ιμιτασιόν φύρερ, αυτόν, που επειδή έκαστε κάποτε ένα πιτσούνι στο κεφάλι του (ίσως γιατί το πέρασε για κούτσουρο), είπε λίγο - πολύ, ότι ήταν ο Μεσσίας... τρομάρα του.
Τι νέα βλακεία είπε ο καρατζαφύρερ;
 "... Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους. Εκεί πάνω"!!!




Επιπόλαιος; Ένας που δολοφονεί παιδί από πρόθεση, επιπόλαιος; Έδωσες άλλη διάσταση στη λέξη... Δεν θα πω περισσότερα για τη "διάλεξη περί εγκλήματος", και τις υπόλοιπες κουταμάρες, τα σχόλια δικά σας.

Μου προκαλεί εμετό όμως, η προσπάθεια σπίλωσης ενός αθώου παιδιού, που δολοφονήθηκε. Ήξερα από την αρχή, ποιος ήταν ο στόχος του ξυλοδαρμού. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν δόθηκαν στους  «ληστές», αλλά στους «φίλους του Αλέξη». Αυτοί οι κομπλεξικοί που βασάνισαν, μισούσαν τον Αλέξη και αυτό που έγινε άθελα του. Ένα σύμβολο εξέγερσης κατά της αδικίας. Αυτό ακριβώς το σύμβολο έχουν στόχο. Να πουν δηλαδή: Μην κάνετε φασαρίες, αυτοί που κάνουν αυτά είναι "κακοί" κι όταν σκοτώνουν ακόμα οι μπάτσοι, σκοτώνουν τους "κακούς". Ακόμα κι αν πρόκειται για παιδιά που δεν έκαναν ποτέ τους κανένα κακό.

Λες "καλόπαιδο", ότι είσαι τάχα χριστιανός. Θα σου πω επομένως αυτό, που έχουν δόγμα οι χριστιανοί και θα έπρεπε να το ξέρεις. Ότι ο καθένας, ακόμα και από το Θεό, κρίνεται για αυτά που έκανε στη ζωή του, όχι γι αυτά που "ίσως" θα έκανε. Αλλά ποιος είναι ο Θεός, για να διαφωνεί μαζί σου, έτσι;

Το ίδιο κάνουν και τα δικαστήρια, τουλάχιστο εκεί που υπάρχει δικαιοσύνη. Κρίνουν γι αυτά που έκαναν με στοιχεία όχι με υποθέσεις. Και για κάποιο λόγο καταδικάζουν ζωντανούς, όχι νεκρούς. Αλλά ίσως πεις στο φίλο σου τον Αντώνη, να πει πως είναι απαίτηση της Τρόικας να αλλάξει κι αυτό... 

Αλλά κι εσύ Φύρερ, για παράδειγμα, ίσως στο μέλλον να καταλήξεις παιδεραστής, βιαστής, δολοφόνος, λωποδύτης, έμπορος ναρκωτικών. Πιο πιθανό δεν είναι αυτό, εφόσον εσύ είσαι ζωντανός και το μέλλον είναι άγνωστο; Να σε καταδικάσουμε από τώρα, γι αυτά που δεν έκανες, ή να σε κρίνουμε γι αυτά που έκανες ήδη; Την ψήφιση του Μνημονίου, που είχε ως αποτέλεσμα τη ληστεία μιας χώρας. Την περαιτέρω εξαθλίωση των φτωχών. Τα ψέματα από τα μπαλκόνια, τις τόσες άλλες εγκληματικές «επιπολαιότητες» σου;

Αν θίχτηκες, σου υπενθυμίζω και τούτο. Ότι η προσβολή νεκρού είναι ποινικό αδίκημα εκτός του ότι προκαλεί Αποτροπιασμό σε όλους μας. Εσύ κατάλαβες λοιπόν τι είπες, μιας και μιλάς για "εκτός νόμου";
Με περιφρόνηση κι αηδία σε αφήνω στη μοναξιά σου και στις τύψεις των πραγματικών κι όχι υποθετικών εγκλημάτων σου. 

ΥΓ Να πας στο σαμαρά, ταιριάζετε. Τις πέρασες τις "εξετάσεις" για  το υπουργείο...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:06 μ.μ.

Και ομως υπαρχουν ανθρωποι σε αυτη την χωρα που ψηφιζουν τετοια τομαρια στις εκλογες. Πιστευω μετα απο αυτη την δηλωση να μη τον ψηφισει ουτε η γυναικα του. Μονο αυτο θα τον τσουξει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger